Τα ιδανικά χρώματα στο μανικιούρ για εσένα που έχεις πολύ ανοιχτή επιδερμίδα

Το χρώμα της επιδερμίδας μας παίζει σημαντικό ρόλο για το χρώμα του μανικιούρ που θα επιλέξουμε.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 28 Νοε. 21
Τα ιδανικά χρώματα στο μανικιούρ για εσένα που έχεις πολύ ανοιχτή επιδερμίδα
Cover photo:@thehangedit

Όλες εμείς οι beauty lovers γνωρίζουμε ότι η απόχρωση της επιδερμίδας μας είναι το κλειδί για να διαλέξουμε τα σωστά χρώματα για τα  make-up looks μας. Ωστόσο ο τόνος του δέρματος μας είναι ο «οδηγός» ακόμα και για την επιλογή του μανικιούρ μας. Κάπως έτσι, λοιπόν, εμείς κάναμε την καθιερωμένη μας έρευνα ομορφιάς και βρήκαμε ποιες είναι οι τις ιδανικές αποχρώσεις για όσες από εμάς έχουμε πολύ ανοιχτή επιδερμίδα

Κόκκινο:

Οι αποχρώσεις του μούρου και τα κόκκινα στο χρώμα του κρασιού με μπλε απόχρωση υποτόνο είναι ιδανικά. Αποφύγετε τα κόκκινα με πορτοκαλί υποτόνο, καθώς αυτά δεν αναδεικνύουν την απόχρωση της επιδερμίδας σας.

Καφέ:

Το καφέ χρώμα στην απόχρωση της μόκας και τα πιο σκούρα καφέ/ροζ βερνίκια είναι επίσης κολακευτικά για ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος. Αποφύγετε τα εξαιρετικά ανοιχτά καστανά με κίτρινους υποτόνους καθώς μπορούν να κάνουν το ανοιχτόχρωμο δέρμα να φαίνεται χλωμό.

Ροζ:

Τα ροζ φαίνονται φανταστικά σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ωστόσο, αποφύγετε τα φανταχτερά ροζ χρώματα. Αντίθετα, αναζητήστε πιο φυσικές ροζ αποχρώσεις με μπλε υποτόνους. Τέλος για μια πιο διακριτική εμφάνιση, επιλέξτε μια dusty ροζ απόχρωση, αφού θα λειτουργήσει υπέροχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: