Το κοινό μυστικό της Rihanna και της Selena Gomez για λεία και υγιή μαλλιά

Κι όμως η Selena Gomez και η Rihanna έχουν ένα κοινό beauty μυστικό.

Νίνα Μουσούρη 01 Μαρ. 23
Το κοινό μυστικό της Rihanna και της Selena Gomez για λεία και υγιή μαλλιά

Τι κοινό έχουν η Rihanna και η Selena Gomez; Εκτός από το γεγονός ότι έχουν δημιουργήσει τα δικά τους επιτυχημένα brand ομορφιάς, φαίνεται πως και τα δύο αγαπημένα «it girls» ξέρουν το τρόπο για να μην έρχονται ποτέ αντιμέτωπες με τα bad hair days, καθώς ακολουθούν το ίδιο tip για να διατηρούν τα μαλλιά τους υγιή και χωρίς φθορές. Συγκεκριμένα, τόσο η Selena Gomez, όσο και η Rihanna χρησιμοποιούν τη μάσκα μαλλιών Leave-In Molecular Repair, από K18.

Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, ο στυλίστας της Rihanna, Yusef Williams, έχει δηλώσει στο Allure ότι για το hair look της Riri, χρησιμοποίησε την εν λόγω μάσκα, εξηγώντας ότι συμπεριέλαβε αυτό το extra step στη haircare ρουτίνα της για να «διατηρήσει τα μαλλιά της Rihanna δυνατά και υγιή με την πάροδο του χρόνου». Από την άλλη, όσον αφορά τη Selena Gomez, σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, η ίδια ανέφερε ότι η ενσωμάτωση της μάσκας μαλλιών στην πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της την έκανε να νιώθει σαν «μια ενήλικη γυναίκα». Μέσα σε μόνο 4 λεπτά , η εύκολη στη χρήση θεραπεία κάνει θαύματα.

Χάρη στη σύνθεσή της η συγκεκριμένη μάσκα μειώνει το φριζάρισμα και παράλληλα αποκαθιστά το σώμα, το μήκος και την απαλότητα στο hair look μας, ακόμα και αν έχει υποστεί φθορές από τη βαφή, τις χημικές ουσίες, τη θερμότητα ή τον συνδυασμό και των τεσσάρων αυτών παραγόντων.

Τα steps για την εφαρμογή της μάσκας

Αφού στεγνώσουμε καλά τα μαλλιά μας με μια πετσέτα ή το πιστολάκι μας, εφαρμόζουμε λίγη ποσότητα από τη μάσκα ομοιόμορφα από τη ρίζα μέχρι την άκρη της. Η φόρμουλα ενεργοποιείται αμέσως, μειώνοντας τον κανονικό χρόνο αναμονής σε σχέση με άλλες μάσκες. Για την ακρίβεια χρειάζονται μόλις 4 λεπτά.

Με την ικανότητα να λειτουργεί σε όλους τους τύπους μαλλιών, αυτή η μάσκα μαλλιών είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να δώσουμε ζωντάνια και λάμψη στο hair look μας.

Selena Gomez

Μάσκα μαλλιών που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, Leave-In Molecular Repair, από K18.

Cover photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT