3 αρώματα που έγιναν viral το 2023

Μήπως κάποιο από αυτά τα 3 αρώματα, είναι και δικιά σου αγαπημένη επιλογή;

Νίνα Μουσούρη 19 Νοε. 23
3 αρώματα που έγιναν viral το 2023

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι αυτή τη στιγμή τα social media και ειδικά το TikTok έχουν τεράστια δυναμική. Πόσες φορές, άλλωστε, μέσα από την αγαπημένη μας διαδικτυακή πλατφόρμα έχουμε δει να γίνονται viral fashion & beauty trends. Αμέτρητες! Κάπως έτσι ακόμα και για όλες εμάς που αναζητούμε συνεχώς ένα νέο προϊόν ομορφιάς που θα απογειώσει την καθημερινή μας ρουτίνα, κάνοντας ένα scroll στα social media και διαβάζοντας κριτικές, έχουμε την ευκαιρία να βρούμε την επόμενη  beauty αγορά μας και να μάθουμε γι’ αυτή όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε.

Ειδικά, μάλιστα, όταν μιλάμε για αρώματα, που ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να καταλήξουμε σε αυτή τη μια και μοναδική μεθυστική δημιουργία που θα μας κλέψει τη καρδιά, τα social media αποτελούν μια σημαντική πηγή για να μπορέσουμε να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει απόλυτα. Ναι, όταν βλέπουμε videos με ένα συγκεκριμένο άρωμα που συγκεντρώνει αμέτρητες προβολές, likes και σχόλια, τότε σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό.

Κάπως έτσι, λοιπόν, λίγο πριν φτάσει το 2023, στο τέλος του, εμείς κάναμε την καθιερωμένη μας beauty έρευνα και συγκεντρώσαμε 3 αγαπημένα αρώματα που το 2023 συγκέντρωσαν αμέτρητα views στα social media.

αρώματα

Γυναικείο άρωμα,  Paradoxe, Prada.

αρώματα

Γυναικείο άρωμα, Cristal, Narciso Rodriguez.

αρώματα

Unisex άρωμα, Lost Cherry, Tom Ford.

Cover Photo:Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT