Το weekend θα αντιγράψουμε σίγουρα το χτένισμα της Gigi Hadid

Η Gigi Hadid είναι ένα iconic model και συχνά με τις εμφανίσεις της μας δίνει ιδέες για τολμήσουμε και εμείς τα trends που υιοθετεί.

Elle 06 Μαΐ. 21
Το weekend θα αντιγράψουμε σίγουρα το χτένισμα της Gigi Hadid

Εμείς οι γυναίκες συχνά αντλούμε έμπνευση από τις αγαπημένες μας celebrities προκειμένου να δημιουργήσουμε τις πιο stylish εμφανίσεις. Μαλλιά, μακιγιάζ, outfits, όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και η φαντασία μας δουλεύει με αμείωτους ρυθμούς όταν βλέπουμε τις εμφανίσεις που κάνουν τα «it» girls.

Έτσι, λοιπόν κάτι ανάλογο συνέβη και πρόσφατα λοιπόν όταν επισκεφτήκαμε το Instagram account της Gigi Ηadid. Tο γνωστό supermodel συχνά με τις stylissh εμφανίσεις της μας ωθεί να ακολουθήσουμε και εμείς τα trends της σεζόν και αυτό θελήσαμε να κάνουμε και σήμερα.

H Gigi Ηadid έκανε το απόλυτο χτένισμα. Συγκεκριμένα, έφτιαξε bubble baby braids και μας εντυπωσίασε. Και ενώ μπορεί μέχρι και σήμερα αυτά να αποτελούσαν στο μυαλό μας δύο ξεχωριστά χτενίσματα ( bubble tales- baby braids), τώρα όμως το iconic model έκανε τον ιδανικό συνδυασμό και το αποτέλεσμα ήταν super stylish.

https://www.instagram.com/p/COIWYi-HzgD/

 

Εμείς σίγουρα θα υιοθετήσουμε το hair trend της Gigi Hadid, εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: