Η απροσδόκητη τεχνική για να βρούμε την απόχρωση κραγιόν που μας ταιριάζει

Σύμφωνα με το TikTok αυτή είναι η αλάνθαστη τεχνική για να βρούμε το τέλειο κραγιόν.

Elle 09 Σεπ. 22
Η απροσδόκητη τεχνική για να βρούμε την απόχρωση κραγιόν που μας ταιριάζει

Μπορεί τα περασμένα χρόνια, με την παρατεταμένη χρήση της προστατευτικής μάσκας, να είχαμε αφήσει κάπως στην άκρη τα αγαπημένα μας κραγιόν, όμως αυτό δεν ισχύει πια. Πλέον δίνουμε ξανά χρώμα στα χείλη μας και νιώθουμε την ανάγκη να προσθέσουμε στη συλλογή μας όλο και περισσότερες αποχρώσεις για να δημιουργήσουμε κάθε beauty look που μας κλείνει το μάτι. Πως θα ξέρουμε, όμως, ποιος είναι ο ιδανικός τόνος για εμάς;

@unbiden #makeup ♬ WooYoungWooGreeting – KOJOOBOO

Για άλλη μια φορά το TitTok και συγκεκριμένα το BeautyTok της συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας έχει τη λύση για εμάς. Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα από εκεί ξεσηκώνουμε κάποιο hack και έτσι τώρα βρήκαμε και τον έξυπνο τρόπο για να γνωρίζουμε ποιες είναι οι ιδανικές αποχρώσεις κραγιόν για εμάς. Ποιο είναι το μυστικό; Τα πράγματα είναι απλά: Σύμφωνα με το βίντεο, που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 15 εκατομμύρια προβολές, πιέζουμε ελαφρώς το δάχτυλό μας για να βρούμε τον ιδανικό τόνο.

Και ενώ στο TikTok έχουμε αμέτρητα βίντεο με hacks είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι όλα αποτελεσματικά. Ωστόσο, το συγκεκριμένο tip λειτουργεί.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: