Τα ζώδια της ημέρας (28/11)

Αφροδίτη σε αρμονία με Δία. Καλύτερο κλίμα σε κοινωνικά και αισθηματικά θέματα.

Elle 28 Νοε. 21
Τα ζώδια της ημέρας (28/11)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 28 Νοεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Στο περιβάλλον σας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν συμβουλές, να σας προσφέρουν λύσεις και να σας στηρίξουν σε οτιδήποτε στηρίζετε σε σωστά επιχειρήματα.

Ταύρος

Αποφύγετε να μετακινηθείτε χωρίς λόγο, ιδιαίτερα αν αυτή σας η μετακίνηση αφήνει πίσω της εκκρεμότητες με τον σύντροφο, ή τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Η μέρα σας βοηθά να επικοινωνήσετε τις θέσεις και τις επιθυμίες σας, να προσεγγίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ζήσετε ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο.

Καρκίνος

Δυσκολεύεστε ακόμα να βάλετε σε τάξη τα πρακτικά ζητήματα και ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Ξεκουραστείτε όμως σήμερα και μην μπερδεύετε σκέψεις και ανθρώπους.

Λέων

Επειδή συνηθίζετε να συνδέετε τα πράγματα και τις καταστάσεις μεταξύ τους, φαίνεται ότι έχετε λίγο μπερδευτεί με τις προτεραιότητές σας, με συνέπεια να εκνευρίζεστε εύκολα και να δίνετε δικαιώματα να σας επικρίνουν.

Παρθένος

Αισθηματικά περνάτε μια περίοδο ρευστότητας και αυτό γιατί κάτι έχει αλλάξει κυρίως μέσα σας, με ότι μέχρι πρότινος, φαινόταν να σας δίνει χαρά, ή αφορμή για να προσπαθείτε για το καλύτερο.

Ζυγός

Αποσυρθείτε από ότι δεν σας αφορά, δεν σας ενθουσιάζει και δεν σας εξυπηρετεί. Μην είστε ευάλωτοι σε συναισθηματικές ανάγκες, ή σε πρακτικές, περαστικές αδυναμίες.

Σκορπιός

Η μέρα σας κάνει ευάλωτους σε συναισθηματικές ανάγκες, ή σας ωθεί στην υπερβολική εξάρτηση από την συμπεριφορά του συντρόφου σας, η οποία σημειωτέον, μπορεί να οφείλεται σε εντελώς διαφορετικούς λόγους από εκείνους που εσείς πιστεύετε!

Τοξότης

Παρά τις δυσκολίες της προηγούμενης περιόδου, πολλοί από εσάς έχετε προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και στις επιταγές της καθημερινότητας. Ευνοείστε σε επαφές και επικοινωνία.

Αιγόκερως

Τώρα που τα πράγματα αποκτούν άλλη διάσταση, αισθάνεστε σαν να βγαίνετε λίγο από τα νερά σας και σαν να πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή στις βασικές σας επιδιώξεις.

Υδροχόος

Αισθηματικά αφήστε ένα μικρό πρόβλημα στην ησυχία του! Μην επεμβαίνετε σε ότι έχει δρομολογηθεί να λήξει σύντομα, επιβαρύνοντας με αδιέξοδα τον ψυχισμό σας.

Ιχθύες

Καλύτερα να μην επιτρέπετε σε τρίτους να σας υποδεικνύουν τα καθήκοντά σας και μην επαναπαύεστε σε διαβεβαιώσεις που δεν έχουν πρακτικό αντίκρισμα.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: