Όλοι οι τρόποι για να μεγιστοποιήσεις την απόδοση της mascara σου

Καθώς η mascara είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο των μακιγιάζ μας, βρήκαμε τα hacks που θα μεγιστοποιήσουν την απόδοσή του αγαπημένου μας beauty item.

Νίνα Μουσούρη 21 Σεπ. 23
Όλοι οι τρόποι για να μεγιστοποιήσεις την απόδοση της mascara σου

Η mascara είναι ένα από τα βασικά προϊόντα ομορφιάς που με μια πινελιά μπορεί να απογειώσει κάθε beauty look και σπάνια λείπει από κάποιο γυναικείο νεσεσέρ. Ωστόσο για την αξιοποιήσουμε στο έπακρο, υπάρχουν μερικά μυστικά που όλες πρέπει να γνωρίζουμε. Κράτα σημειώσεις…

Για να διαρκέσει μια mascara όσο το δυνατόν περισσότερο, πρέπει να αποφύγουμε το επαναλαμβανόμενο βάλε-βγάλε της βούρτσας στο κυλινδρικό δοχείο, καθώς με αυτή τη κίνηση εισέρχεται αέρας στη φόρμουλα, γεγονός που κάνει τη mascara να στεγνώνει.

Όταν η mascara μας αρχίζει να σβολιάζει και γίνεται πιο στεγνή, μπορούμε να προσθέσουμε μερικές οφθαλμικές σταγόνες και να ανακατεύσουμε για να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής της.

mascara

Προετοιμάζουμε το eye-look μας, χρησιμοποιώντας ένα primer για βλεφαρίδες. Αυτά, χάρη στα θρεπτικά συστατικά, βοηθούν στην τόνωση του όγκου ενώ μαλακώνουν τις βλεφαρίδες. Μακροπρόθεσμα οι βλεφαρίδες μας γίνονται πιο δυνατές.

Κάθε mascara προσφέρει και ένα διαφορετικό φινίρισμα. Έτσι, λοιπόν, για ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα μπορούμε να συνδυάσουμε δυο διαφορετικές mascara.

Για επιπλέον όγκο, εφαρμόζουμε mascara στο μπροστινό μέρος των βλεφαρίδων μας με τον συνηθισμένο τρόπο – μετά κάνουμε ένα ακόμα πέρασμα της βούρτσας στο πίσω μέρος. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα εξασφαλίσουμε ένα άκρως εντυπωσιακό eye look.

Cover photo:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT