Με αυτό το trick το κραγιόν σου θα μένει σταθερό για ώρες (κι ώρες, κι ώρες!)

Όλες εμείς οι beauty lovers γνωρίζουμε ότι το κραγιόν στο μακιγιάζ μας έχει πολύ σημαντική θέση. Και μπορεί η χρήση της προστατευτικής μάσκας να άλλαξε κάπως τα δεδομένα, όμως εμείς βρήκαμε το trick για να μένει το χρώμα πάντα στη θέση του.

Elle 13 Αυγ. 21
Με αυτό το trick το κραγιόν σου θα μένει σταθερό για ώρες (κι ώρες, κι ώρες!)
Cover photo:@josephineskriver

Σίγουρα οι περισσότερες από εμάς φέτος, όσον αφορά τα beauty looks μας, αντιμετωπίσαμε ένα κοινό πρόβλημα; Ποιο είναι αυτό; Όλες κάνουμε «αγώνα» για να μείνει το κραγιόν μας σταθερό και αναλλοίωτο με την χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Κάπως έτσι εμείς κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε το μυστικό για να πετύχουμε το στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να μένει το κραγιόν μας πάντα σταθερό. Επειδή ακόμα και τα κραγιόν που υπόσχονται διάρκεια, μετά την παρατεταμένη χρήση της μάσκας, μπορεί να χάσουν τον τόνο και την λάμψη τους, αυτό το tip μας έδωσε την λύση που ψάχναμε.

Συγκεκριμένα το trick μας το έδωσε ο makeup artist, Carl Ray, και πρόκειται για ένα τέχνασμα που ακολουθούν πιστά στις εμφανίσεις του κόκκινου χαλιού.

Βήμα πρώτο:

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ενυδάτωση και στην απολέπιση. Τα χείλια μας δεν παραμένουν μαλάκα από μόνα τους γι’ αυτό εμείς πρέπει να φροντίζουμε πάντα να είναι λεία και πλούσια στην όψη τους.

Βήμα δεύτερο:

Το επόμενο step είναι να επενδύσουμε σε ένα primer για τα χείλη και μετά να εφαρμόσουμε σε όλη τη επιφάνεια το μολύβι χειλιών. Αυτά τα βήματα θα εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ μας.

Βήμα τρίτο:

Μετά εφαρμόζουμε το κραγιόν μας. Όσα έχουν ματ υφή τείνουν να έχουν περισσότερη διάρκεια και σίγουρα είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Ωστόσο σε αυτό το step είναι σημαντικό να εφαρμόσουμε ένα ελαφρύ στρώμα στα χείλη μας και αν θέλουμε extra ζωντάνια στο χρώμα μπορούμε να εφαρμόζουμε ξανά από το κραγιόν μας.

Το μυστικό βρίσκεται σε αυτό το trick:

Σίγουρα οι περισσότερες από εμάς αναρωτιόμαστε για το τι ακριβώς είναι αυτό .Τοποθετούμε ένα χαρτομάντιλο πάνω από το χρώμα των χειλιών μας και εφαρμόζουμε μια ημιδιαφανή πούδρα πάνω από την χαρτοπετσέτα. Με αυτό το τρόπο το χρώμα των χειλιών μας θα μένει πάντα σταθερό και δεν θα μεταφερθεί στη μάσκα μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: