Αυτά τα hair-looks θα πρωταγωνιστήσουν το 2024 σύμφωνα με τις αναζητήσεις στη Google

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά κάνοντας μια αλλαγή, αυτό το άρθρο σε αφορά.

Νίνα Μουσούρη 06 Δεκ. 23
Αυτά τα hair-looks θα πρωταγωνιστήσουν το 2024 σύμφωνα με τις αναζητήσεις στη Google

Πάντα πριν φτάσει μια σεζόν στο τέλος της, κάνουμε έναν απολογισμό για τις beauty τάσεις που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον μας και αναζητούμε αυτές που θα μας απασχολήσουν την επόμενη χρονιά που θα έρθει. Ποια είναι, λοιπόν, και τα hair-trends που, όπως όλα δείχνουν, θα δούμε να πρωταγωνιστούν έντονα το 2024; Ξέρουμε την απάντηση. Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος “Beauty Pie” παρακολούθησε τις αναζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων στη Google και μας έδωσε έτσι μια σαφέστατη εικόνα σχετικά με τις τάσεις τα μαλλιά που θα δούμε να υιοθετούν τα αγαπημένα μας “it girls”.

Οι αποχρώσεις και τα κουρέματα που θα δούμε να κυριαρχούν

Όσον αφορά τις αποχρώσεις στα μαλλιά, ξεκινάμε από από το “Scandi hairline”, για το οποίο είχαμε μιλήσει και εμείς μέσα στο 2024 και φαίνεται να σημείωσε αύξηση στις αναζητήσεις της Google. η οποία αγγίζει το +6748%. Ουσιαστικά, πρόκειται για το φυσικό ξάνοιγμα, όπως αυτό που μας χαρίζει ο ήλιος, στα baby hair και στο στεφάνι του προσώπου. Επόμενο hair color που δείχνει να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και θα το δούμε να πρωταγωνιστεί και τη νέα χρονιά; Το “cherry cola hair”, η αλλιώς το σκούρο κόκκινο, το οποίο είναι μπλεγμένο με αποχρώσεις του καστανού και είναι ιδανικό για όλα τα brunette girls.

Ύστερα, συνεχίζοντας να μιλάμε για χρώματα, πάμε στις αποχρώσεις που μας φέρνουν στο μυαλό την καραμέλα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα; Τα “latte hair” ή ένα καστανό με ξανθές ανταύγειες στις άκρες, που μπορούμε να εξασφαλίσουμε με τη τεχνική του ombre, είναι “must try” επιλογές και για το 2024. Τέλος, το “vanilla chai hair”, που επίσης έχουμε αναφέρει, συμπληρώνει τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις για το 2024. Ουσιαστικά ,πρόκειται για ένα πιο δροσερό ξανθό, που είναι ιδανικό για όσες έχουν φυσικά πιο ανοιχτά μαλλιά.

hair-looks

Launchmetrics / spotlight

Και αφού, λοιπόν, μιλήσαμε για τις must αποχρώσεις, ας περάσαμε στα κουρέματα όπου φυσικά τα κοντά και κυρίως bob haircuts, βρίσκονται πρώτα στις αναζητήσεις. Τυχαίο; Κάπως έτσι, λοιπόν, ξεκινάμε με το “butterfly bob”, το οποίο χαρακτηρίζεται από όγκο και χάρη στο κόψιμό του έχει ένα πιο χαλαρό και ανεπιτήδευτο στυλ. Τέλος, τα άλλα δύο κοντά κουρέματα που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αναζητήσεις είναι “Italian bob” και το “preppy bob”. Το πρώτο είναι πιο κοντό και οι άκρες δεν είναι αυστηρά κομμένες, ενώ το δεύτερο χαρακτηρίζεται από ίσιο κόψιμο, με τα μήκη να είναι κομμένα στο ίδιο επίπεδο σε όλο το hair-look μας.

Cover Photo: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: