Αυτό το 10′ workout είναι η δυσκολότερη αερόβια προπόνηση που έχεις κάνει ποτέ (αλλά και η πιο αποτελσματική!)

Έχει σχεδιαστεί για να τεστάρει τις αθλητικές σου ικανότητες! Μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστικό αλλά και επώδυνο την ίδια στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι θα μεταμορφώσει το κορμί σου μια για πάντα.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 27 Σεπ. 20
Αυτό το 10′ workout είναι η δυσκολότερη αερόβια προπόνηση που έχεις κάνει ποτέ (αλλά και η πιο αποτελσματική!)

Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη «αεροβική»; Διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά και ένα βασανιστικό 20λεπτο που κοιτάς το ρολόι ελπίζοντας σε κάποια… σωτηρία;

Αν και λατρεύουμε να μισούμε την αερόβια προπόνηση, δεν χρειάζεται να είναι ό,τι χειρότερο θα κάνεις στο γυμναστήριο. Για την ακρίβεια, ένα πραγματικά καλό αερόβιο workout που έχει σχεδιαστεί για να τεστάρει τις αθλητικές ικανότητες σου μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστικό και να ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά. Όπως για παράδειγμα, αυτή η προπόνηση της Felicia Romero, trainer και ιδιοκτήτριας της Fit Method. Αυτά που θα χρειαστείς είναι ένα πλειομετρικό κουτί, στεπ ή παγκάκι, λίγο χώρο και 10 λεπτά για να αναθεωρήσεις τα fitness όρια σου.

Πώς δουλεύει; Κάνε κάθε άσκηση για 20 δευτερόλεπτα και ξεκουράσου για 10 δευτερόλεπτα πριν προχωρήσεις στην επόμενη. Επανάλαβε τον κύκλο ασκήσεων 3 φορές.

Βρες το βίντεο με το workout στο Shape.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: