Το κούρεμα της Nicole Kidman είναι το ιδανικό για όσες έχουν μακριά μαλλιά

H επιλογή που μας επιτρέπει να ανανεώσουμε τα μαλλιά μας και να διατηρήσουμε το XXL μήκος.

Νίνα Μουσούρη 26 Οκτ. 23
Το κούρεμα της Nicole Kidman είναι το ιδανικό για όσες έχουν μακριά μαλλιά

Μπορεί στα hair trends της σεζόν να κυριαρχούν τα κοντά κουρέματα, όμως, η αλήθεια είναι ότι τα μακριά μαλλιά πάντα δείχνουν εντυπωσιακά, δικαιώνοντας όλες εμάς που δεν μπορούμε με τίποτα να τα αποχωριστούμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι σε περίπτωση που θέλουμε να ανανεώσουμε με κάποιο τρόπο το hair-look μας, δεν μπορούμε να στραφούμε σε μια επιλογή που θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε το μήκος των μαλλιών μας έτσι ακριβώς όπως το επιθυμούμε και παράλληλα θα ανανεώσει την εμφάνισή μας. Αυτό, άλλωστε κάνει και η Nicole Kidman.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός φροντίζει τα τελευταία χρόνια να διατηρεί πάντα το μακρύ μήκος των μαλλιών της, επιλέγοντας ένα κούρεμα το οποίο έρχεται πιο κάτω από το ύψος των ώμων με χωρίστρα στο πλάι και ένα ελαφρύ φιλάρισμα στις άκρες, που δίνει φυσική κίνηση στα μαλλιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Όλοι οι λόγοι για να επιλέξουμε ένα κούρεμα όπως αυτό της Nicole Kidman

Πρόκειται για ένα κούρεμα που ενισχύει τη φυσικό hair-look μας. Ειδικά, για όσες από εμάς έχουμε πυκνά, σγουρά μαλλιά, κάνοντας μια επιλογή όπως αυτή της Nicole Kidman, έχουμε την δυνατότητα να ανανεώσουμε τα μαλλιά μας με τον καλύτερο τρόπο. Από την άλλη έχουμε την δυνατότητα να μην αποχωριστούμε το XXl μήκος που αγαπάμε και μπορούμε να δημιουργούμε πολλά και διαφορετικά χτενίσματα, δίχως να περιοριζόμαστε στο styling. Θέλουμε ένα χτένισμα με όγκο και φυσικό σπάσιμο, θέλουμε να υιοθετήσουμε μια ίσια εκδοχή; Διαλέγοντας ένα τέτοιο κούρεμα, μπορούμε να στραφούμε εύκολα σε κάθε επιλογή.

Cover Photo: SplahNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: