Το έξυπνο hack στο μακιγιάζ για να αλλάξεις το σχήμα της μύτης σου

Ένα ακόμα hack που αξίζει τη προσοχή μας.

ELLE Team 25 Ιουν. 22
Το έξυπνο hack στο μακιγιάζ για να αλλάξεις το σχήμα της μύτης σου

Είναι αλήθεια πως μέσα από τα social media έχουμε μάθει πολλά beauty hacks. Κάπως έτσι, αυτή τη φορά οι gurus της ομορφιάς μας έδειξαν την τεχνική για να βελτιώσουμε με το μακιγιάζ μας το σχήμα της μύτης. Η ιδέα; Αλλάζουμε το σχήμα της με ένα μικρό, ειδικό περίγραμμα. Για να το πετύχουμε αυτό, απλά σχεδιάζουμε γραμμές κατά μήκος των γεφυρών της μύτης χρησιμοποιώντας ένα μολύβι ματιών. Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα πινέλο για μπλεντάρουμε και να θολώσουμε τα σημάδια που άφησε το μολύβι. Επιβεβαιωμένα, αυτό το εκπληκτικό hack έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 2 εκατομμύρια φορές.

@_minkeit I wasn’t gonna post this lol 😂 #cashapp13plus #MyBrawlSuper #viral #makeup #makeuphack #syntheticwig #budget #africantiktok #muslim #guineenne ♬ original sound – KHAE🦦

Extra εναλλακτικές στο μακιγιάζ

Όπως το contouring που διαδόθηκε από την Kim Kardashian, αυτό το κόλπο συνίσταται στο παιχνίδι με περισσότερο ή λιγότερο σκούρες αποχρώσεις που θα σμιλέψουν τη μύτη και θα την κάνουν να φαίνεται πιο λεπτή. Πρόκειται για μια τέλεια τεχνική για να καμουφλάρουμε ή να αναδείξουμε ορισμένες περιοχές του προσώπου. Υπάρχουν όμως και άλλα κόλπα που μπορούν να αλλάξουν την όψη της μύτης μας. Μεταξύ αυτών, μπορούμε να αποσπάσουμε την προσοχή αναδεικνύοντας το βλέμμα μας με τη βοήθεια ενός eyeliner, με την δημιουργία των foxy eyes ή πολύ απλά με ένα σημείο φωτός που θα τοποθετήσουμε στην εσωτερική γωνία του ματιού. Εναλλακτικά το να τονίσουμε στόμα μας με ένα φανταχτερό χρώμα είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να δώσουμε έμφαση σε κάποια μια άλλη περιοχή του προσώπου.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: