Έτσι θα αποκτήσεις curtain bangs χωρίς να χρειαστεί να κόψεις τα μαλλιά σου

Πριν αποφασίσεις να πας στο κομμωτήριο και να κόψεις αφέλειες, δοκίμασε αυτό το hack για να δημιουργήσεις «εικονικά» curtain bangs.

Νίνα Μουσούρη 28 Μαΐ. 23
Έτσι θα αποκτήσεις curtain bangs χωρίς να χρειαστεί να κόψεις τα μαλλιά σου

Οι αφέλειες μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν, ωστόσο δεν είναι και η πιο εύκολη απόφαση το να «υποκύψουμε» στην γοητεία τους. Γιατί; Γνωρίζουμε καλά ότι το συγκεκριμένο hair-look θέλει αρκετή περιποίηση και σε περίπτωση που μετανιώσουμε την επιλογή μας πρέπει να περιμένουμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να μακρύνουν. Κάπως έτσι η απορία μας είναι μια: Είναι δυνατόν να δημιουργήσουμε αφέλειες, δίχως να κόψουμε τα μαλλιά μας; Κι όμως γίνεται!

Η κομμώτρια, Sarah Angius, την οποία ακολουθούν περισσότερα από τρία εκατομμύρια χρήστες στο Instagram, μας αποκάλυψε το τρόπο. Λίγα, μόνο, λεπτά αρκούν.

Τι θα χρειαστούμε;

Μερικές φουρκέτες, μια βούρτσα και ένα λαστιχάκι. Με αυτά τα 3 beauty items μόνο, μπορούμε να πετύχουμε το εν λόγω hair-look. Επιπλέον, η hair expert τονίζει ότι είναι σημαντικό οι άκρες μας να είναι υγιείς, ώστε οι αφέλειες να δείχνουν σωστές.

Τα step για τις εικονικές αφέλειες:

Step 1

Ξεκινάμε διαχωρίζοντας τα μπροστινά σκέλη από τα υπόλοιπα μαλλιά. Αυτά θα δημιουργήσουν τις εικονικές αφέλειες. Στη συνέχεια δένουμε τα υπόλοιπα σκέλη προς τα πίσω

Step 2

Διπλώνουμε τις μπροστινές τούφες στη μέση, στην κορυφή του κεφαλιού και βουρτσίζουμε τις άκρες των μαλλιών στο μέτωπό για να υπολογίσουμε το επιθυμητό μήκος των αφελειών. Αφού τοποθετηθεί καλά η φράντζα, στερεώνουμε το διπλωμένο μέρος των μαλλιών μας με τις φουρκέτες.

Step 3

Καθώς πρέπει να κρύψουμε το σημείο που έχουμε διπλώσει τα μαλλιά μας με τις φουρκέτες για να δημιουργήσουμε τις εικονικές αφέλειες, κρύβουμε αυτό το σημείο , φτιάχνοντας ένα messy bun στην κορυφή της κεφαλής. Με αυτό το τρόπο το αποτέλεσμα θα μοιάζει απόλυτα φυσικό. Ανασηκώνουμε, λοιπόν, τα μαλλιά μας σε μια πολύ ψηλή αλογοουρά και δημιουργούμε έναν χαλαρό κότσο. Όπως η Sarah Angius στο βίντεό της, φροντίζουμε το bun, που θα δημιουργήσουμε, να περνάει πάνω από τις φουρκέτες για να τις κρύψουμε. Σε αυτό το στάδιο προσθέτουμε περισσότερες φουρκέτες για να στερεώσουμε το hair-look μας.

Δες το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Angius (@sarahangius)

Cover photo:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT