Ανακαλύψαμε το μυστικό της Elsa Hosk για τα λαμπερά ξανθά μαλλιά. Το θες;

Η Elsa Hosk διαθέτει μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση και όλες εμείς προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τα tips ομορφιάς της. Kάπως έτσι μάθαμε ποια είναι τα μυστικά της haircare ρουτίνας της και στα παρουσιάζουμε.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 07 Απρ. 21
Ανακαλύψαμε το μυστικό της Elsa Hosk για τα λαμπερά ξανθά μαλλιά. Το θες;

Όλες γνωρίζουμε ότι το ξανθό είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό χρώμα. Κάπως έτσι, όταν μια γυναίκα καταφέρνει να κρατήσει αυτή την απόχρωση λαμπερή και «ζωντανή», αμέσως μας γεννάται η απορία για το πως τα καταφέρνει. Ειδικά δε αν πρόκειται και για κάποια αγαπημένη celebrity, που θαυμάζουμε, τότε επιζητούμε με κάθε τρόπο να μάθουμε το μυστικό της

Κάπως έτσι, πρόσφατα, όταν το supermodel, Elsa Hosk, θέλησε να απαντήσει, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, σε κάποιες ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων αποκάλυψε και τα steps που την βοηθούν να διατηρεί τα ξανθά της μαλλιά λαμπερά και μεταξένια.

Συγκεκριμένα, όταν μια διαδικτυακή της φίλη ρώτησε την Elsa Hosk με ποιο τρόπο καταφέρνει να κρατάει τα μαλλιά της τόσο όμορφα και ποια είναι τα μυστικά της, εκείνη αποκάλυψε όλα τα tips της.

Elsa Hosk

«Προσπαθώ να χρησιμοποίησε φυσικά προϊόντα για τα μαλλιά μου όταν δεν εργάζομαι. Αποφεύγω την θερμότητα και δεν βάζω προϊόντα για styling. Επιπλέον διαλέγω ένα σαμπουάν ελαφριάς σύνθεσης. Το αγαπημένο μου είναι από την εταιρεία @marianilastockholm », έγραψε  χαρακτηριστικά η Elsa Hoske.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

#Elsa Hosk #tips #μαλλιά #χρώμα
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: