Ενυδάτωση σε βάθος: 7 body lotions που μυρίζουν σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο

Αυτά τα body lotions είναι έρωτας!

Νίνα Μουσούρη 14 Αυγ. 23
Ενυδάτωση σε βάθος: 7 body lotions που μυρίζουν σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο

Μπορεί η συστηματική ενυδάτωση της επιδερμίδας μας να αποτελεί ένα step που δεν πρέπει να λείπει από τη ρουτίνα μας κάθε εποχή του χρόνου, όμως ειδικά για το καλοκαίρι είναι πιο must από ποτέ.

Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο σε συνδυασμό με το αλάτι ή το χλώριο, κάνουν την επιδερμίδα μας πιο ξηρή και έτσι αυξάνουν την ανάγκη για ενυδάτωση. Όπως καταλαβαίνεις οι προϊοντικοί συμμάχοι που θα διασφαλίσουν στο δέρμα μας την απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται είναι πιο απαραίτητοι από ποτέ.

Έτσι κατανοώντας τις ανάγκες της επιδερμίδας μας και δεδομένου ότι η καλοκαιρινή σεζόν είναι αυτή η εποχή του χρόνου που κάθε σημείο του σώματός μας είναι εκτεθειμένο, εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα προκειμένου να βρούμε τα body lotions που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα μας «πλούσια» ενυδάτωση, ενώ παράλληλα το φρέσκο άρωμά τους θα μας κάνει όλη μέρα να αισθανόμαστε σαν να βγήκαμε μόλις από το μπάνιο.

Extra tip; Εφαρμόζουμε body lotion αμέσως μετά το ντους όταν το δέρμα μας είναι ακόμα λίγο υγρό και κάνουμε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αυτό θα τονώσει την επιδερμίδα μας και θα την βοηθήσει να απορροφήσει την απαραίτητη υγρασία.

body lotions

Body Lotion για ξηρή επιδερμίδα, Essential Care, Dove.

body lotions

Ενυδατικό body lotion, Anafi, KORRES.

body lotions

Ενυδατική κρέμα σώματος, Creme De Corps, Kiehl’s.

body lotions

Body lotion, Aegean sea Breeze, Fresh Line.

body lotions

Body lotion, Lavande Blanche, L’Occitane.

body lotions

Body lotion, Baume Hydratant, CeraVe.

body lotions

Body Lotionb, Aloe& Hydration, Nivea.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT