Αυτό το άρωμα έκανε ρεκόρ αναζητήσεων στη Google φέτος

Εμείς δοκιμάσαμε αυτό το άρωμα και μπορούμε να σου πούμε ότι η επιτυχία του δικαιολογείται απόλυτα.

Νίνα Μουσούρη 29 Ιουλ. 23
Αυτό το άρωμα έκανε ρεκόρ αναζητήσεων στη Google φέτος

Υπάρχουν ορισμένα αρώματα, τα οποία από την πρώτη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους, καταφέρνουν να γίνουν μια beauty εμμονή για πολλές από εμάς. Κάπως έτσι, λοιπόν, καθώς ο κόσμος της αρωματοποιίας είναι μαγικός, πάντα θα προσπαθούμε να ανακαλύψουμε μια νέα μεθυστική δημιουργία που όποτε τη μυρίζουμε θα ξυπνά τις αισθήσεις μας και θα μας ταξιδεύει. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που τις τελευταίες σεζόν τα «niche» αρώματα, τα οποία είναι γνωστά για την υψηλή συγκέντρωση πρώτων υλών και τις εξαιρετικά ποιοτικές συνθέσεις τους, γίνονται όλο και δημοφιλή. Μάλιστα, υπάρχει και ένα συγκεκριμένο που το 2023, έκανε ρεκόρ στις αναζητήσεις. Ποιο είναι αυτό; Ο λόγος για το “Another 13” από Le Labo.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα αναζήτησης Stylight, αυτό το εθιστικό άρωμα σημείωσε φέτος 71% αναζητήσεις στη Google σε σύγκριση με πέρυσι.

Με νότες από ambroxan, βρύα δρυός, musk και γιασεμί χαρίζει ένα μοναδικό αισθησιακό άρωμα που γίνεται ένα με την επιδερμίδα μας. Αν, λοιπόν, λατρεύεις και εσύ τα αρώματα δέρματος και αναζητάς για μια νέα μεθυστική δημιουργία που θα ανανεώσει, μήπως πρέπει να στραφείς στο “Another 13” από το brand “Le Labo” ;

άρωμα

Άρωμα, “Another 13”,  Le Labo.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT