2 εναλλακτικοί τρόποι για να εντάξουμε το υαλουρονικό στη beauty routine μας.Κάνουν θαύματα!

Για να απολαύσουμε την αποτελεσματική δράση του υαλουρονικού οξέος με κάθε τρόπο.

Νίνα Μουσούρη 04 Ιαν. 23
2 εναλλακτικοί τρόποι για να εντάξουμε το υαλουρονικό στη beauty routine μας.Κάνουν θαύματα!

Ξέρουμε καλά ότι το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα all star συστατικά στο skincare.Ναι, κάθε φορά μετά την εφαρμογή του συγκεκριμένου στοιχείου βλέπουμε ορατά αποτελέσματα. Η επιδερμίδα μας γίνεται αμέσως πιο σφριγηλή και είναι πιο ενυδατωμένη από ποτέ. Πώς γίνεται να αποχωριστούμε, λοιπόν, το υαλουρονικό οξύ από τη ρουτίνα ομορφιάς μας; Αδύνατον! Μάλιστα, αυτό το θαυματουργό στοιχείο περιποίησης, πέρα από την εφαρμογή του στο πρόσωπο,έχει και άλλους αποτελεσματικούς τρόπους χρήσης που όλες οι beauties λατρεύουν.

2 εναλλακτικοί τρόποι για να απολαύσουμε τα οφέλη του υαλουρονικού οξέος στη beauty routine μας:

Ως ορός για το τριχωτό της κεφαλής

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα βαθιά ενυδατικό στοιχείο που εφαρμόζεται τοπικά και δεν αφήνει υπολείμματα. Αυτός ο συνδυασμός το καθιστά ιδανικό για χρήση στο τριχωτό της κεφαλής. Σε περίπτωση, λοιπόν, που ερχόμαστε αντιμέτωπες με προβλήματα όπως κνησμό, ξηρό δέρμα και ερυθρότητα, τότε η εφαρμογή ενός serum με υαλουρονικό οξύ, στο τριχωτό της κεφαλής, μπορεί να κάνει θαύματα.

υαλουρονικό

Για πιο juicy χείλη

Αν θέλουμε πιο σαρκώδη και πιο γεμάτα χείλη, τότε θα πρέπει να προσέξουμε ώστε το επόμενο βάλσαμο για τα χείλη μας να έχει υαλουρονικό οξύ. Αυτό το στοιχείο θα τα κάνει πιο juicy εξαιτίας των υγροσκοπικών ιδιοτήτων του ΗΑ: Όταν εφαρμόζεται στα χείλη, το υαλουρονικό οξύ βοηθά στην έλξη του νερού στα χείλη, προσθέτοντας ένα διακριτικό πιο γεμάτο αποτέλεσμα.

Pro tip: Εφαρμόζουμε το βάλσαμο για τα χείλη σε βρεγμένα χείλη για να βεβαιωθούμε ότι υπάρχει αρκετό νερό για να τραφεί το ΗΑ. Απλά ταμπονάρουμε με το δάχτυλό μας λίγο νερό στα χείλη πριν εφαρμόσουμε το βάλσαμο και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT