Λεπτά μαλλιά: 4 κουρέματα για να αναδείξουμε το hair-look μας

Αυτές είναι οι αγαπημένες μας επιλογές για να αποκτήσουν τα λεπτά μαλλιά extra όγκο.

Νίνα Μουσούρη 16 Μαΐ. 24
Λεπτά μαλλιά: 4 κουρέματα για να αναδείξουμε το hair-look μας

Κάθε μια από εμάς έχει να διαχειριστεί και έναν διαφορετικό τύπο μαλλιών. Κάπως έτσι, καθώς πολλές από εμάς καλούμαστε να διαχειριστούμε ένα hair-look που χαρακτηρίζεται από λεπτά μαλλιά, ύστερα από μια μικρή beauty ερεύνα που κάναμε, καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: Το μυστικό, πέρα από την απαραίτητη φροντίδα που δεν ξεχνάμε ποτέ, βρίσκεται στο σωστό κούρεμα. Κάνοντας τη σωστή επιλογή μπορούμε να κάνουμε τα μαλλιά μας να φαίνονται τρεις φορές πιο πλούσια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Hill (@taylor_hill)

Διακριτικό φιλάρισμα

Αν ψάχνετε για μια ανεπαίσθητη αλλαγή, σκεφτείτε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει πολύ διακριτικά layers. Συγκεκριμένα τα μακριά layers είναι μια εξαιρετική επιλογή για λεπτά μαλλιά, καθώς διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος του πάχους των μαλλιών μας, ενώ παράλληλα δίνει κίνηση και όγκο γύρω από το πρόσωπο.

Μακριές αφέλειες

Οι μακριές αφέλειες είναι υπέροχες καθώς κάνοντας ένα φορμάρισμα με μια στρογγυλή βούρτσα και το πιστολάκι δημιουργούμε την ψευδαίσθηση όγκου, σε αντίθεση με τις κοντές αφέλειες που απλά πέφτουν ίσιες στο μέτωπο.

Lob haircut

Τα κουρέματα μέχρι τους ώμους δίνουν στα μαλλιά την αίσθηση πληρότητας. Για το ιδανικό αποτέλεσμα ζητάμε από τον κομμωτή μας  να δημιουργήσει στο lob κούρεμά μας, μακριά layers στο πίσω και στο κάτω μέρος και το συνδυάζουμε με μια μακριά φράντζα την οποία φέρνουμε στο πλάι για να δημιουργήσουμε extra όγκο. Extra tip; Επιλέγουμε για το χτένισμά μας χαλαρούς κυματισμούς που θα τα κάνουν να δείχνουν ακόμα πιο πλούσια.

Blunt Bob

Σε αυτό το κούρεμα ξεχνάμε τις στρώσεις και επιλέγουμε ένα να κόψουμε τα μαλλιά μας απόλυτα ίσια για να φαίνονται πιο γεμάτα και  super chic.

Cover Photo: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT