Αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιήθηκαν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Σε κάθε catwalk οι δημιουργίες υψηλής ραπτικής, η ομορφιά και η λάμψη βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Το εντυπωσιακό make-up και το hair styling απογειώνουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών και συνθέτουν τα μοναδικά looks των μοντέλων.

Elle 23 Φεβ. 21
Αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιήθηκαν στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Κάθε σεζόν η μόδα ταξιδεύει στις μητροπόλεις του στυλ και της αισθητικής. Οι μεγαλύτεροι fashion οίκοι παγκοσμίως παρουσιάζουν τις νέες τάσεις της σεζόν και τα εκκεντρικά τους σχέδια, συμπαρασύροντας μας όλους στο ταξίδι της δημιουργίας και της υψηλής ραπτικής. Κάπως έτσι από τις 19 ως τις 23 Φεβρουαρίου διεξήχθη και η Eβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η οποία για ακόμα μια φορά συγκέντρωσε όλα τα φώτα και τα βλέμματα πάνω της, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε. Και μπορεί η έξαρση της πανδημίας και το παρατεταμένο lockdown να έδωσαν άλλη πνοή, αφού τα shows παρουσιάστηκαν μόνο διαδικτυακά, ωστόσο η λάμψη, η κομψότητα και το στυλ πρωταγωνίστησαν και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας. Το κοινό δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και οι σχεδιαστές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στα κινηματογραφικά βίντεο και στις εντυπωσιακές φωτογραφήσεις. Κάπως έτσι τα shows μοιάζουν να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα runways των προηγούμενων ετών και όλοι καταφέραμε να ενημερωθούμε πλήρως για τις νέες τάσεις που θα κυριαρχήσουν την σεζόν AW2021-2022.Σε κάθε φαντασμαγορικό catwalk που παρουσιάζεται εκτός από τις δημιουργίες, το μακιγιάζ και τα hair looks των μοντέλων βρίσκονται στο μικροσκόπιο και αποτελούν εξίσου μεγάλη πηγή έμπνευσης. Έτσι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όλα τα προϊόντα ομορφιάς που συνέθεσαν τα μαγικά beauty looks στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

12+1 beauty items που πρωταγωνίστησαν στο backstage της London Fashion Week:

beauty

Ιριδίζουσα σκιά ματιών, Illamasqua.

Show: Mark Fast

Το κύριο χαρακτηριστικό ήταν μερικά κομμάτια από χοντρό ασημένιο γκλίτερ που τοποθετήθηκαν στο κέντρο του βλεφάρου πάνω από τη γραμμή των βλεφαρίδων, έτσι ώστε να πιάσουν το φως όταν τα μοντέλα περπατούσαν. Το υπόλοιπο της εμφάνισης αφορούσε σε μεταλλικά παστέλ χρώματα στα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα

beauty

Kit πρόσθετων νυχιών, Kiss Gel Fantasy Nails.

Show: Prabal Gurung

«Η εμφάνιση των νυχιών ήταν εμπνευσμένη από ένα σχήμα υψηλής ραπτικής με μοντέρνες πινελιές. Το ματ και στιλπνό στιλ μισού φεγγαριού σε ένα βαθύ μπορντό χρώμα έχει μια σκοτεινή ρομαντική αίσθηση όπως η Νέα Υόρκη », λέει η καλλιτέχνης νυχιών και η πρεσβευτής της μάρκας KISS, Τζίνα Έντουαρντς.

beauty

Spray χτενίσματος,Curly ever after, ghd. 

Show: Vicroria Beckham

Το hair styling επιμελήθηκε ο Anthony Turner. «Συνολικά, έπρεπε να είναι πολύ φυσικό και υγιές το αποτέλεσμα, με απίστευτη λάμψη », δήλωσε η Beckham για την εμφάνιση των μαλλιών. «Φυσικά, οι καιροί που ζούμε έχουν σίγουρα αλλάξει στάση όσον αφορά τα μαλλιά και την ομορφιά. Νομίζω ότι έχουμε πάρει τα θετικά από αυτό και χρησιμοποιήσαμε ένα στοιχείο αυτής της σκέψης για να αναδείξουμε τη σημερινή εμφάνιση των μαλλιών. Είναι λίγο πιο χαλαρό, υπάρχει μια αίσθηση ευκολίας στη φθορά. Θέλαμε ακόμα να δίνει την αίσθηση του ξεχωριστού», συμπλήρωσε η σχεδιάστρια.beauty

Στικ σκιά με βελούδινη υφή, Nars.

 

Show: Rixo

Η έμπνευση προήλθε από τη συλλογή «Ariel» της Rixo που είναι βασισμένη σε prints με γοργόνες και χρώματα που συναντάμε στην παραλία λέει η Ford.Για το μακιγιάζ στα μάτια έγινε η ανάμιξη τριών Powerchrome Loose Eye Pigments για να δημιουργηθεί μια ιριδίζουσα σκιά.

beauty

Παλέτα σκιών, Movement Aristry.

Show: Mark Fast

Δόθηκε έμφαση στο βλέμμα. Η βασική έμπνευση για αυτή τη σεζόν προήλθε από το τολμηρό μακιγιάζ της δεκαετίας του ’80 σε συνδυασμό με σούπερ καθαρό και φωτεινό δέρμα.

beauty

Κραγιόν, Opulent, Nars.

Show: Rodarte

Η αισθητική της Rodarte συνεχίζεται αυτή τη σεζόν με μια ομορφιά που είναι και ρομαντική και ονειρική. Τολμηρά χείλια που έδωσαν μια απροσδόκητη έμφαση.

beauty

Foundation, Illamasqua.

Show: Richard Malone

Χρησιμοποιήθηκε πολύ λίγο προϊόν, όπως δήλωσε ο beauty expert για να δημιουργήσει φρέσκο και ​​λαμπερό δέρμα.

beauty

Μάσκαρα, In Extreme Dimension,Mac.

Show: Fashion East

Το βλέμμα: «Θέλουμε τα μοντέλα να μοιάζουν μόλις βγήκαν από ένα ζεστό ντους», είπε ο Terry Barber  από τα παρασκήνια στο βρετανικό ELLE. «Εφαρμόσαμε μια στρώση μάσκαρα στην κορυφή και στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων και μετά ενισχύσαμε  το αποτέλεσμα ξανά για να δώσουμε μια πραγματικά βαριά εμφάνιση».

beauty

Βερνίκι νυχιών, Essie. 

Show: Erdem

Η Erdem ήταν ξεκάθαρη στ’ ότι ήθελε ένα ασημένιο καθρέφτη, έτσι χρησιμοποιήθηκε ένα βερνίκι λάμψης για να δημιουργηθεί μια παχιά λωρίδα στην άκρη των νυχιών και μετά περάστηκε ένα γυαλιστερό βερνίκι.

beauty

Κραγιόν, Sex Suffle, Nars.

Show:Erdem

Η beauty expert, Lynsey Alexande, δήλωσε ότι χρησιμοποίησε ένα κραγιόν αντί για ένα παραδοσιακό highlighter γιατί είναι πιο βολικό, όπως εξήγησε, το εφάρμοσε πάνω από τα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα για να δώσει μια αρκετά ζωντανή λάμψη.

beauty

Κραγιόν, Sheer Pigalle, Νars.

Show: Erdem

Η εμφάνιση αυτή τη σεζόν είναι αρκετά ανδρόγυνη.«Βουρτσίζω τα φρύδια, τελειοποιώ το δέρμα και μετά χρησιμοποιώ υγρό bronzer για να προσθέσω λίγο χρώμα στα μάτια και τα μάγουλα. Για να τελειώσω, εφαρμόζω λίγο κραγιόν Pigalle στο κέντρο των χειλιών των μοντέλων», τόvησε η beauty expert  Val  Garland.

beauty

Παλέτα σκιών, Pro Face, Μac.

Show:Preen

Το αποτέλεσμα έμοιαζε σαν να το έχει «αγγίξει» ο ήλιος χωρίς, ωστόσο, να μοιάζει με μαύρισμα. Τοποθετήθηκε ρουζ  στα μάγουλα με ένα σφουγγάρι, ώστε να κάθεται πραγματικά στο δέρμα και όχι στην κορυφή.

beauty

Παλέτα σκιών, Victoria Beckham.

Show: Victoria Beckham

Χρησιμοποιήθηκε μια επίπεδη βούρτσα για να εφαρμοστεί η μπλε σκιά ματιών από το Royal Smokey Eye Brick. Δημιουργήθηκε μια μπλε γραμμή στην υποδοχή των ματιών των μοντέλων. Οι μισοί είχαν μπλε και οι άλλοι μισοί είχαν μπορντό τόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Hair On Top: Με αυτά τα 6 super προϊόντα, φτιάχνουμε τα πιο hot χτενίσματα

Αν βαριέσαι τα συμβατικά χτενίσματα, πρέπει να δεις το νέο hair look της Hilary Duff

Η «Μήδεια» πυροδότησε την έμπνευσή μας για το τέλειο μανικιούρ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT