Κι όμως, η Billie Eilish φόρεσε το πιο cool αξεσουάρ μαλλιών από τα 90s που είχαμε ξεχάσει

Εσύ θα το επέλεγες ξανά για τα hair-looks σου;

Νίνα Μουσούρη 13 Ιουν. 23
Κι όμως, η Billie Eilish φόρεσε το πιο cool αξεσουάρ μαλλιών από τα 90s που είχαμε ξεχάσει

Αρκετά συχνά τα trends έρχονται,  ολοκληρώνουν τον κύκλο τους και πιθανότατα μετά από αρκετά χρόνια να βρεθούν ξανά στην επιφάνεια, κάνοντας ένα δυναμικό comeback. Ναι, αυτό έχει συμβεί αμέτρητες φορές με τάσεις που είχαν ορίσει μια συγκεκριμένη εποχή, αλλά στην πορεία επανήλθαν για να τις εντάξουμε στα σύγχρονα look μας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα; Τα χαμηλοκάβαλα τζιν, τα γυαλιά μάσκα, τα headbands στα μαλλιά και πολλά, πολλά άλλα. Κάπως έτσι, λοιπόν, και αφού αναφέραμε ανάμεσα στα παραδείγματά μας και τις κορδέλες για τα hair-looks μας, φαίνεται πως υπάρχει και ένα ακόμα αξεσουάρ μαλλιών από την εποχή των 90s όπου επιστρέφει δυναμικά ή αλλιώς η Billie Eilish το έφερε ξανά στην επιφάνεια τώρα.

Πρόκειται για τη ζιγκ-ζαγκ στέκα μαλλιών με τα πλαστικά «δόντια» που  φορούσαμε πολλές από εμάς στα εφηβικά μας χρόνια, όταν ακόμα πηγαίναμε σχολείο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Συγκεκριμένα,  η Billie Eilish δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα άλμπουμ φωτογραφιών και σε ένα από τα posts της φαίνεται να φορά αυτό το αξεσουάρ μαλλιών που ίσως και να είχαμε ξεχάσει πως ακόμα υπάρχει. Μάλιστα, η ίδια το έχει συνδυάσει με μια πολύ φαρδιά φανέλα για να δημιουργήσει ακόμα πιο πολύ το Υ2Κ στυλ. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι και άλλες αγαπημένες celebrities πριν από την Billie Eilish έχουν φορέσει στο παρελθόν το συγκεκριμένο αξεσουάρ μαλλιών. Η Kourtney Kardashian, για παράδειγμα, το 2021 είχε κάνει μια εμφάνιση επιλέγοντας το συγκεκριμένο αξεσουάρ μαλλιών.

Εσύ τι λες; θα φορούσες ξανά το ζιγκ-ζαγκ headband των εφηβικών σου χρόνων;

Cover photo:SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT