Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι αυτό το αξεσουάρ μαλλιών θα γίνει trend

Ένα stylish χτένισμα μπορεί να απογειώσει κάθε μας εμφάνιση. Ειδικά δε αν έχουμε και τα απαραίτητα αξεσουάρ μαλλιών τότε σίγουρα μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο κομψά looks.

Elle 22 Απρ. 21
Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι αυτό το αξεσουάρ μαλλιών θα γίνει trend

Έχουμε δει πολλές φορές ότι αρκετά trends κάνουν την εμφάνιση τους και ύστερα από μερικά χρόνια- εκεί που πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να τα ξανά δεις- επιστρέφουν δυναμικά. Μάλιστα, κάποιες τάσεις της μόδας ενώ στο παρελθόν μπορεί να μην είχαν τόσους fans, όταν επανέρχονται φαίνεται ότι καταφέρνουν να πείσουν ακόμα και τους πιο αυστηρούς κριτές τους. Κάτι, ανάλογο, λοιπόν, συνέβη και με το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών της σεζόν. Ποιο είναι αυτό; Τα κλαμερ. Ναι, όπως το ακούς. Τα κλάμερ ή αλλιώς τα clips μαλλιών φαίνεται πως έκαναν δυναμικό comeback και τώρα στα μάτια μας μοιάζουν να είναι η πιο stylish πρόταση για τα χτενίσματά μας.

αξεσουάρ

Ήδη αρκετές από τις αγαπημένες μας fashionistas υπέκυψαν στην τάση και μας ωθούν και εμάς με τις εμφανίσεις τους να ενδώσουμε στο εν λόγω trend. Συγκεκριμένα, τα super sylish χτενίσματα της Chiara Ferragni, της Negin Mirsalehi, αλλά και της Instagramer, Ilirida krasniqi,  μας έκαναν να αναζητήσουμε τα κλαμέρ που θα εντάξουμε και εμείς στην συλλογή των hair accsesorises που διαθέτουμε. Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Λίγο #hair_inspo για να εντάξεις τα κλάμερ στην καθημερινότητά σου:

https://www.instagram.com/p/CNSScNEDH4R/

αξεσουάρ

https://www.instagram.com/p/CEr29pllH2S/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT