Τα ζώδια της ημέρας (28/12)

Άρης σε μικρή δυσαρμονία με Πλούτωνα: Μικρά ατυχήματα, δυσάρεστες στιγμές και πρόσκαιρες απογοητεύσεις.

Elle 28 Δεκ. 21
Τα ζώδια της ημέρας (28/12)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 28 Δεκεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αποφύγετε ότι θα σας έφερνε σε δύσκολη κατάσταση στα αισθηματικά σας αλλά άλλο τόσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας.

Ταύρος

Οικονομικά μην έχετε ψευδαισθήσεις και προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα. Πολλοί θα χρειαστεί να οργανώστε καλύτερα τις επαγγελματικές εξορμήσεις σας.

Δίδυμοι

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες φανείτε πιο οργανωμένοι στην καθημερινότητα σας. Ενδεχόμενες μετακινήσεις θα πρέπει να γίνουν με πολύ έξυπνο τρόπο.

Καρκίνος

Μια μικρή στενότητα στα οικονομικά δεν πρέπει να σας ταράξει απλώς πρέπει να βρείτε ένα έξυπνο τρόπο να την χειριστείτε. Αποφύγετε τις υπερβολές στην αντιμετώπιση όσων σας ενοχλούν.

Λέων

Διατηρήστε την ευελιξία στην συμπεριφορά σας και κάντε μερικές υποχωρήσεις με εκείνους που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε. Προσέξτε τις κινήσεις σας στο χώρο του σπιτιού αλλά και στο χώρο της εργασίας.

Παρθένος

Εξελίξεις θα παρουσιάσει η ερωτική σας ζωή, κυρίως για εσάς που ξεκινήσατε πρόσφατα μια νέα σχέση. Ξεπερνάτε τις δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα χαράζοντας μια καινούργια πορεία πλεύσης.

Ζυγός

Αρκετά επεισοδιακές αλλά και ενδιαφέρουσες διαγράφονται οι μέρες αυτής της εβδομάδος. Η αισθηματική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις και αιφνίδιες αλλαγές στις οποίες πρέπει να προσαρμοστείτε.

Σκορπιός

Ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει γύρω σας, εσείς πρέπει να αντιμετωπίσετε πολλά πράγματα και να διεκπεραιώσετε πρακτικά σημαντικά ζητήματα.

Τοξότης

Σας δίνεται η ευκαιρία μιας ευχάριστης ανάπαυλας την οποία και χρειάζεστε για να ενισχύσετε την ψυχολογική σας κατάσταση. Ευχάριστες οι εντυπώσεις στην κοινωνική σας ζωή.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να πιέσετε το χρόνο και τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας, μην γίνεστε σχολαστικοί εκεί που οι άλλοι εκνευρίζονται, φανείτε προνοητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας.

Υδροχόος

Σε όλη την πορεία αυτών των ημερών δεν θα λείψει η ένταση στην επικοινωνία σας με τους άλλους και η δική σας νευρικότητα για πολλούς λόγους. Οι βασικοί τομείς της ζωής σας απαιτούν προσεκτικό χειρισμό.

Ιχθύες

Μπορείτε τις μέρες αυτές να στηριχτείτε στην καλοσύνη των άλλων, να αποδεχτείτε μια πρόταση που θα σας κάνουν, να υπακούσετε τυφλά στο ένστικτο σας, να χαμογελάσετε συχνότερα σε εκείνους που θα απευθυνθούν σε εσάς.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT