Αυτό το εύκολο hack για τα φρύδια θα σου εξασφαλίσει face lift εφέ

Κι όμως είναι πιο εύκολο απ'οσο μπορεί να φαντάζεσαι.

Νίνα Μουσούρη 03 Μαΐ. 24
Αυτό το εύκολο hack για τα φρύδια θα σου εξασφαλίσει face lift εφέ

Γνωρίζουμε ότι τα φρύδια αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την συνολική ισορροπία του προσώπου μας. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που οι περισσότερες από εμάς δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό το σημείο και είναι αλήθεια ότι κάνοντας τις σωστές κινήσεις μπορούμε ακόμα και να εξασφαλίσουμε το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που θα μας έδινε ένα face lift.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια, να έχουν κάνει την εμφάνισή τους ολοένα και περισσότερα trends για τα φρύδια, όμως υπάρχει ένα brow hack που μπορεί να δείξει το πρόσωπό μας πιο ανανεωμένο και πιο ανασηκωμένο. Ο λόγος για το ίσιο σχήμα στα φρύδια που αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων ετών, καθώς συνδέονται με το face lift εφέ. Τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε το σωστό αποτέλεσμα;

Η συγκεκριμένη τάση, που έχει γίνει πρόσφατα viral και σύμφωνα με τους TikTokers και βοηθάει στο να δείχνει το πρόσωπο πιο ανυψωμένο, ουσιαστικά προτείνει να αφαιρέσουμε την «ουρά» του φρυδιού, καθώς δίνει μια καθοδική κλήση στα μάτια. Ωστόσο, εμείς, δεν σου προτείνουμε σε καμία περίπτωση να ακολουθήσεις αυτή τη μέθοδο. Δεν είμαστε καθόλου υπέρ στο να αφαιρήσεις κάποιο κομμάτι από τις τρίχες των φρυδιών σου, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να καταστρέψεις μόνιμα το φυσικό σχήμα των φρυδιών σου και ενδεχομένως θα δυσκολευτείς να τα επαναφέρεις στην αρχική τους μορφή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εξασφαλίσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα με το μακιγιάζ σου.

φρύδια

«Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το concealer σας για να κρύψετε το άκρο του φρυδιού και στη συνέχεια να σχεδιάσετε ένα πιο ίσιο φρύδι με ένα μολύβι για να δείτε πώς δείχνει το βλέμμα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε και θα μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνονται τα ίσια φρύδια στο σχήμα του προσώπου σας», συμβουλεύει η ειδικός στα φρύδια Joey Healy και προτείνει και ένα ακόμα hack στο μακιγιάζ για να κάνουμε τα φρύδια μας να δείχνουν πιο ανασηκωμένα: «Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ένα concealer, κάτω από το τόξο των φρυδιών, γιατί αυτό θα κάνει την ουρά των φρυδιών να φαίνεται ψηλότερα. Έτσι θα τονώσει και θα φωτίσει το βλέμμα σας χωρίς να αφαιρέσετε τρίχες».

Με λίγα λόγια, λοιπόν, όσο δελεαστικές και αν μοιάζουν κάποιες τάσεις για τα φρύδια το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα με το μακιγιάζ και να αποφύγεις κάποια κίνηση που μπορεί μετά να μην διορθώνεται.

Photos: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT