Φριζάρουν τα μαλλιά σου; Με αυτό το hack, ποτέ πια!

Ένα hack που λατρεύουν όλες οι beauty addicts!

Νίνα Μουσούρη 06 Μαρ. 23
Φριζάρουν τα μαλλιά σου; Με αυτό το hack, ποτέ πια!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, ωστόσο υπάρχει μια τεχνική που μπορεί να καταπολεμήσει αμέσως το ενοχλητικό φριζάρισμα των μαλλιών. Και το καλύτερο; Πρόκειται για ένα απίστευτα φθηνό και προσιτό hack ομορφιάς. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Ναι, όπως το ακούς.

@sarahelsiee #stitch mit @laurentpreble Bad hair day? not anymore 😂😍Thank u girl !!!!! #hairhacks #hairtutorial #learnontiktok #beautytutorial #tutorial #fyp #fy ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Τι πρέπει να κάνουμε;

Τα steps είναι πανεύκολα. Απλώς πάρτε μια λωρίδα από αλουμινόχαρτο και περάστε την κατά μήκος των μαλλιών. Αποτέλεσμα: το φριζάρισμα εξαλείφεται και ο στατικός ηλεκτρισμός έχει φύγει. Πράγματι, τα υλικά που περιέχονται στο φύλλο αλουμινίου καθιστούν δυνατή την αντιμετώπιση της θερμικής ενέργειας των μαλλιών και χαρίζουν ένα λαμπερό και μεταξένιο αποτέλεσμα. Ιδανικό trick για το φιξάρισμα του hair-look μας στην στιγμή. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι το αλουμίνιο δεν έχει καμία ισχύ όσον αφορά την προστασία από εξωτερικούς ατμοσφαιρικούς παράγοντες. Σε περίπτωση άστατου και βροχερού, μόλις αφαιρεθεί το αλουμινόχαρτο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα μαλλιά θα μείνουν στη θέση τους.

 Cover photo: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: