Γνωρίζουμε ήδη ένα από το πιο hot χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο του 2023

Μήπως αυτή θα είναι η αλλαγή που θα κάνεις φέτος, το φθινόπωρο;

Νίνα Μουσούρη 04 Αυγ. 23
Γνωρίζουμε ήδη ένα από το πιο hot χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο του 2023

Κάθε φθινόπωρο σηματοδοτεί και μια νέα περίοδο για φρέσκα ξεκινήματα. Ναι, μετά το τέλος του καλοκαιριού, αφού έχουμε γεμίσει τις μπαταρίες μας, νιώθουμε πιο έτοιμες από ποτέ να ξεκινήσουμε άκρως ανανεωμένες τη νέα σεζόν που ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Μάλιστα, όταν μιλάμε για ανανέωση, όλες εμείς οι beauty lovers, ξέρουμε καλά ότι το φθινόπωρο αποτελεί και την ιδανική περίοδο για να πειραματιστούμε με τα μαλλιά μας και να τολμήσουμε νέα πράγματα. Γιατί; Μετά τις διακοπές τα μαλλιά είναι πιο ταλαιπωρημένα, οπότε έχουν ανάγκη από μια πιο δραστική ρουτίνα περιποίησης, τα νέα hair trends έχουν κάνει την εμφάνισή τους, και η ψυχολογία μας είναι στα ύψη για να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε αλλαγή και αν κάνουμε. Κάπως έτσι, λοιπόν, καθώς μάθαμε ήδη έναν από τους πρωταγωνιστές στα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο του 2023, αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σου. Φυσικά, ο λόγος για το “Barbie blonde”.

φθινόπωρο

©Launchmetrics/spotlight

Καθώς αυτή τη στιγμή προβάλλεται παντού και με μεγάλη επιτυχία η ταινία της Barbie”, ήταν αναμενόμενο για τη συγκεκριμένη απόχρωση μαλλιών να βρεθεί ανάμεσα στις top επιλογές για τη νέα σεζόν.

φθινόπωρο

©Launchmetrics/spotlight

Σε ποιες ταιριάζει τέλεια το “Barbie blonde” χρώμα:

Το “Barbie blonde” είναι μια απόχρωση ξανθού, η οποία κινείται ανάμεσα στον πλατινέ και τον χρυσαφένιο τόνο, για να δημιουργηθεί ένα άκρως εντυπωσιακό και καθαρό χρώμα. Πρόκεται για μια απόχρωση, η οποία ταιριάζει τέλεια στις φυσικές ξανθές και στις ανοιχτόχρωμες καστανές που θέλουν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή στο hair-look τους. Ωστόσο, πρέπει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο hair-look, για να διατηρηθεί όπως πρέπει και να έχει ομοιογένεια το χρώμα, απαιτεί συχνή συντήρηση.

Cover photo:©Launchmetrics/spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT