Ποιο είναι το hot χρώμα που η Hailey Bieber μας ωθεί να υιοθετήσουμε τώρα για το μανικιούρ μας;

Μετά το κίτρινο, η Hailey Bieber μας πείθει να πούμε το «ναι» σε μια ακόμα hot απόχρωση για το μανικιούρ μας.

Νίνα Μουσούρη 20 Απρ. 23
Ποιο είναι το hot χρώμα που η Hailey Bieber μας ωθεί να υιοθετήσουμε τώρα για το μανικιούρ μας;

Η Hailey Bieber συνεχώς βρίσκει ένα νέο τρόπο για να μας δίνει το beauty inspo που χρειαζόμαστε. Κάπως έτσι, πέρα από τα skincare και makeup hacks που μας συχνά μας δείχνει, καθώς γνωρίζουμε τη μεγάλη της αδυναμία στο μανικιούρ, το αγαπημένο μας fashion & beauty icon, πυροδοτεί συνεχώς την έμπνευσή μας, σχετικά με το επόμενο nail trend που θα υιοθετήσουμε. Ναι, η ίδια πειραματίζεται πολλές φορές με το μανικιούρ της και εμάς μας αρέσει πολύ αυτό γιατί έχουμε την ευκαιρία να βρούμε, εύκολα και γρήγορα το επόμενο mani που θα υιοθετήσουμε δίχως δεύτερη σκέψη.

Hailey Bieber

Μετά τα Glazed donut nails, λοιπόν, που όλες είχαμε και έχουμε πάθει εμμονή,  ακολούθησε, φέτος, το ανοιχτό κίτρινο χρώμα στο μανικιούρ και τώρα φαίνεται πως έφτασε η στιγμή για να μας κάνει να τολμήσουμε μια νέα hot απόχρωση που μπορεί πολλές από εμάς να μην το κάναμε εύκολα. Ποια είναι; Ο λόγος για το φωτεινό πράσινο χρώμα που σίγουρα αποτελεί μια ακόμα stylish πρόταση από το αγαπημένο μας celebrity girl.

Μάλιστα, η Hailey Bieber για να κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό επέλεξε να προσθέσει χρυσές, ανάγλυφες ραβδώσεις και διατήρησε το μήκος του μανικιούρ της μακρύ, στο χαρακτηριστικό αμυγδαλωτό σχήμα που δεν αλλάζει εύκολα. Σίγουρα, μετά από αυτό,  μπορούμε να πούμε ότι η Hailey Bieber το τελευταίο χρονικό διάστημα, λατρεύει να πειραματίζεται με τα πιο φωτεινά και bold χρώματα και εμάς μας αρέσει πολύ αυτό γιατί η άνοιξη και το καλοκαίρι, χωρίς αμφιβολία, θέλουν πιο ζωηρές και παιχνιδιάρικες αποχρώσεις. Τι λες; Εσύ θα το τολμήσεις;

Cover photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT