Το floral άρωμα που προτιμά εδώ και χρόνια η Victoria Beckham

Γιατί είναι τόσο ξεχωριστό το άρωμα που επιλέγει η Victoria Beckham;

Νίνα Μουσούρη 04 Νοε. 23
Το floral άρωμα που προτιμά εδώ και χρόνια η Victoria Beckham

Μπορεί εκεί έξω να υπάρχουν αμέτρητες μεθυστικές δημιουργίες που περιμένουν να τις ανακαλύψουμε, όμως γνωρίζουμε καλά ότι το να βρούμε αυτό το ένα και μοναδικό άρωμα που θα μιλήσει στην καρδιά και τις αισθήσεις μας, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τι σημαίνει αυτό, λοιπόν;  Όταν, μετά από μεγάλη αναζήτηση και δοκιμές επί δοκιμών, ανακαλύψουμε αυτό που μας ταιριάζει απόλυτα, δεν το αλλάζουμε εύκολα. Κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει και για την Victoria Beckham, η οποία, όπως όλα δείχνουν, εδώ και χρόνια “ορκίζεται” σε ένα συγκεκριμένο άρωμα. Ποιο είναι; Ο λόγος για το “Room Service” από το γνωστό brand στη Νέα Υόρκη,  “Vilhelm Parfumerie”.

Οι νότες που κάνουν τη διαφορά

Σε αυτό άρωμα πρωταγωνιστούν μοναδικές νότες που συνδικάζονται άψογα μεταξύ τους για να δημιουργηθεί ένα αποτέλεσμα που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Συγκεκριμένα, το λουλουδένιο και ξυλώδες fois, το άρωμα των μήλων και οι νότες μανταρινιού, μούρου, βιολέτας, σκούρου κεχριμπαριού, μόσχου και ξύλου santal, συνθέτουν μια μαγική εσάνς.

Το ίδιο το brand περιγράφει το άρωμα ως ένα λουτρό από πέταλα λουλουδιών, όπου το ζεστό νερό απελευθερώνει αυτή τη σύγκρουση εσπεριδοειδών και κόκκινων φρούτων, μπαμπού, βιολέτας, μαύρου κεχριμπαριού και σανταλόξυλου. Μάλιστα, η έμπνευση για να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο άρωμα, προήλθε από την iconic ηθοποιό, Greta Garbo, την οποία οραματίσθηκαν να κάθεται, σε μια σουίτα ξενοδοχείου.

Victoria Beckham

Άρωμα, Room Service, Vilhelm Parfumerie.

Cover Photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: