Hair Horoscope: Ποιο είναι το ιδανικό χτένισμα ανάλογα με το ζώδιό σου

Πες μας τι ζώδιο είσαι για να σου αποκαλύψουμε ποιο είναι το hair look που σου ταιριάζει. Ναι, και όμως γίνεται. Είμαστε σίγουρες πως διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα ανακαλύψεις την κρυφή ή και φανερή stylish πτυχή του εαυτού σου.

Νίνα Μουσούρη 22 Απρ. 23
Hair Horoscope: Ποιο είναι το ιδανικό χτένισμα ανάλογα με το ζώδιό σου

Κριός

Σίγουρα, αυτοί που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού δεν έχουν υπομονή. Τι σημαίνει αυτό; Επιλέγουν κουρέματα που δεν απαιτούν πολύ χρόνο ή προσπάθεια. Αυτό που τους νοιάζει πάνω απ’ όλα είναι  το hair-look τους να είναι πρακτικό αποτέλεσμα. Εν όψει μιας επόμενης ριζικής αλλαγής, η τέλεια επιλογή θα μπορούσε να είναι ένα ακανόνιστο bob ή, γιατί όχι, ένα pixie cut. Τα χρώματα που επιλέγουν μπορεί να είναι φωτεινά και παρορμητικά.

Hair Horoscope

IMAXtree

Λιοντάρι

Τα λιοντάρια είναι ένα πολύ δυναμικό ζώδιο. Έτσι και τα μαλλιά ενός γνήσιου λιονταριού πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής της εικόνας τους. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο δεν φοβούνται να πειραματιστούν και τολμούν ακόμα και τα υπερβολικά χρώματα όπως ένα έντονο πορτοκαλί ή φούξια.

Hair Horoscope

IMAXtree

Τοξότης

Αυτό που οδηγεί τον Τοξότη είναι το πνεύμα της περιπέτειας και η συνεχής αναζήτησης νέων εμπειριών. Τα μαλλιά πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσουν αυτή του την ανησυχία! Όπως καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ο συνεχής πειραματισμός όσον αφορά το haircut είναι δεδομένος γι’ αυτό το ζώδιο. Η Billie Ellish. για παράδειγμα, έχει αλλάξει πολλές φορές ριζικά τα μαλλιά της. Όλες θυμόμαστε τη μετάβαση από το το exteme πράσινο χρώμα, στο ξανθό και τώρα στο μελαχρινό. Έτσι, λοιπόν, όλοι γνωρίζουμε ότι ο τοξότης αλλάζει γνώμη πολύ συχνά και κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα μαλλιά του. Ωστόσο, αν λατρέψει ένα συγκεκριμένο hairstyle μπορεί να μείνει πιστό σε αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Ταύρος 

Ο Ταύρος ενώ αλλάζει και εξελίσσεται, παραμένει συνεπής σε πιο κλασικά χρώματα και κουρέματα και προβαίνει σε ελάχιστες τροποποιήσεις. Για παράδειγμα η  Chiara Ferragni  εδώ και χρόνια δεν αλλάζει το χαρακτηριστικό χρώμα των μαλλιών.

Παρθένος

Στη ζωή ενός Παρθένου, υπάρχει τάξη και ακρίβεια, έτσι και τα μαλλιά του πρέπει να είναι πάντα άψογα. Κάπως έτσι αυτό το ζώδιο θα επιλέξει κοψίματα και χρώματα που θα μπορούν να παραμείνουν τέλεια με την πάροδο του χρόνου. Είναι σχεδόν αδύνατο να δεις μια ατημέλητη Παρθένο. Τα κομψά χτενίσματα με μερικές λεπτομέρειες, όπως οι αφέλειες- που δημιουργεί κίνηση χωρίς να διαταραχθεί η αρμονία- είναι must γι’ αυτό το ζώδιο. Ένας Παρθένος δεν αφήνει ποτέ τα μαλλιά του στην τύχη.

Αιγόκερος 

Στους Αιγόκερους δεν αρέσουν οι αλλαγές. Αυτό το ζώδιο προτιμά να διατηρεί την ίδια εμφάνιση με την πάροδο του χρόνου και δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα. Κατά κάποιο τρόπο ένας Αιγόκερος είναι άκαμπτος και αγκυροβολημένος στις πεποιθήσεις του όσον αφορά τα μαλλιά του. Για παράδειγμα η Kate Middleton, στοιχηματίζουμε ότι θα διατηρεί για πάντα το ίδιο στυλ. Επιπλέον ένας Αιγόκερως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη όσον αφορά το χρώμα και κυρίως προτιμάει τις κρύες αποχρώσεις. Ένα τέλειο παράδειγμα του Αιγόκερου είναι η Kate Moss, η οποία ήταν πάντα ξανθιά.

Hair Horoscope

IMAXtree

 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι δημιουργικοί και παρορμητικοί. Η επιθυμία τους για αλλαγή, υπαγορεύεται από μια λανθάνουσα δυσαρέσκεια, αναζητώντας πάντα καινοτομία. Δεν είναι περίεργο να βλέπεις έναν Δίδυμο να έχει πάντα ανανεωμένα μαλλιά, ειδικά όσον αφορά το κόψιμο παρά το χρώμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Natalie Portman, η οποία σε κάθε κόκκινο χαλί έχει διαφορετικό μήκος μαλλιών. Ένας Δίδυμος πάντα είναι έτοιμος να μας εκπλήξει τους πάντες, όπως η Helena Bonham Carter.

Ζυγός 

Η αισθητική  του  Ζυγού είναι έντονη, γι ‘αυτό όσοι ανήκουν σε αυτό  το ζώδιο είναι οι πιο κομψοί του ζωδιακού κύκλου. Ισορροπημένοι και γοητευτικοί, λατρεύουν τα ελαφριά και δυναμικά κουρέματα, τα οποία μπορούν να εκφράσουν όλη την ομορφιά και την αυτοπεποίθησή τους . Για παράδειγμα οι επιλογές που κάνει πάντα η Monica Bellucci. Ναι, οι Ζυγοί ξέρουν πάντα πώς να είναι πολύ εκλεπτυσμένοι και τους αρέσουν να φορούν στα μαλλιά αξεσουάρ. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα Ζυγού είναι η Kim Kardashian, η οποία σίγουρα ενδιαφέρεται για τα αισθητικά πρότυπα και με τις επιλογές της επηρεάζει ολόκληρο τον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

Υδροχόος 

Αυτό το ζώδιο είναι τολμηρό και μη συμβατικό. Οι Υδροχόοι αγαπούν να δημιουργούν, να πειραματίζονται και να παίζουν με την εικόνα τους, ανεξάρτητα από το τι πιστεύουν οι άλλοι. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θα μπορούσαν να δοκιμάσουν ακόμα ένα λιλά ή ένα φραουλένιο ροζ χρώμα,  όπως έχει κάνει στο παρελθόν και η Shakira.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

 

Καρκίνος 

Γεμάτος ενέργεια και αισιόδοξος, ο Καρκίνος είναι ένα αγαπά τη σύνδεση με άλλους και είναι φτιαγμένος από ειλικρινή  συναισθήματα. Πρώτο μέλημα του πάντα είναι η στοργή, γι ‘αυτό αγαπάει τα παραδοσιακά χτενίσματα που μαλακώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Margot Robbie, της οποίας το  χαμόγελο της πλαισιώνεται πάντα από ένα μακρύ κυματιστό bob).Έτσι, οι καρκίνοι λατρεύουν τα vintage στυλ και την ατμόσφαιρα, που συνδέονται με μια περασμένη εποχή φτιαγμένη από ομορφιά και τελειότητα, όπου τα πάντα ήταν καλύτερα: πολύ μακριά και ομοιόμορφα μαλλιά, φυσικές μπούκλες είναι μερικά από τα χτενίσματα που επιλέγουν συχνά οι καρκίνοι. Η Lana Del Rey Θα μπορούσε να αποτελέσει ένα το απόλυτο πρότυπο Κρύου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelreybr)

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι αόριστος και μυστηριώδης. Τα μαλλιά του αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα τους. Είναι πολύ μακριά, επαναστατικά, ελεύθερα να εκφράσουν τη φυσική τους γοητεία όπως αυτή της, Kendall Jenner. Το χρώμα τους θα μπορούσε να είναι ένα ρουμπινί κόκκινο με  πλούσιες υφές. Για παράδειγμα η Katy Perry πειραματίζεται πάντα με τα μαλλιά της και αισθάνεται ελεύθερη να είναι αυτό που θέλει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Ιχθύες

Αιθέρια ζώδια σαν να πετούν στα σύννεφα. Οι Ιχθείς οδηγούνται από συναισθήματα και από την αναζήτηση μιας ειλικρινής σύνδεσης με το σύμπαν. Γι ‘αυτό λατρεύουν σχεδόν τα παραμύθια χτενίσματα, εμπνευσμένα από φανταστικές και ρομαντικές ιστορίες. Δεν μοιάζει με νεράιδα η Dakota Fanning; Τα λουλούδια στα μαλλιά, οι κορδέλες και τα παστέλ χρώματα ταιριάζουν άψογα με τους Ιχθείς. Ωστόσο, από την άλλη και οι συνεχείς αλλαγές, είναι η πηγή την ανανέωσης τους και ο τρόπος για να εκφράζουν τα συναισθήματα και την καλλιτεχνική τους φύση. Η Rihanna αποτελεί αυτό το παράδειγμα του Ιχθύ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rihanna Fan Page (@bapgalriri)

Cover photo:IMAxtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: