Τα ιδανικά χρώματα στο μανικιούρ για εσένα που έχεις πολύ ανοιχτή επιδερμίδα

Το χρώμα της επιδερμίδας μας παίζει σημαντικό ρόλο για το χρώμα του μανικιούρ που θα επιλέξουμε.

Νίνα Μουσούρη 23 Σεπ. 23
Τα ιδανικά χρώματα στο μανικιούρ για εσένα που έχεις πολύ ανοιχτή επιδερμίδα

Όλες εμείς οι beauty lovers γνωρίζουμε ότι η απόχρωση της επιδερμίδας μας είναι το κλειδί για να διαλέξουμε τα σωστά χρώματα για τα  make-up looks μας. Ωστόσο ο τόνος του δέρματος μας είναι ο «οδηγός» ακόμα και για την επιλογή του μανικιούρ μας. Κάπως έτσι, λοιπόν, εμείς κάναμε την καθιερωμένη μας έρευνα ομορφιάς και βρήκαμε ποιες είναι οι τις ιδανικές αποχρώσεις για όσες από εμάς έχουμε πολύ ανοιχτή επιδερμίδα.

Κόκκινο:

Οι αποχρώσεις του μούρου και τα κόκκινα στο χρώμα του κρασιού με μπλε απόχρωση υποτόνο είναι ιδανικές. Αποφύγετε τα κόκκινα με πορτοκαλί υποτόνο, καθώς αυτά δεν αναδεικνύουν την απόχρωση της επιδερμίδας σας. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάτε το εξής: Ένα κόκκινο μανικιούρ έχει διαχρονική αξία και προσθέτει μια άκρως θηλυκή πινελιά στα looks σας.

Καφέ:

Το καφέ χρώμα είναι ανάμεσα στις “must try” επιλογές για φέτος. Κάπως έτσι, εμείς θα συμβουλεύαμε να κινηθείτε στην απόχρωση της μόκας και τα πιο σκούρα καφέ/ροζ βερνίκια καθώς αυτές οι επιλογές είναι κολακευτικές για τους ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος. Αποφύγετε τα εξαιρετικά ανοιχτά καστανά με κίτρινους υποτόνους, αφού μπορούν να κάνουν το ανοιχτόχρωμο δέρμα να φαίνεται χλωμό.

Ροζ:

Τα ροζ φαίνονται φανταστικά σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και ειδικά για φέτος με το Barbiemania που επικρατεί φαντάζει ως μια από τις ιδανικότερες επιλογές. Ωστόσο, αποφύγετε τα φανταχτερά ροζ χρώματα. Αντίθετα, αναζητήστε πιο φυσικές ροζ αποχρώσεις με μπλε υποτόνους. Τέλος, για μια πιο διακριτική εμφάνιση, επιλέξτε μια dusty ροζ απόχρωση, αφού θα λειτουργήσει υπέροχα με τον ανοιχτό τόνο της επιδερμίδας σας.

Cover photo:Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT