Πριγκίπισσα Diana: Αυτό ήταν το απαγορευμένο βερνίκι που φόρεσε μετά τον χωρισμό της από τον Κάρολο

Πρόκειται για το πιο κλασικό και chic χρώμα όλων των εποχών.

Νίνα Μουσούρη 26 Δεκ. 22
Πριγκίπισσα Diana: Αυτό ήταν το απαγορευμένο βερνίκι που φόρεσε μετά τον χωρισμό της από τον Κάρολο

Από τις αρχές Νοεμβρίου, η νέα σεζόν του «The Crown» στο Netflix έχει καθηλώσει του θεατές. Συγκεκριμένα ο πέμπτος κύκλος της σειράς επικεντρώνεται στη δεκαετία του 1990 και στα σκάνδαλα που είχαν προκαλέσει ντόρο εκείνη την εποχή, ξεκινώντας φυσικά από το διαζύγιο του βασιλεία- πλέον- Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana που βρισκόταν συνεχώς στο top των ειδήσεων εκείνη την εποχή.

Μπορεί η πριγκίπισσα Diana όσο ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας να ακολουθούσε πιστά τους κανόνες συμπεριφοράς που επιβάλλει η βασιλική οικογένεια, όπως η απαγόρευση να φοράει οτιδήποτε άλλο εκτός από ουδέτερο βερνίκι νυχιών, αλλά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της φαίνεται πως άλλαξαν πολλά και σταδιακά άρχισε να απελευθερώνεται. Φυσικά, χαρακτηριστικό παράδειγμα είχε αποτελέσει η αξιοσημείωτη εμφάνισή της Lady Di κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής βραδιάς που είχε διοργανώσει μεγάλο περιοδικό μόδας στις 29 Ιουνίου 1994.

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Diana είχε εμφανιστεί με ένα super στενό μαύρο φόρεμα και κόκκινο μανικιούρ. Μια iconic εμφάνιση που ακόμα και σήμερα αποτελεί την επιτομή της σικ αισθητικής.

Καθώς το κόκκινο βερνίκι ήταν αυστηρά απαγορευμένο από το πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ίσως αυτή η επιλογή της να σηματοδοτούσε τελικά μια νέα αρχή για τη ζωή της.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: