Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις: Πώς θα κυλήσει το 2021 για καθένα από τα 12 ζώδια;

O Κρόνος προσφέρει σταθερότητα και πρόοδο, ενώ η συνάντηση Αφροδίτης και Άρη είναι η αφετηρία για αλλαγή. Ο νέος χρόνος θα τα έχει όλα: προκλήσεις, καινοτομία, ρομαντισμό αλλά και τις ευκαιρίες ώστε να γίνουν όλα καλύτερα. Για να δούμε όμως πως θα είναι το 2021 για καθένα από τα 12 ζώδια...

ELLE Team 22 Δεκ. 20
Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις: Πώς θα κυλήσει το 2021 για καθένα από τα 12 ζώδια;

Η σπάνια τριπλή σύζευξη Δία, Κρόνου και Πλούτωνα έκανε το 2020 να μη μοιάζει με καμία άλλη χρονιά. Οι τρεις πλανήτες βρέθηκαν πολύ κοντά στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα τις καταστάσεις που ζούμε. Στο ξεκίνημα του 2021, όμως, Δίας και Κρόνος, αν και μεταξύ τους παραμένουν κοντά, προσεγγίζουν τον Υδροχόο αφήνοντας πίσω τους τον Πλούτωνα. Προς το τέλος του Μαΐου ο Δίας θα φτάσει στους Ιχθύς, οπότε και οι τρεις πλανήτες θα βρίσκονται σε διαφορετικά ζώδια, δεν θα πλησιάσουν ξανά και θα πάψουν να προκαλούν προβλήματα. Ωστόσο, μια νέα πλανητική ευθυγράμμιση θα συνεχίσει να επηρεάζει τον κόσμο μας όταν πλέον οι ανησυχίες μας για τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον κορονοϊό θα αποτελούν παρελθόν. Ο Άρης θα φέρει κάποια αναστάτωση τον Ιανουάριο, αλλά η καταιγίδα θα περάσει γρήγορα. Στις 21 Δεκεμβρίου, Δίας και Κρόνος συναντήθηκανκάτι που συμβαίνει κάθε είκοσι χρόνιααυτή τη φορά στον Υδροχόο, ο οποίος είναι ζώδιο του αέρα. Στις αρχές του 19ου αιώνα συναντήθηκαν στα ζώδια της γης και στα τέλη του 22ου θα συναντηθούν στα ζώδια του νερού. Ο κύκλος και για τα τέσσερα στοιχεία (αέρας, γη, νερό, φωτιά) ολοκληρώνεται κάθε 800 χρόνια και πάντα σημαδεύει τον κόσμο με ιστορικά γεγονότα.

Πώς θα είναι λοιπόν το 2021; Θα είναι μια χρονιά ανασύνταξης, αλλά και καταστροφής, όπου είναι απαραίτητο. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2021, ο Kρόνος, ο οποίος προσφέρει σταθερότητα και δημιουργεί το πλαίσιο για πρόοδο, θα βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Ουρανό που φέρνει αναστάτωση, γκρεμίζει το παλιό, για να αναγερθεί όμως κάτι καλύτερο. Πολλοί θα αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν και θα κάνουμε μια νέα αρχή. Ευελιξία και προθυμία να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να πετύχουμε. Εξάλλου ο Κρόνος είναι πιο φιλικός και υποστηρικτικός όταν βρίσκεται στον Υδροχόο, παρά στον Αιγόκερω. Τώρα τα εμπόδια απομακρύνονται και όλα μοιάζουν πιθανά. Το καλύτερο, ωστόσο, είναι η συνάντηση Αφροδίτης και Άρη, κάτι που δεν έγινε πέρυσι. Θα μείνουν κοντά για αρκετές εβδομάδες μέσα στο καλοκαίρι και τότε θα συμβεί η πραγματική αλλαγή: οι άνθρωποι θα πλησιάσουν ο ένας τον άλλο και θα χτίσουν μαζί το μέλλον τους. Το 2021 θα τα έχει όλα: ευκαιρίες, καινοτομίες, τον τρόπο να γίνουν τα πράγματα καλύτερα, αλλά και ρομαντισμό. Ας δεχτούμε όλα όσα φέρνει δίχως φόβο.

ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

ζώδια

 

Ο κυρίαρχος πλανήτης σας Άρης έμεινε στο ζώδιό σας για έξι μήνες -γεγονός ασυνήθιστο καθώς μετακινείται κάθε έξι εβδομάδες- αλλά το γεγονός αυτό είχε και τα καλά του: μείνατε σπίτι, ξεκουραστήκατε, φορτίσατε τις μπαταρίες σας, σκεφτήκατε τα επόμενα βήματά σας. Προκειμένου, όμως, να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να μπει ξανά η ζωή σας σε κίνηση, πρέπει ο Άρης να πάει αλλού, πράγμα που θα συμβεί τη νέα χρονιά. Θα μετακινηθεί προς τον Ταύρο και τους επόμενους μήνες θα παρασύρει μαζί του όλα τα εμπόδια από τον αστρολογικό σας χάρτη οδηγώντας σας όλο και πιο κοντά στην επιτυχία, την οποία ουσιαστικά θα κατακτήσετε στις αρχές του 2022. Αυτή τη χρονιά βρίσκετε ξανά νόημα, αποκτάτε στόχους και η ροή των γεγονότων σάς ευνοεί, ακόμη και αν θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το επόμενο έτος για να ανταμειφθείτε. Αν το 2020 σας έλειψε η δράση, το 2021 θα έχει άφθονη. Θα ασχοληθείτε με καινούρια πράγματα και θα αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις. Ο Άρης εμπλέκεται με τον Ουρανό -τον πλανήτη των απρόσμενων αλλαγών- και φέρνει ευκαιρίες. Το καλοκαίρι, όμως, θα εμφανιστούν κάποια προβλήματα, ίσως λόγω των αποφάσεων που πήρατε βιαστικά τον Ιανουάριο, τα οποία, φυσικά, θα τα λύσετε όπως μόνο εσείς ξέρετε.

Τα αισθηματικά σας θα εξελιχθούν θετικά, καθώς θα κάνετε μια νέα γνωριμία ή θα αναθερμανθεί ή ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Καλές στιγμές θα υπάρξουν τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο, αυτό το καλοκαίρι πάντως θα ζήσετε ό,τι πάντα ονειρευόσασταν. Προς το τέλος του χρόνου θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή αν θα παραμείνει ως έχει. Στα επαγγελματικά σας, η χρονιά θα είναι σίγουρα παραγωγική υπό την εύνοια του Άρη, αλλά μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος ίσως καθυστερήσουν την πρόοδό σας τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Οκτώβριο, αλλά θα τα καταφέρετε. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται τον Απρίλιο και τον Αύγουστο, ενώ τον Νοέμβριο φαίνεται να δυσκολεύουν τα πράγματα, οπότε αποφύγετε κάθε ριψοκίνδυνη επένδυση, φροντίστε τα κεκτημένα σας και όλα θα πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 21 Μαΐου

ζώδια

Oι συγκρούσεις Κρόνου και Ουρανού θα είναι το σημαντικότερο πλανητικό γεγονός το 2021. Και καθώς ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας και ο Ουρανός στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη, έρχεστε στην πρώτη γραμμή. Οτιδήποτε συμβεί αυτή τη χρονιά, θα συμβεί πρώτα σ’ εσάς κι αυτό δεν μπορείτε να το αποφύγετε. Μετά τις αναταραχές του 2020 που σας έκαναν να αναλογιστείτε τι είναι σημαντικό, θα θέλετε να γίνει η ζωή σας όπως ήταν πριν. Ο Κρόνος, που φέρνει κανονικότητα και σταθερότητα, θα βρεθεί στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη, στον τομέα που αφορά την κοινωνική σας θέση και το πώς σας βλέπουν οι άλλοι, και θα επιδιορθώσει ό,τι δεν πήγε καλά. Η σταθερότητα και η ασφάλεια είναι βασικές αξίες για τους Ταύρους και ο Κρόνος σάς τις χαρίζει απλόχερα. Από την άλλη, όμως, ο Ουρανός σάς παροτρύνει να πάρετε ρίσκα, να μη μένετε προσκολλημένοι στα ίδια και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Και το 2021 είναι η χρονιά για να αρχίσετε μια καινούρια ζωή, να προχωρήσετε μπροστά. Αυτή η διαμάχη θα κρατήσει μέχρι τα τέλη του Δεκεμβρίου, αλλά μέχρι τότε θα έχετε αποφασίσει προς τα πού θα πάτε.

Τα αισθηματικά σας προμηνύονται υπέροχα, ήδη από την αρχή του νέου έτους. Τις πρώτες εβδομάδες θα εκπλαγείτε από την απρόσμενη έντασή τους, αλλά στα μέσα του Φεβρουαρίου θα σκεφτείτε να θέσετε κάποια όρια. Το διάστημα Ιούλιος-Οκτώβριος θα είναι καυτό, όμως τότε κάποια σχέση θα αρχίσει να σοβαρεύει και εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ για το τι είστε έτοιμοι να δεχτείτε και τι όχι. Προς το τέλος της χρονιάς θα πάρετε μια μεγάλη απόφαση, την οποία όμως θα ακυρώσετε καθώς χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε. Άλλωστε η τελική επιλογή σας μπορεί να περιμένει μέχρι τις αρχές του 2022.Στα επαγγελματικά σας το 2021 είναι γεμάτο πιθανότητες. Ο Δίας θα βρίσκεται στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη για μία και μόνη φορά αυτή τη δεκαετία. Φέρνει εκείνες τις ευκαιρίες που δυστυχώς εσείς αφήνετε να φύγουν. Αρπάξτε τες, λοιπόν, όσο μπορείτε, στο τέλος του χρόνου θα έχουν χαθεί. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, μια ενίσχυση φαίνεται πιθανή για τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, η οποία θα αυξήσει τον τραπεζικό λογαριασμό σας και θα βελτιώσει το βιοτικό σας επίπεδο, κάτι που επιθυμούσατε διακαώς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

ζώδια

Έχετε ανάγκη από έναν γρήγορο τρόπο ζωής για να εκτονώνετε την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σας, ταλέντα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας. Επίσης είναι σημαντικό για εσάς να συνδυάζετε την εργασία με το παιχνίδι, ενώ η χαρά της ζωής, γενικότερα, είναι βασική σας ανάγκη όπως η τροφή και το νερό. Ωστόσο το 2021 δεν φαίνεται να σας τα προσφέρει. Το 2020 σας προβλημάτισε πολύ. Στο παρελθόν παίρνατε ρίσκα, κάποιες φορές κερδίζατε, κάποιες άλλες χάνατε, αλλά πάντα κάτι καινούριο ερχόταν να αναπτερώσει το ηθικό σας. Αλλά ίσως κάπου το παρακάνατε, κι έτσι το 2021 σας βρίσκει πολύ προσεκτικούς, να υπολογίζετε την κάθε σας κίνηση. Η περιπέτεια δεν σας συγκινεί πια και, κυρίως, έχετε χάσει το χιούμορ σας. Πρέπει, λοιπόν, να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας και το χαμόγελό σας. Αφήστε τα πράγματα στην τύχη και, ό,τι και να γίνει, σίγουρα κάτι καινούριο θα φανεί, κι αυτό από μόνο του θα ξυπνήσει τη δημιουργικότητά σας. Οι εκλείψεις της νέας χρονιάς στο δικό σας ζώδιο και το απέναντί του θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε την κατάλληλη στιγμή, αλλά μπορεί να θέσουν και εμπόδια, που σκοπό έχουν να σας προφυλάξουν από τις λάθος αποφάσεις. Κάποιες περίοδοι αβεβαιότητας και δισταγμών θα εμφανιστούν τον Φεβρουάριο, κοντά στα γενέθλιά σας και το φθινόπωρο, που όμως θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε και να προχωρήσετε μπροστά με δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Οι εκλείψεις της νέας χρονιάς θα φέρουν αλλαγές και στην αισθηματική σας ζωή. Ίσως διαπιστώσετε πως μια σχέση που πιστεύατε πως θα σας υποστηρίζει στα δύσκολα, στην πραγματικότητα εμποδίζει την πρόοδό σας. Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες, ξεχάστε το παρελθόν και αναζητήστε κάτι πιο ανάλαφρο και διασκεδαστικό. Όμορφες στιγμές σάς περιμένουν τον Απρίλιο και τον Μάιο, ενώ ο Αύγουστος και ο Νοέμβριος είναι γεμάτοι πάθος, ένταση, αγάπη και χιούμορ. Επιτέλους! Τα επαγγελματικά σας απογειώνονται τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, αν και περισσότερο αναζητάτε μια νέα εργασιακή κατεύθυνση παρά τη μεγάλη επιτυχία, η οποία παρ’ όλα αυτά θα έρθει την επόμενη χρονιά. Στα οικονομικά σας δεν υπάρχει σταθερότητα, ωστόσο προς το τέλος του έτους βελτιώνονται θεαματικά. Όπως κι αν είναι, δείξτε ευγνωμοσύνη και ξοδέψτε τα χρήματά σας σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

ζώδια

Παρά τους περιορισμούς που βιώνουμε, εσείς θα υποδεχτείτε το 2021 με περισσότερη ελευθερία. Τα προηγούμενα τρία χρόνια είχατε τον Κρόνο στον Αιγόκερω, το ακριβώς απέναντί σας ζώδιο, γεγονός που σας εμπόδιζε να πείτε και να κάνετε εκείνα που θέλατε. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα το μέλλον σας και ποια κατεύθυνση θέλετε να ακολουθήσετε. Ο Δίας σάς βοηθά να αποκτήσετε οικονομική σιγουριά και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Θα αναρωτηθείτε αν ό,τι επιθυμούσατε στο παρελθόν είναι ρεαλιστικό στην παρούσα κατάσταση και αν πρέπει να ξεχάσετε τα παλιά σας όνειρα και να κάνετε νέα. Αυτή η διαμάχη με τον εαυτό σας στο τέλος θα σας απελευθερώσει. Η ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου θα σηματοδοτήσει την οριστική ρήξη με το παρελθόν. Προχωρήστε μπροστά και μην κοιτάτε πίσω.

Η καινούρια ελευθερία σας θα επηρεάσει θετικά και τα αισθηματικά σας. Απελευθερώνεστε από τις πιέσεις των προηγούμενων χρόνων, η σχέση σας αναθερμαίνεται, βρίσκετε ο καθένας τον χώρο που χρειάζεται για να αναπνέει και κάνετε σχέδια για τους εαυτούς σας. Αυτό δεν σημαίνει χωρισμό, εκτός και αν θέλετε κάτι τέτοιο, αλλά αλλαγή συμπεριφοράς μεταξύ σας. Η έκλειψη του καλοκαιριού θα φέρει περισσότερη συναισθηματική ζεστασιά στη ζωή σας. Ευτυχώς, το ένστικτό σας θα σας προφυλάξει από τις υπερβολές, καθώς η ελευθερία που αποκτήσατε είναι πολύτιμη για να τη χάσετε πάλι. Προσπαθήστε να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο και με τους δικούς σας όρους. Στην εργασία αποδείξατε ότι τα καταφέρνετε καλά, αλλά αυτό δεν σας αρκεί. Ήρθε ο καιρός να αναζητήσετε κάτι νέο και οι πιο ευνοϊκοί μήνες γι’ αυτό είναι ο Φεβρουάριος, ο Μάιος και ο Ιούνιος. Ωστόσο, προετοιμαστείτε για λάθος ξεκινήματα, καθώς δεν προβλέπεται να βρεθεί κάτι που να σας ταιριάζει απόλυτα, παρά μόνο προς το τέλος του έτους. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, τα οποία στην πορεία θα βελτιωθούν δίνοντάς σας την ευκαιρία να καταστρώσετε μακροπρόθεσμα σχέδια.

ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 24 Αυγούστου

ζώδια

Αναζητάτε την ευτυχία ή την επιτυχία; Και τα δύο προφανώς, κι αυτή η χρονιά θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο είναι δύσκολο να προχωρήσει ο ένας τομέας δίχως να παραμεληθεί ο άλλος κι εσείς θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ποιος είναι πιο σημαντικός. Ίσως θελήσετε να αλλάξουν όλα και στους δύο αυτούς τομείς, αλλά οι επιλογές σας είναι λιγότερες απ’ ό,τι στο παρελθόν. Αντί να αποφασίσετε ελεύθερα τι θέλετε να κάνετε και πώς να το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει. Οπότε, μένετε αδρανείς και δεν κάνετε τίποτα; Ασφαλώς και όχι. Οι πανίσχυροι πλανήτες που επηρεάζουν την εργασία και τα αισθηματικά σάς σπρώχνουν διαρκώς να κινηθείτε. Δεν έχετε επιλογή, πάρτε ό,τι σας προσφέρεται και χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές θα συμβούν στην προσωπική σας ζωή. Η επιρροή του Κρόνου έχει να σας αγγίξει από τα ’90s κι εσείς έχετε αλλάξει πολύ από τότε. Ο Κρόνος ενισχύει μια ήδη γερή και σταθερή σχέση, αλλά μπορεί να φέρει δυσκολίες σε κάποια που βρίσκεται ακόμη στην αρχή. Επιβάλλεται, λοιπόν, σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον δεσμό σας. Παλιότερα ξέρατε πως ό,τι κι αν αποφασίζατε, ο σύντροφός σας προσαρμοζόταν σε κάθε αλλαγή. Τώρα όμως ο Κρόνος έρχεται να σας “δέσει” με κάποιον τρόπο, ώστε να αποφύγετε τις παράτολμες κινήσεις. Αυτό μπορεί να είναι καλό, μπορεί και όχι, αλλά είναι κάτι που θα διαρκέσει για τα επόμενα δύο χρόνια. Τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας, ο πλανήτης της προόδου, επηρεάζει αυτό τον τομέα όλο το 2021. Αν, λοιπόν, είστε ήδη σε μια καλή σχέση και είστε έτοιμοι για περαιτέρω δέσμευση, αυτή είναι κατάλληλη εποχή.  Δίας και Κρόνος επανασχηματίζουν την αισθηματική σας ζωή, ενώ ο Ουρανός φέρνει συναρπαστικές ευκαιρίες για την καριέρα σας. Θα υπάρξουν πολλές προσφορές, αλλά στις αρχές Ιουλίου θα φανεί εκείνη που θα επιλέξετε με κλειστά μάτια, ελπίζοντας ότι κάνατε το σωστό. Αν παρ’ όλα αυτά την απορρίψετε, η έκλειψη σελήνης τον Νοέμβριο θα σας φανερώσει τι πρέπει να κάνετε. Προσέξτε τα οικονομικά σας. Ιδιαίτερα τον Μάρτιο, το ποσό που σχεδιάζετε να ξοδέψετε, δεν αποτελεί μελλοντική επένδυση, όπως νομίζετε, αλλά είναι απλά δικό σας καπρίτσιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

ζώδια

Τη χρονιά που μας πέρασε το ζώδιό σας ήταν από τα λίγα που ευνοήθηκαν μέσα στις αντιξοότητες. Είτε επειδή είστε φύσει προσεκτικοί και προσαρμοστικοί είτε επειδή οι κινήσεις σας ήταν χαμηλών τόνων. Φέτος θα συνεχίσετε έτσι, αλλά θα επιδιώξετε κάτι μεγαλύτερο, πάντα φροντίζοντας προσωπικά την παραμικρή λεπτομέρεια. Προς το τέλος του χρόνου η θέση σας θα έχει εδραιωθεί, θα προοδεύετε απολαμβάνοντας αυτό που κάνετε και κερδίζοντας τους επαίνους και τον σεβασμό των άλλων για τις προσπάθειές σας. Η αποδοχή είναι πολύ σημαντική για εσάς καθώς ανησυχείτε διαρκώς για το αν κάνετε το σωστό. Είστε στη σωστή κατεύθυνση ή στη λάθος; Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο, αλλά για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χώρο, όχι μόνο στην εργασία, αλλά και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, κάτι που ευνοούν οι εκλείψεις της νέας χρονιάς, στην κορυφή και το κάτω μέρος του αστρολογικού σας χάρτη. Ίσως δεν το καταλάβετε από την αρχή, αλλά μακροπρόθεσμα θα ωφεληθείτε από την εύνοιά τους, όσο κι αν αναστατώσουν την καθημερινότητά σας. Όλα θα πάνε καλά.

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι ήρεμη, αλλά ευχάριστη. Πέρυσι, ο Δίας και ο Πλούτωνας -εκρηκτικό ζευγάρι- βρίσκονταν στον συγκεκριμένο τομέα του χάρτη σας βάζοντας φωτιά στα ερωτικά σας, ενώ την ίδια στιγμή ο Κρόνος, σε παράλληλη θέση, σας συγκρατούσε. Όλο αυτό σας δημιουργούσε μια πίεση αφήνοντάς σας στο τέλος γεμάτους απογοήτευση. Το 2021 Δίας και Κρόνος μετακινούνται αφήνοντάς σας ελευθερία κινήσεων. Στους αδέσμευτους η Αφροδίτη θα χαρίζει ρομαντικές στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Θα περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σας την άνοιξη, θα απομακρυνθείτε το καλοκαίρι για λόγους που δεν θα μπορείτε να εξηγήσετε ούτε εσείς, αλλά θα ξαναβρεθείτε προς το τέλος της χρονιάς. Αν σκοπεύετε στη βελτίωση της καριέρας σας, φροντίστε να κινηθείτε την κατάλληλη στιγμή. Τέλος Μαρτίου και αρχές Απριλίου φαίνεται να είναι μια ευνοϊκή περίοδος, ενώ περισσότερη πλανητική ώθηση προς την επιτυχία θα υπάρχει τον Μάιο και τον Ιούνιο. Αφού τα καταφέρετε, δώστε χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να συνηθίσετε σιγά σιγά και όχι απότομα τον νέο σας ρόλο. Τα οικονομικά σας θα σημειώσουν άνθιση την άνοιξη, αλλά προς το φθινόπωρο θα σας προβληματίσουν κάπως. Μην ανησυχείτε όμως, με τη συνετή διαχείριση που σας χαρακτηρίζει θα τα καταφέρετε.

ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

ζώδια

Το 2021 δεν θα είναι απλώς καλύτερο από πέρυσι, αλλά μια από τις καλύτερες χρονιές που ζήσατε ποτέ. Γιατί; Επειδή ο πλανήτης σας, η Αφροδίτη, θα κινείται γρήγορα και ελεύθερα σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκειά της. Επιταχύνει στην αρχή του έτους και περνάει από τον τομέα των αισθηματικών στον χάρτη σας, μετακινείται προς εκείνον της επιτυχίας και τον Αύγουστο περνάει μέσα από το ζώδιό σας ολοκληρώνοντας τον κύκλο της στον ουρανό. Κι όπως κινείται εκείνη, το ίδιο κινείστε κι εσείς: ανάλαφρα, χαρούμενα, μην αγγίζοντας σχεδόν το έδαφος και σίγουρα χωρίς καμία προσκόλληση σε τίποτα. Αυτό είναι το ιδανικό για κάθε Ζυγό, να μπορεί επιτέλους να ζει χορεύοντας με τη ζωή, κάτι που δεν μπορέσατε να κάνετε για πολύ καιρό. Φέτος μπορείτε!

Η χρονιά γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστή με την παρουσία του Δία στον χάρτη σας, που ευνοεί την κάθε σας προσπάθεια και εγγυάται την επιτυχία και τη διασκέδαση σε ό,τι κάνετε. Εκτός από μερικές εβδομάδες του καλοκαιριού, θα βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση όλον το χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι είτε χρειάζεστε έξτρα υποστήριξη είτε να φέρετε την τύχη με το μέρος σας, ο Δίας θα σας τα προσφέρει. Σιγουρευτείτε πως η ικανότητά σας να βλέπετε και τις δύο όψεις σε κάθε διαφωνία δεν θα εμποδίσει την εξέλιξή σας. Είναι αλήθεια πως σκέφτεστε μακροπρόθεσμα, και το 2021 είναι τόσο ξεχωριστό, ώστε οποιαδήποτε ενέργειά σας θέτει τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον.

Τα ερωτικά σας προμηνύονται θαυμάσια επίσης. Αφροδίτη και Άρης -οι αιώνιοι εραστές- συναντιούνται το καλοκαίρι, και όταν συμβαίνει αυτό οι πιθανότητες για νέες γνωριμίες είναι πολλές. Αυτή τη φορά δεν θα είναι στον εργασιακό σας χώρο αλλά στο κοινωνικό σας περιβάλλον, οπότε το πιο πιθανό σενάριο είναι κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο να σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού και στη συνέχεια να εξελιχθούν τα πράγματα. Η επικοινωνία μεταξύ σας κορυφώνεται τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, κάτι που σας αρέσει. Ωστόσο μην κάνετε κάτι που θα περιορίσει την ελευθερία σας. Μια πιο σοβαρή σχέση, αν αυτό επιθυμείτε, μπορεί να περιμένει μέχρι το 2022. Ο Δίας σάς χαρίζει την εύνοιά του και στον επαγγελματικό τομέα. Ως Ζυγός, σας αρέσει να ακολουθείτε αυστηρά τους κανόνες, αλλά φέτος ήρθε ο καιρός να γίνετε πιο δημιουργικοί και επιχειρηματικοί. Αν έχετε κάποια ιδέα, προωθήστε τη, κάντε τη να πετύχει. Γι’ αυτό είναι ο Δίας εδώ. Οι πρώτοι μήνες του χρόνου θα είναι οι καλύτεροι για εσάς, αν και οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Τα οικονομικά σας θα βελτιώνονται σταθερά όλον το χρόνο με αποκορύφωμα τον Νοέμβριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

ζώδια

Ένα χαρακτηριστικό του Σκορπιού είναι ότι κάνει κάτι όταν τον βλέπουν και κάτι εντελώς διαφορετικό όταν είναι αθέατος. Κάποιες πλευρές του εαυτού σας είναι μόνο δικές σας και θέλετε να παραμείνουν έτσι. Αυτή η διαμάχη μεταξύ ιδιωτικού/δημόσιου βίου είναι ένα σημείο-κλειδί για το 2021. Ο κυρίαρχος πλανήτης σας Άρης θα βρίσκεται σχεδόν όλη τη χρονιά πάνω από τον ορίζοντα του χάρτη σας, εκεί που οι άλλοι μπορούν να σας δουν. Είναι η εποχή για σκληρή δουλειά αλλά και για επιτυχία, καθώς οι προσπάθειες που καταβάλατε εδώ και μήνες αποδίδουν καρπούς. Αν θέλετε όχι μόνο να είστε επιτυχημένοι, αλλά και να φαίνεστε έτσι, με τον ανάλογο τρόπο ζωής, η κατάλληλη εποχή είναι όταν ο Άρης είναι ψηλά, δηλαδή τώρα. Σε κάποιο άλλο σημείο του χάρτη σας, ωστόσο, εμφανίζεται ο Κρόνος και η επιρροή του για τα επόμενα δύο χρόνια θα σας ωθήσει να θέσετε τις βάσεις και να κάνετε σχέδια για τις επόμενες δεκαετίες της ζωής σας. Θα σκεφτείτε ίσως να μετακομίσετε σε άλλο σπίτι ή σε άλλη πόλη, αλλά πάνω απ’ όλα θα σας απασχολούν οι φίλοι και η οικογένειά σας, οι άνθρωποι που είναι πραγματικά σημαντικοί για εσάς. Πρόκειται για μεγάλη δέσμευση που, παράλληλα με την κοινωνική επιτυχία που επιδιώκετε, απαιτεί τεράστια ενέργεια. Γύρω στον Νοέμβριο και Δεκέμβριο, όμως, ο Άρης επιστρέφει στο ζώδιό σας και φορτίζει ξανά τις μπαταρίες σας. Το 2021 τίποτα δεν σας σταματά.

Η αισθηματική σας ζωή ίσως είναι λίγο υποτονική φέτος, καθώς είστε πολύ απασχολημένοι με άλλα πράγματα. Αν η σχέση σας έχει δεχτεί ήδη αυτή την πίεση, τον Φεβρουάριο και τον Ιούνιο οι διαφωνίες που μέχρι τώρα κρύβατε κάτω από το χαλί θα εμφανιστούν. Προς το τέλος του χρόνου καλό θα είναι να μη δοκιμάσετε τα όρια του συντρόφου σας. Θα υπάρξουν, ωστόσο, και καλές στιγμές, τον Μάιο και τον Οκτώβριο, οπότε η ευτυχία και η αισιοδοξία για το μέλλον θα γεμίζουν τις μέρες σας. Οι ελεύθεροι ίσως ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια στη δουλειά, αλλά έχετε χρόνο για κάτι τέτοιο; Προφανώς θα είστε πολύ απασχολημένοι και θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για άλλα πράγματα. Με τον Άρη τόσο ψηλά και για τόσο μεγάλο διάστημα, η επιτυχία στα επαγγελματικά σας είναι σίγουρη. Αν και πρέπει να προσπαθήσετε κι άλλο για να φτάσετε στην κορυφή, θα εκπλήξετε τους άλλους με την ανυπομονησία σας να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας. Έχετε τόσα να κάνετε, αλλά και τόσο λίγο χρόνο… Όσον αφορά τα οικονομικά σας, οι εκλείψεις της χρονιάς θα φέρουν τη χρηματοδότηση που χρειάζεστε για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου

ζώδια

Η σύζευξη Δία και Κρόνου τις τελευταίες μέρες του 2020 θα είναι μια περίοδος απελευθέρωσης για εσάς. Ο κυρίαρχος Δίας σας βρισκόταν σε ένα σημείο όπου δεν ήθελε να είναι, δεν μπορούσε να εκδηλώσει τις δυνάμεις του κατάλληλα, ενώ ο Κρόνος από δίπλα τού ασκούσε έλεγχο. Όπως οι δύο πλανήτες, έτσι κι εσείς περιμένατε όλον το χρόνο για μια τελική αναμέτρηση, μια οριστική απόφαση. Η συνάντησή τους, λοιπόν, σας φέρνει μεγάλη ανακούφιση. Η αναμονή τελείωσε και μπορείτε να μπείτε σε κίνηση πάλι. Ωστόσο, το νέο πεδίο που ανοίγεται από τη σύζευξή τους θα χρειαστεί είκοσι χρόνια για να φανεί, οπότε μην ασχολείστε και πολύ. Αξιοσημείωτο είναι όμως το ότι η σύζευξη αυτή συμβαίνει σε ζώδιο του αέρα, πράγμα που θα τροφοδοτήσει τις φλόγες του δικού σας ζωδίου της φωτιάς. Έτσι, η επόμενη εικοσαετία θα είναι για εσάς πολύ πιο εύκολη από τη δεκαετία που τελειώνει. Ελεύθερος από την αρπάγη του Κρόνου, ο Δίας το 2021 κινείται όσο πιο γρήγορα μπορεί. Βρίσκεται σε κατάλληλη θέση ώστε να σας προσφέρει την αισιοδοξία και την εφευρετικότητα που τόσο σας είχαν λείψει. Επίσης, στο ζώδιό σας φέτος θα συμβούν ηλιακές και σεληνιακές εκλείψεις που πάντα φέρνουν ευκαιρίες και ανοίγουν νέα κεφάλαια στη ζωή. Προκαλούν γεγονότα που μόνο με τις δικές σας προσπάθειες δεν θα συνέβαιναν ποτέ. Βέβαια, όπως σε οτιδήποτε συμβαίνει στον ουρανό, υπάρχει κι ένα χρονοδιάγραμμα και η εύνοια της τύχης δεν θα κρατήσει για πάντα. Φέτος, λοιπόν, είναι η χρονιά σας. Ετοιμαστείτε.

Πολλές ευκαιρίες διαφαίνονται και στην αισθηματική σας ζωή. Αν ψάχνετε για μια πραγματικά ουσιαστική σχέση, που θα σας κάνει να δείτε τον εαυτό σας με άλλα μάτια και θα σας δώσει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε ένα κοινό μέλλον, το 2021 είναι ο ιδανικός χρόνος. Και πάλι χάρη στις εκλείψεις και τις αλλαγές που φέρνουν. Πάντα ξέρατε ότι για να συναντήσετε τον κατάλληλο άνθρωπο πρέπει να βρίσκεστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή, πράγμα που τους τελευταίους μήνες ήταν αδύνατον. Τώρα μπορείτε. Προς το μέσο της χρονιάς, το σημείο του χάρτη σας που σχετίζεται με τα ταξίδια προμηνύει έντονες ρομαντικές στιγμές. Αυτό σημαίνει πως το πρόσωπο που περιμένετε βρίσκετε σε κάποιο μακρινό μέρος; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Από την άλλη, μήπως εσείς οι Τοξότες είστε ερωτευμένοι μόνο με την ιδέα να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο, όπως κάνατε πάντα; Και τα δύο είναι πιθανά. Η καριέρα σας φαίνεται να έχει ανοδική πορεία, αλλά ακολουθείτε τη σωστή κατεύθυνση; Κάνατε τη σωστή επιλογή; Τον Οκτώβριο θα αρχίσετε να αμφιβάλλετε. Αν πραγματικά πιστεύετε πως κάνατε λάθος, η έκλειψη του Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε κάτι άλλο και όλα θα πάνε καλά. Προς το τέλος του έτους θα προκύψει μια σπάνια ευκαιρία για βελτίωση των οικονομικών σας, αλλά μπορεί και να την απορρίψετε. Όπως πάντα οι αθέατοι παράγοντες είναι πιο σημαντικοί για εσάς από τα χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

ζώδια

Με την είσοδο του 2021, ο κυρίαρχος πλανήτης σας Κρόνος έχει μόλις φύγει από τον Αιγόκερω και κινείται προς τον Υδροχόο. Έπειτα από την τρίχρονη παραμονή του στο ζώδιό σας, η ζωή χωρίς αυτόν θα σας φαίνεται παράξενη. Θα σας λείπει η καθοδήγησή του, οι κανόνες σύμφωνα με τους οποίους βαδίζατε. Οι απαιτήσεις του ήταν υψηλές, γι’ αυτό και κανένα άλλο ζώδιο δεν εργάστηκε πιο σκληρά από εσάς. Ήρθε όμως η εποχή να αναλογιστείτε τι θέλετε και πώς θα πετύχετε τους στόχους σας σε έναν κόσμο που δεν είναι πια ίδιος. Η περσινή ευθυγράμμιση Κρόνου και Πλούτωνα, του μεγάλου αυτού ταραξία, έφερε αλλαγές όχι μόνο σε εσάς αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι κανόνες που ξέρατε δεν ισχύουν πια. Ο Ουρανός, το πνεύμα της επανάστασης, θα σας ωθεί να απελευθερωθείτε από τον τρόπο σκέψης που σας επέβαλλε ο Κρόνος και να ακολουθήσετε το ένστικτο και τις επιθυμίες σας. Αν δεν δοκιμάσετε καινούρια πράγματα τώρα, πότε θα το κάνετε; Νέες τάσεις δημιουργούνται γύρω σας, κάποιες δεν θα διαρκέσουν, αλλά κάποιες θα καθορίσουν τα επόμενα χρόνια και θα ήταν καλό να αποτελέσετε μέρος ενός ανερχόμενου trend. Ανάμεσα στην άρνηση για καθετί καινούριο και στην πλήρη αποδοχή των πάντων υπάρχει ένα σταθερό και ελεγχόμενο σημείο συμβιβασμού. Χρέος σας φέτος είναι να βρείτε αυτό το σημείο και να μείνετε εκεί. Κι αν είναι μακριά από εκεί όπου βρίσκεστε, μη φοβάστε, κάντε το άλμα και φτάστε το.

Τα αισθηματικά σας θα παίξουν κι αυτά τον ρόλο τους στην ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που ζείτε και στις επιδιώξεις σας. Μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο του οποίου οι απόψεις και οι προτιμήσεις είναι εντελώς διαφορετικές από τις δικές σας θα φέρει νέα ενδιαφέροντα στη ζωή σας. Η σχέση αυτή θα αλλάξει και τους δυο σας, και ακόμη κι αν δεν προχωρήσει, θα έχετε πάρει σπουδαία μαθήματα από αυτή. Κάποιες διαφωνίες τον Αύγουστο να μη σας ανησυχήσουν, σημαίνουν ότι η σχέση σας αποκτά βάθος. Στον επαγγελματικό τομέα είναι σημαντικό να απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν. Ο πειρασμός να προχωρήσετε προς κάτι νέο, αλλά δίχως να εγκαταλείψετε ό,τι είχατε καταφέρει μέχρι τώρα, είναι μεγάλος. Όμως αυτό δεν γίνεται. Οι εκλείψεις τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο θα σας βοηθήσουν να σπάσετε τους δεσμούς μαζί του. Η χρονιά προβλέπεται πολύ καλή για τα οικονομικά σας, με τα έξτρα έσοδα, ωστόσο, να προέρχονται από τις καινούριες ενασχολήσεις σας και όχι από τις παλιές. Απόδειξη πως βρίσκεστε στον σωστό δρόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

ζώδια

Στην εκπνοή του 2020 ο Κρόνος μετακινείται προς τον Υδροχόο όπου και θα μείνει για τα επόμενα δύο χρόνια. Πρόκειται για σπάνιο και σπουδαίο γεγονός, καθώς η τελευταία φορά που ο Κρόνος βρισκόταν στον Υδροχόο ήταν στις αρχές των ’90s. Όποια κι αν είναι η ηλικία σας και ό,τι κι αν κάνετε στη ζωή σας, η παραμονή αυτού του πλανήτη στο ζώδιό σας είναι πολύ σημαντική. Αυτά τα δύο χρόνια αποτελούν ορόσημο για εσάς καθώς βλέπετε πόσο μακριά έχετε πάει σ’ αυτό το ταξίδι και πού θα φτάσετε ακόμη. Ο Κρόνος κάνει τη ζωή σας πιο περιεκτική. Απομακρύνει καθετί περιττό και ό,τι μένει αποτελεί τον πυρήνα του μέλλοντός σας. Ο Κρόνος είναι ένας από τους δύο κυρίαρχους πλανήτες σας και το ότι βρίσκεται στο ζώδιό σας σας φέρνει σε ισορροπία με τον εαυτό σας. Κάνετε αυτό που πρέπει δίχως να ακολουθείτε το πλήθος, κάτι που δεν είναι του στυλ σας έτσι κι αλλιώς. Ο άλλος πλανήτης σας, ο Ουρανός, σας καθοδηγεί να χαράζετε τον δικό σας δρόμο και να είστε ανεξάρτητοι. Φέτος, όμως, οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε δύσκολη γωνία μεταξύ τους και θα προκύψουν συγκρούσεις. Από τη μια λόγω Κρόνου σκέφτεστε λογικά και υπολογίζετε τις συνέπειες των πράξεών σας και το γενικό καλό, από την άλλη ο Ουρανός σάς ωθεί να επιδιώκετε την πρόοδο μόνο μέσα από ριζικές και ξαφνικές αλλαγές, επιζητώντας παράλληλα να επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις. Αυτή η διαμάχη δεν λύνεται από τη μια στιγμή στην άλλη και η τελική ρήξη Κρόνου και Ουρανού θα συμβεί προς το τέλος του Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε εσείς θα έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να πετύχετε με ό,τι καινούριο ασχοληθείτε και ο Ουρανός εγγυάται ότι το αντικείμενό σας θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ οτιδήποτε άλλο έχετε κάνει στο παρελθόν. Κι έτσι θα ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Η αισθηματική σας ζωή προμηνύεται ήρεμη. Αφροδίτη και Άρης είναι στη σωστή θέση του χάρτη σας και οι εκλείψεις της χρονιάς φαίνεται να πραγματοποιούν τις ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον. Είτε είστε ελεύθεροι, είτε σε καινούρια σχέση είτε σε μακροχρόνια, αυτή τώρα θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Όποιες κι αν είναι οι προσδοκίες σας, είναι πολύ πιθανό να γίνουν πραγματικότητα, κάτι που θα σας κάνει πολύ ευτυχισμένους. Επαγγελματικά, το 2021 θα είναι ίσως η καλύτερη χρονιά της ζωής σας. Ο Δίας στο ζώδιό σας σας βοηθά να καταστρώσετε νέα σχέδια και σας εφοδιάζει με αστείρευτη ενέργεια. Υπάρχουν ξεκάθαρες ενδείξεις ότι προς το τέλος του έτους η επιτυχία σάς περιμένει και οι προσπάθειές σας ανταμείβονται. Οι καλύτεροι μήνες για τα οικονομικά σας είναι ο Μάιος και ο Ιούνιος, ενώ τον Αύγουστο ίσως σας προβληματίσουν λίγο.

ΙΧΘΥΕΣ
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

ζώδια

Ένας εξωτερικός παρατηρητής θα έλεγε ότι δεν θα καταφέρετε τίποτα σπουδαίο το 2021, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ίσως να μην μπορέσετε να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας όπως πριν ή να ξεκινήσετε μια καινούρια καριέρα, αλλά δεν θα μείνετε άπραγοι. Οι Ιχθύες μαθαίνουν από νωρίς στη ζωή τους ότι ο καλύτερος δρόμος προς την πρόοδό τους είναι να αφεθούν στη ροή των γεγονότων. Άλλωστε είναι φυσικό ένα ψάρι να πηγαίνει με το ρεύμα. Έπειτα από τις δυσκολίες και τους περιορισμούς των τελευταίων μηνών, η απελευθερωμένη ενέργεια προκαλεί εντυπωσιακές παλίρροιες και ποταμούς δραστηριοτήτων, επανασχεδιάζοντας το τοπίο της ζωής όλων μας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που κανείς μας δεν είχε φανταστεί, πράγμα υπέροχο για εσάς, το πιο ευπροσάρμοστο απ’ όλα τα ζώδια. Ξέρετε να ελίσσεστε και να εκμεταλλεύεστε και την παραμικρή ευκαιρία. Και κάπου μέσα σ’ αυτό τον ωκεανό των αλλαγών, θα βρείτε αυτό ακριβώς που αναζητούσατε. Αυτόν το χρόνο μπορείτε επίσης να ξεκουραστείτε και να μαζέψετε δυνάμεις, γιατί ο επόμενος θα είναι ακόμη πιο σημαντικός. Θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας καινούριας φάσης στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει ότι το 2021 είναι μια χρονιά περισυλλογής και προετοιμασίας. Το να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας, όταν δεν θα χρειάζεται να παριστάνετε κάτι που δεν είστε, είναι ζωτικής σημασίας. Πηγαίνετε σε μέρη που αγαπάτε, επισκεφθείτε καλούς φίλους. Ίσως ήρθε ο καιρός να πείτε “αντίο” σε κάποιους από αυτούς, το ένστικτό σας θα σας προειδοποιήσει. Όλα αυτά δεν είναι χάσιμο χρόνου, το αντίθετο. Είναι απαραίτητα για τη συναισθηματική σας ισορροπία. Εστιάστε, λοιπόν, εκεί την προσοχή σας και όσον αφορά τις κοινωνικές δραστηριότητές σας, αφήστε τη ροή των γεγονότων να κάνει τη δουλειά για εσάς.

Στα αισθηματικά σας, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να επενδύσετε σε μια καινούρια σχέση. Η επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν εμπεριέχει τον ευχάριστο συνδυασμό οικειότητας και ζεστασιάς, αλλά καμία πρόκληση. Έχετε συνηθίσει ο ένας τον άλλο, οπότε δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Το δεύτερο μισό του χρόνου θα υπάρξουν στιγμές που θα έρθετε πολύ κοντά, αλλά είστε αρκετά έξυπνοι και οι δύο για να δείτε τα προειδοποιητικά σημάδια και να κατεβάσετε τους τόνους προτού περιπλακούν τα πράγματα περισσότερο. Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σας φαίνεται να είναι εξαιρετικές. Τον Μάιο και τον Ιούνιο ο Δίας σάς δίνει μια μικρή γεύση από ένα καλύτερο μέλλον, αλλά ταυτόχρονα μια έκλειψη στην κορυφή του χάρτη σας σας δείχνει ότι έχετε προχωρήσει όσο μακρύτερα μπορούσατε στην παρούσα κατάσταση. Νιώθετε την ανάγκη να κινηθείτε περισσότερο, και πριν καν προλάβετε να το σκεφτείτε, μια άλλη έκλειψη έρχεται να σας παρασύρει, ενώ μια τρίτη στο τέλος της χρονιάς ανοίγει ένα ολοκαίνουριο μονοπάτι στην καριέρα σας. Η τύχη σάς ευνοεί: οι Ιχθύες έχουν τον τρόπο να βρίσκονται στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Τα οικονομικά σας στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα είναι πολύ καλά και σταδιακά θα βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Τι παραπάνω θα θέλατε;

Του Βernard Fitzwalter

Εικονογράφηση: Adam Hale

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: