Follow us

Search

#ELLERUN VIRTUAL: Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας από… απόσταση

Ο πρώτος μας εικονικός αγώνας δρόμου είναι γεγονός. Τρέχουμε ο καθένας μόνος του και με ασφάλεια όπου κι αν βρισκόμαστε, στο διάδρομο του σπιτιού μας ή σε εξωτερικό χώρο. Τρέχουμε και στηρίζουμε όλες τις γυναίκες. Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου!

#ELLERUN VIRTUAL: Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας από… απόσταση

Το #ELLERUN VIRTUAL μόλις ξεκίνησε! Προσαρμοστήκαμε στις δύσκολες συνθήκες των ημερών και αλλάξαμε μορφή. Τώρα ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και στέλνουμε ένα μήνυμα ενότητας από απόσταση. Έως και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, σας προσκαλούμε να τρέξουμε όλοι μαζί ενωμένοι, -αλλά ο καθένας μόνος του- στον πρώτο μας εικονικό αγώνα δρόμου. Τρέχουμε όπου κι αν βρισκόμαστε, σε εξωτερικό χώρο ή στον διάδρομο του σπιτιού μας,  στο πάρκο, στην παραλία ή  δίπλα στη θάλασσα, με ένα κοινό στόχο, να στηρίξουμε όλες τις γυναίκες, αφού μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί στη ΜΚΟ «Κέντρο Διοτίμα», η οποία μάχεται για την ανάδειξη και την αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής.

Τα βήματα για να τρέξεις και εσύ στο #ELLERUN VIRTUAL είναι πολύ απλά:

Βήμα 1ο: Κατεβάζεις δωρεάν την εφαρμογή sporthive στο κινητό σου ή μπαίνεις από τον υπολογιστή σου στην διεύθυνση https://live.sporthive.com/event/9113

Βήμα 2ο: Κάνεις την εγγραφή σου πατώντας στο κουμπί Δήλωσε συμμετοχή / Sign Up! Αμέσως μετά θα λάβεις το επιβεβαιωτικό μήνυμα της εγγραφής σου και το ίδιο βράδυ θα σας σταλεί email με τον αριθμό συμμετοχής σας (οι αποστολές των αριθμών συμμετοχής θα αφορούν εγγραφές που έχουν γίνει μέχρι και τις 18:00 της ίδιας ημέρας, είτε για το basic, είτε για το premium, είτε για το VIP πακέτο συμμετοχής)! Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή έως τις 18/9.

Βήμα 3ο: Επιλέγεις 1 από τα 3 πακέτα συμμετοχών:

-BASIC (€15)

περιλαμβάνει:
-Αριθμό συμμετοχής-bib number του αθλητή (αποστολή ηλεκτρονικά)
-Αναμνηστικό μετάλλιο
-Αναμνηστική τσάντα της διοργάνωσης

-PREMIUM (€25)

(περιλαμβάνει τις παροχές του basic πακέτου και αναμνηστικό τεχνικό Τ-Shirt Under Armour)

-VIP (€50)

(περιλαμβάνει τις παροχές του premium πακέτου και επιπλέον ένα κρεμαστό κολιέ με την υπογραφή του ταλαντούχου σχεδιαστή Γιώργου Μουτσάτσου)

-Υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής για όσους θέλουν να στηρίξουν την ενέργεια (χωρίς τις παραπάνω παροχές)

Βήμα 4ο: Επιλέγεις την ημέρα και την ώρα που επιθυμείς να καλύψεις την απόσταση που έχεις δηλώσει (5 χλμ. ή 10 χλμ. ή και τα δύο). Η ημέρα αυτή μπορεί να είναι από την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου !

Αφού τρέξεις, βγάζεις μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή σου (φωτογραφία από το smart watch, την εφαρμογή του κινητού ή από τον διάδρομο στο σπίτι κτλ.) και την ανεβάζεις μαζί με τον αριθμό συμμετοχής που έχεις λάβει και την επίδοσή σου πατώντας στο κουμπί Ανέβασε το χρόνο σου / Submit Results .

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και το βράδυ θα οριστικοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα του #ELLERUN VIRTUAL.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Όλοι όσοι συμμετάσχουν στο ELLE RUN VIRTUAL, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για 1 από τα 3 ρολόγια Garmin και 1 από τα 10 κρεμαστά μενταγιόν με την υπογραφή του σχεδιαστή Γιώργου Μουτσάτσου.

Φυσικά στο ELLE RUN VIRTUAL δεν υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ούτε κριτές, ούτε κάποιο άλλο μέσο ελέγχου. Το όλο εγχείρημα εξαρτάται από την υπευθυνότητα κάθε δρομέα. Άλλωστε στόχος δεν είναι η νίκη, αλλά η συμμετοχή!

Και πρώτη και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία….

Στο ELLE RUN VIRTUAL έχεις τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή ανά απόσταση, να τρέξεις όσες φορές επιθυμείς την απόσταση σε διαφορετικές ημέρες, έτσι ώστε να βελτιώσεις την επίδοσή σου μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει.

LIVE Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα μπορείς να τα βλέπεις συνέχεια από την εφαρμογή πατώντας το κουμπί Αποτελέσματα / Results . Κάθε βράδυ θα ανανεώνεται η κατάταξη ανάλογα με τις νέες επιδόσεις που θα έχουν καταχωρηθεί. Έτσι θα μπορείς να βλέπεις την πορεία σου στον αγώνα καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Take a Selfie

Και βέβαια επειδή όλο αυτό γίνεται για να περάσουμε καλά, μοιραστείτε τις στιγμές της προσπάθειας σας βγάζοντας μία selfie από την εφαρμογή του http://live.sporthive.com/event/9665/app και κοινοποίησε στους λογαριασμούς σου στα social media με το hashtag #ELLERUN ότι έλαβες μέρος στον εικονικό αγώνα δρόμου.

Nominate

Χρησιμοποίησε το #ELLERUN και προσκάλεσε όλους σου τους φίλους να πάρουν μέρος στο παιχνίδι! Μην ξεχάσετε να βγάλετε selfie με το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα!

Αναμνηστικό Δίπλωμα

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι νικητές και θα έχουμε για πάντα το ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα της συμμετοχής μας από έναν αγώνα που θα θυμόμαστε για πάντα και το οποίο θα μπορούμε να το τυπώσουμε μετά την ολοκλήρωσή του.

Run Safe

Και δεν ξεχνάμε ποτέ! Τρέχουμε υπεύθυνα! Πριν βγεις να τρέξεις δες τις συμβουλές του Runner Magazine για το πως θα τρέξεις με ασφάλεια.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή και τρέξε μαζί μας στο #ELLERUN VIRTUAL

MORE FROM

FITNESS