Αυτή είναι η νούμερο ένα μέθοδος αντιγήρανσης σύμφωνα με τα social media τώρα

Είναι εντελώς ανέξοδη.

Νίνα Μουσούρη 06 Απρ. 24
Αυτή είναι η νούμερο ένα μέθοδος αντιγήρανσης σύμφωνα με τα social media τώρα

Τα social media ξεκάθαρα μας μαθαίνουν τα μεγαλύτερα trends. Κάπως έτσι, και για εμάς τα beauty addict girls τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μερικές από τις πηγές για να ερχόμαστε πιο κοντά στις κορυφαίες τάσεις που πρωταγωνιστούν την εκάστοτε εποχή στον κόσμο της ομορφιάς. Όσον αφορά την αντιγήρανση, λοιπόν, σύμφωνα με τα social media η νούμερο ένα μέθοδος που όταν την ακολουθούμε στη ρουτίνα μας, μπορεί να διατηρήσει την επιδερμίδα μας πιο νέα, πιο λαμπερή και πιο ελαστική είναι η γιόγκα προσώπου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την βρετανική εταιρεία ιατρικών και καλλυντικών «Longevita» η γιόγκα προσώπου ως μέθοδος αντιγήρανσης έχει κατακτήσει στο TikTok τη νούμερο ένα θέση σε αναζητήσεις και προβολές. Στην ουσία πρόκειται για μια φυσική τεχνική, την οποία μπορούμε να υιοθετήσουμε όλες μας, εντελώς ανέξοδα, για να απολαύσουμε τα οφέλη της.

@lisa.beautify Welcome to Selfcare TikTok 🫶 If you want to learn more facial exercises, check out my face yoga course 🤗 #facemassagetips ♬ People (Sped Up) – Libianca & sped up + slowed

Τι προσφέρει η “face yoga”;

Όπως ακριβώς η yoga μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για διάταση, ενίσχυση και αποκατάσταση των μυών του σώματός μας, το ίδιο μπορεί να κάνει και η face yoga για το πρόσωπό μας. Ουσιαστικά αυτή η μέθοδος μπορεί να εξασφαλίσει μειώσει των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών μειώνοντας τη φλεγμονή και παρέχοντας λάμψη και δροσιά στο πρόσωπό μας με φυσικό τρόπο.

Πιο αναλυτικά η εν λόγω πρακτική τονώνει και ενισχύει τους μύες του προσώπου και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, προάγοντας τη λεμφική παροχέτευση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι για να δούμε ορατά αποτελέσματα θα πρέπει να ακολουθήσουμε αυτή τη μέθοδο για κάποιες εβδομάδες.

Cover Photo:Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT