Το hair accessory που κάθε fashion girl φοράει τώρα επιστρέφει από τα 90s

Με αυτό το hair accessory θα καταφέρει να δημιουργήσεις τα πιο stylish χτενίσματα.

Elle 27 Ιαν. 22
Το hair accessory που κάθε fashion girl φοράει τώρα επιστρέφει από τα 90s
Photo by Mark Mainz/Getty Images

Μπορεί το 2021 να ήταν η χρονιά όπου τα κλασικά hair clips έκαναν δυναμικό comeback,  όμως το 2022 την σκυτάλη παραλαμβάνουν τα banana clips.

To όνομα τους όπως καταλαβαίνεις προκύπτει από το σχήμα τους που είναι ίδιο με του ομώνυμου φρούτου. Μάλιστα, για όσες  από εμάς έχουμε μακριά μαλλιά, φαίνεται πως αυτό είναι το ιδανικό accessory καθώς είναι πιο ευέλικτο στο να τα πιάσει και να τα αναδείξει. Και το καλύτερο; Κάνει τα μαλλιά να δείχνουν ακόμα πιο μακριά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι αυτή την στιγμή στα social media και συγκεκριμένα στο Tik-Tok έχουν γίνει viral βίντεο όπου beauty addicts κορίτσια ανακαλύπτουν τα απίστευτά χτενίσματα που μπορούν να δημιουργήσουν με ένα banana clip.

Σχεδιασμένα για να πιάνουν τα μαλλιά αντί να τα τραβούν επάνω τα  συγκεκριμένα hair accesories είναι λειτουργικά, δεν ασκούν πίεση στην τρίχα και μετριάζουν το ανεπιθύμητο σπάσιμο. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία για να τα αποκτήσουμε, εξαρτάται βέβαια  από το brand, αλλά και το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο το banana clip, που θα επιλέξουμε.

Τα banana clips για τα πιο stylish χτενίσματα:

banana clips

Banana clips για λεπτά μαλλιά.

hair

Banana clip με πέρλες.

hair

Banana clips για μακριά μαλλιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT