Καλεσμένη σε γάμο; 6 hairstyles που μπορεί να κάνεις μόνη σου σε χρόνο dt

Αυτά τα hairtstyles θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 16 Μαΐ. 22
Καλεσμένη σε γάμο; 6 hairstyles που μπορεί να κάνεις μόνη σου σε χρόνο dt

Με την εποχή των γάμων να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, είμαστε σίγουρες ότι όλο και κάποια πρόσκληση θα έχει φτάσει και στα δικά σου χέρια φέτος. Όπως και να το κάνουμε τα δύο χρόνια του covid-19, όπου είχαν παγώσει τα πάντα, έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Όλοι όσοι είχαν ακυρώσει το γάμος τους τον προγραμμάτισαν για φέτος και εμείς κάπως έχουμε χάσει το μέτρημα με τις κοσμικές εμφανίσεις που πρέπει να κάνουμε. Που θέλουμε να καταλήξουμε, όμως, και γιατί στα λέμε όλα αυτά τώρα; Επειδή είμαστε σίγουρες ότι και εσένα θα σε απασχολούν τα ίδια ερωτήματα- Τι outfit να επιλέξω; Με το μακιγιάζ και τα μαλλιά τι κάνω- αποφασίσαμε να σε απαλλάξαμε από μια σκοτούρα, αναζητώντας τα hairstyles που θα μπορούσες να δημιουργήσεις μόνη σου, δίχως να παλεύεις με τις ώρες μπροστά από το καθρέφτη

Ναι, καθώς δεν το έχουμε όλες με τα χτενίσματα, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να ζήσουμε το πανικό της τελευταίας στιγμής για το τι hair-look να επιλέξουμε.

Χαλαρό bun

Ένας απλός χαμηλός κότσος χρειάζεται δευτερόλεπτα για να γίνει, είναι τέλειος για να κρατήσει τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιρινού γάμου και φαίνεται ακόμα πιο κομψός όταν αφήνετε μερικά σκέλη χαλαρά γύρω από το πρόσωπό σας.

Half up Half down

Το half up half down χτένισμα χρειάζεται περίπου 30 δευτερόλεπτα για να γίνει και δείχνει πραγματικά υπέροχο σε όλες.

Sleek bun με χωρίστρα στη μέση

Η Rosie είναι η βασίλισσα του απλού ντυσίματος στο κόκκινο χαλί και έτσι και τα χτενίσματα της δεν αποτελούν εξαίρεση. Το συγκεκριμένο bun έχει έντονη χωρίστρα στη μέση και είναι εντελώς λείο. Δύο στοιχεία που το κάνουν πολύ κομψό.

Low ponytail

Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό hairclip και δημιουργήστε ένα χαμηλό ponytail.

Half Ponytail

Είμαστε ερωτευμένες με το high half ponytail της Laura. Μάλιστα, οι κυματιστές άκρες που έχει δημιουργήσει χαρίζουν μια πραγματικά glam εμφάνιση που είναι ιδανική για μια γαμήλια δεξίωση.

Ναι στα Headbands

Εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια ένα τέτοιο αξεσουάρ θα σου λύσει τα χέρια.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: