Αυτό είναι το hair-look που επιλέγουν όλες οι celebrities τώρα

H νέα σεζόν για τα hair-looks μας τα έχει όλα.

Νίνα Μουσούρη 18 Σεπ. 23
Αυτό είναι το hair-look που επιλέγουν όλες οι celebrities τώρα

Μαλλιά ελεύθερα με όγκο και κίνηση: Αυτό είναι το hair-look που τα περισσότερα celebrity girls επιλέγουν αυτή τη στιγμή. Οι τελευταίες εμφανίσεις τους, άλλωστε το επιβεβαιώνουν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα;

hair-look

SplashNews.com

Η Shakira στα φετινά MTV VMA, που πραγματοποιήθηκαν στο Prudential Center, στις 12 Σεπτεμβρίου, είχε το iconic χτένισμα με το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Ωστόσο και το hair-look της Karol G, στην ίδια διοργάνωση, είχε το αντίστοιχο ύφος. Από την άλλη και η πρόσφατη εμφάνιση της Blake Lively δείχνει να “αγκαλιάζει” το έντονα σπαστά, ανέμελα, πλούσια μαλλιά.

Ακόμα και το νέο χτένισμα της Kate Middleton, μπορεί να στρέφεται στις καθορισμένες μπούκλες, όμως χαρακτηρίζεται από πλούσιο όγκο. Όπως καταλαβαίνουμε, λοιπόν, όσον αφορά τα χτενίσματα που θα δούμε τη νέα σεζόν να πρωταγωνιστούν, είναι ξεκάθαρο ότι οι XXL όγκοι θα είναι ανάμεσα στα trends που επιστρέφουν δυναμικά.

hair-look

SplashNews.com

Hair looks με πλούσιο όγκο και κίνηση

Μπορεί στα hair trends να εξακολουθήσουν να υπάρχουν και αυτή τη σεζόν, τα wet looks, τα εξαιρετικά sleek ή ανάλαφρα σινιών ή τα κοντά και super στυλιζαρισμένα καρέ χτενίσματα, όμως, στην άλλη όψη του νομίσματος βρίσκονται και τα xxl χτενίσματα που αποπνέουν ελευθερία και δυναμισμό.

Beauty Note: Για να δαμάσουμε και να δώσουμε στυλ στα μαλλιά με τον πλούσιο όγκο μπορούμε να βασιστούμε σε προϊόντα για styling όπως μους ή το ξηρό σαμπουάν. Από την άλλη φυσικά για να δώσουμε extra όγκο υπάρχουν και κάποιες ακόμα κινήσεις ματ: Χτενίζουμε τα μαλλιά μας ανάποδα, δίνουμε έμφαση στις ρίζες ή αλλάζουμε ακόμα και τις χωρίστρες μας.

Cover photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT