Glow Goddess: 3 προϊόντα ομορφιάς που προσφέρουν μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα

Αξίζουν σίγουρα μια θέση στο νεσεσέρ σου.

Elle 18 Απρ. 24
Glow Goddess: 3 προϊόντα ομορφιάς που προσφέρουν μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα

Ο Dior εξυμνούσε ανέκαθεν μια ισχυρή θηλυκότητα, την οποία ενσαρκώνουν οι ambassador του Οίκου. Για να τις συνοδεύει, αλλά και να αποκαλύπτει τη λάμψη που κρύβουν μέσα τους οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο, η συλλογή Dior Forever θέτει τα 15 χρόνια εξειδίκευσης και καινοτομίας να δουλέψουν στην υπηρεσία της λάμψης για υψηλή τελειότητα.

Το 2024, ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, αποκαλύπτει μια νέα ρουτίνα, εμπνευσμένη από τα εμβληματικά μέικαπ του Οίκου, το Dior Forever και το Dior Forever Skin Glow. Το αποτέλεσμα υψηλής τελειότητας, η μακρά διάρκεια και τα εκχυλίσματα λουλουδιών για περιποίηση της επιδερμίδας έχουν γίνει η υπογραφή της συλλογής Forever.Σήμερα, τρεις νέες καινοτομίες συμπληρώνουν αυτή την τελετουργία που είναι αντάξια μιας πρωταγωνίστριας:

προϊόντα ομορφιάς

 • Dior Forever Glow Star Filter, ένα υγρό προϊόν πολλαπλής χρήσης για τελειοποίηση και ενίσχυση της λάμψης,
 • Dior Forever Glow Maximizer, ένα υγρό highlighter με χρώμα,
 • Dior Forever Natural Bronze Glow, μια limited-edition πούδρα bronzer που χαρίζει ηλιοκαμένη όψη με λάμψη υγείας

 

προϊόντα ομορφιάς

Dior Forever Glow Star Filter: ένα αληθινό φίλτρο για λάμψη 

Συνδυάζοντας την περιποίηση με το μακιγιάζ, το Dior Forever Glow Star Filter είναι το πρώτο υγρό προϊόν του Οίκου για ενίσχυση της λάμψης που προσφέρει μακρά διάρκεια, υψηλή τελειότητα και 24ωρη1 ενυδάτωση. Αυτό το υγρό προϊόν πολλαπλής χρήσης μπορεί να εφαρμοστεί σε άβαφη επιδερμίδα, για να αποκαλύψει τη φυσική της φωτεινότητα, πριν από το μέικαπ Dior Forever Skin Glow ή σε μίξη με αυτό για ακόμα περισσότερη λάμψη, ή μετά το μέικαπ σε συγκεκριμένα σημεία, για να φωτίσει τα χαρακτηριστικά που προσελκύουν το φως.

Αποτέλεσμα τέλειας επιδερμίδας αντάξιο ενός φίλτρου

Εμπνευσμένο από τα φίλτρα των φωτογραφικών στούντιο, το Dior Forever Glow Star Filter φωτίζει, λειαίνει και διορθώνει οπτικά το πρόσωπο, χαρίζοντας διακριτική, φωτεινή λάμψη μακράς διάρκειας. Μία νέα ασημί υπογραφή κοσμεί το μπουκάλι που περιέχει μια δροσερή και ανάλαφρη υγρή σύνθεση που γίνεται ανεπαίσθητα ένα με την επιδερμίδα για αποτέλεσμα τελειότητας.

Εξατομικευμένη λάμψη

Κάθε απόχρωση περιέχει ένα μοναδικό σύμπλεγμα ενίσχυσης της λάμψης με περλέ σωματίδια, τα οποία έχουν επιλεγεί προσεκτικά, για να προσφέρουν φυσική λάμψη σε κάθε τόνο επιδερμίδας: οι πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις αποκαλύπτουν φωτεινή, ιριδίζουσα λάμψη, ενώ οι πιο σκούρες αποχρώσεις χαρίζουν απαλή, χρυσαφένια λάμψη. Η επιδερμίδα είναι μαγευτικά λαμπερή, φωτεινή και δείχνει πιο όμορφη.

Εφαρμογή πολλαπλής χρήσης

Ο Peter Philips προτείνει τέσσερις διαφορετικές τεχνικές εφαρμογής για εξατομικευμένη λάμψη:

 • Μόνο του, σε άβαφη επιδερμίδα, για φωτεινό, απόλυτα διάφανο αποτέλεσμα φίλτρου.
 • Ως primer, πριν από το μέικαπ, για να ομορφαίνει την επιδερμίδα και να ενισχύει τη λάμψη.
 • Τοπικά, στα χαρακτηριστικά που προσελκύουν το φως (κορυφή των ζυγωματικών, γέφυρα της μύτης κ.λπ.) για διακριτική λάμψη.
 • Αναμεμειγμένο με το μέικαπ Dior Forever Skin Glow για ακόμα περισσότερη λάμψη.

Εντατική 24ωρη ενυδάτωση

Η περιποίηση της επιδερμίδας με βάση το τέλειο αποτέλεσμα μακιγιάζ: το Dior Forever Glow Star Filter, που αποτελείται κατά 94% από συστατικά φυσικής προέλευσης, έχει εμπλουτιστεί με εκχύλισμα ίριδας, το οποίο συμβάλλει στην αίσθηση άνεσης, άγριο πανσέ για ενυδάτωση και ιβίσκο, για να ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. Χάρη στη συνεχή ενυδάτωση, η επιδερμίδα μέρα με την μέρα γίνεται πιο όμορφη και μοιάζει να λάμπει από το εσωτερικό της.

Λάμψη για όλες τις επιδερμίδες

Χάρη σε περισσότερα από 50 χρόνια εξειδίκευσης στους τόνους της επιδερμίδας παγκοσμίως, ο Dior προσφέρει σήμερα 10 αποχρώσεις λάμψης, σε αρμονία με τα 10 επίπεδα έντασης των αποχρώσεων του υγρού μέικαπ Dior Forever, για να φωτίζει και να ομορφαίνει όλους τους τόνους επιδερμίδας, από τον πιο ανοιχτόχρωμο έως τον πιο σκούρο.

Dior Forever Glow Maximizer: για θεαματική λάμψη

προϊόντα ομορφιάς

Το υγρό highlighter Dior Forever Glow Maximizer, που διατίθεται σε έξι ζωηρές αποχρώσεις πολλαπλής χρήσης, προσθέτει την τελική πινελιά σε αυτή τη ρουτίνα για λάμψη.

Προσεκτικά επιλεγμένα πολυδιάστατα περλέ μικροσωματίδια

Η φίνα, δροσερή και ελαφριά υφή του έχει υψηλή συγκέντρωση σε περλέ σωματίδια, τα οποία αποτελούν το 11% της σύνθεσης και αντικατοπτρίζουν το φως αμέσως μόλις εφαρμόζεται το προϊόν στην επιδερμίδα.

Το Dior Forever Glow Maximizer περιέχει επίσης μια 100% φυσικής προέλευσης πούδρα για ενίσχυση της φωτεινότητας και έντονη σατινέ λάμψη. Χάρη στην ιδιότητά της να γίνεται ένα με την επιδερμίδα και στο μεταξένιο τελείωμα, συμβάλλει στη διατήρηση του αποτελέσματος μακιγιάζ.

Η λάμψη διαχέεται φυσικά, φωτίζοντας την όψη της επιδερμίδας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

6 αποχρώσεις, 4 χρήσεις, 4 περιοχές-κλειδιά

Χάρη στις διαφορετικές ιριδίζουσες αποχρώσεις τους, από απαλές ροζ έως ηλιόλουστες μπρονζέ και ιριδίζουσες λευκές, το Dior Forever Glow Maximizer μπορεί να χρησιμοποιείται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους: σαν highlighter, ρουζ, bronzer ή τοπικά στις καμπύλες του προσώπου, αλλά και στα μάτια!

Το νέο απλικατέρ εναποθέτει την ιδανική ποσότητα προϊόντος με το επίπεδο άκρο του, ενώ τα πλαϊνά του σας επιτρέπουν να σχηματίζετε λεπτές γραμμές, για να φωτίζετε με ακρίβεια:

 • την κορυφή των ζυγωματικών
 • τη γέφυρα της μύτης το τόξο των χειλιών
 • Εντατική 24ωρη1 ενυδάτωση

Το Dior Forever Glow Maximizer, που αποτελείται από 92%2 συστατικά φυσικής προέλευσης, έχει εμπλουτιστεί με εκχύλισμα ίριδας, για να διατηρεί την άνετη αίσθηση στην επιδερμίδα, καθώς και με το εμβληματικό μπουκέτο λευκών λουλουδιών της Dior Forever: άγριο πανσέ για ενυδάτωση και ιβίσκο για ενίσχυση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας.

Dior Forever Natural Bronze Glow: για limited-edition λάμψη υγείας εμπνευσμένη από την υψηλή ραπτική

προϊόντα ομορφιάς

Αποτέλεσμα μαυρισμένης όψης, φυσικής λάμψης και τελειότητας: για τις ηλιόλουστες ημέρες, ο Dior παρουσιάζει μια νέα, limited-edition bronzing πούδρα. Συνδυάζοντας ηλιόλουστες αποχρώστεις, που
φωτίζουν την επιδερμίδα και έχουν εμπλουτιστεί με χρυσαφένια λάμψη, και ζωηρά χρώματα ρουζ που ακτινοβολούν ζωντάνια, το Dior Forever Natural Bronze Glow αναδημιουργεί το χάδι του καλοκαιριού πάνω στην επιδερμίδα που μοιάζει να φωτίζεται απαλά από τις ακτίνες του ήλιου.

Μια λεπτομέρεια εμπνευσμένη από την υψηλή ραπτική κοσμεί τη limited edition συσκευασία: ένα «κεντημένο» μοτίβο cannage που φέρει μια λωρίδα με το λογότυπο του «Christian Dior», την υπογραφή του Οίκου.

4 ηλιόλουστοι χρωματικοί συνδυασμοί
Διακοσμημένο με το εμβληματικό μοτίβο cannage, το Forever Natural Bronze Glow διατίθεται σε 4 χρωματικούς συνδυασμούς με ροζ ή χρυσούς τόνους, από τον πιο ανοιχτόχρωμο έως τον πιο έντονο, για να ομορφαίνει όλους τους διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας.

Οι αποχρώσεις κάθε χρωματικού συνδυασμού λειτουργούν σαν αληθινό συμπύκνωμα υγιούς λάμψης που ξυπνά φυσικά την επιδερμίδα, όπως το χάδι του ήλιου, χάρη σε έναν συνδυασμό:

 •  μιας σατινέ πούδρας-bronzer,
 • μιας ματ πούδρας για σμίλευση,
 • μιας ζωηρής απόχρωσης ρουζ,
 • και ενός λαμπερού, χρυσού highlighter.

Ντυμένη με υγιή λάμψη που παραπέμπει στο καλοκαίρι, η όψη της επιδερμίδας αναδεικνύεται, σμιλεύεται και φωτίζεται άμεσα.

Φυσικά συστατικά στην υπηρεσία της επιδερμίδας

Αυτή η bronzing πούδρα, που αποτελείται από 90%1 συστατικά φυσικής προέλευσης, έχει ανάλαφρη υφή, για να χαρίζει στην επιδερμίδα πιο ζεστή όψη χωρίς συμβιβασμούς στην αίσθηση άνεσης. Εμπλουτισμένη με ίριδα, η σύνθεση γίνεται αβίαστα ένα με την επιδερμίδα, είναι ανεπαίσθητη και αφήνει τη επιδερμίδα να αναπνέει, ενώ παράλληλα διατηρεί την ενυδάτωση και την άνεσή της. Η επιδερμίδα δείχνει πανέμορφη
όλη την ημέρα, χάρη στο αποτέλεσμα μαυρισμένης όψης και φυσικής, υγιούς λάμψης.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT