3 έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσεις τα self tan προϊόντα και να πετύχεις ακόμα πιο βαθύ μαύρισμα

Αν έχεις υποκύψει στο self tan, αυτά τα μυστικά θα σου χαρίσουν καλύτερο αποτέλεσμα.

Elle 21 Ιουλ. 21
3 έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσεις τα self tan προϊόντα και να πετύχεις ακόμα πιο βαθύ μαύρισμα
Cover Photo: @teresa_bass
H sun-kissed επιδερμίδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το καλοκαίρι, καθώς τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου η έκθεση μας στον ήλιο είναι πιο έντονη. Ωστόσο, επειδή η προστασία της επιδερμίδας μας είναι το πιο σημαντικό απ’ολα , το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλές από εμάς στρέφονται σε άλλες τεχνικές προκειμένου να αποκτήσουν το σοκολατένιο δέρμα του καλοκαιριού. Και δεν αναφέρομαι στο solarium που επίσης εγκυμονεί κινδύνους.

Πρόκειται για τις self tan σταγόνες η αλλιώς τα αυτομαυριστικά προϊόντα. Πλέον αυτά τα beauty “items” έχουν κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά, παρέχοντας υγείες και σταδιακό μαύρισμα. Ωστόσο, για να αποκτήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχουν και κάποια tips που πρέπει να ακολουθήσουμε κατά την διαδικασία της εφαρμογής τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Kidd (@jamienkidd)

Πρώτα απ’ όλα απολέπιση 

Η απολέπιση είναι το κλειδί για τη δημιουργία της τέλειας επιφάνειας στο δέρμα πριν “δεχτεί” τα αυτομαυριστικά προϊόντα. Το καλύτερο είναι 24 ώρες πριν από την εφαρμογή και η επιδερμίδα μας πρέπει να είναι καθαρή και  στεγνή και ό,τι τυχόν serum έχουμε εφαρμόσει προηγουμένως να έχουν απορροφηθεί από το δέρμα.

Self tan & Skincare

Mπορόυμε να αναμίξουμε τις σταγόνες μαυρίσματος με το body lotion μας πριν την εφαρμογή.

Προσοχή στις παλάμες των χεριών 

Ακριβώς όπως και οι περισσότερες επιλογές μαυρίσματος, οι σταγόνες εξακολουθούν να μπορούν να βυθιστούν γρήγορα σε λεπτές γραμμές εάν δεν είμαστε προσεκτικές. Αυτές οι λεπτές γραμμές βρίσκονται στα χέρια, τα γόνατα και τα πόδια σας. Εξαιτίας αυτού, είναι σημαντικό να αποφύγουμε την εφαρμογή των σταγόνων μαυρίσματος απευθείας στις παλάμες. Απλώνουμε με ένα σφουγγάρι η με την μπροστινή πλευρά των χεριών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT