Τα ζώδια της ημέρας (02/04)

Ήλιος σε πεντάγωνο με Πλούτωνα. Τα γεγονότα αποκαλύπτουν κρυμμένες αλήθειες.

Elle 02 Απρ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (02/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 2 Απριλίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Μην προβείτε σε οποιαδήποτε σημαντική ενέργεια για το συμφέρον σας, πριν να ελέγξετε πολύ καλά τις πηγές πληροφόρησης και τα στοιχεία που σας δίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα δεν πρέπει να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας καταβάλουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην αφήνετε σε εκκρεμότητα νομικές υποθέσεις αν υπάρχουν, ελπίζοντας πως θα ξεπεραστούν με τον καιρό, γιατί θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εξετάστε με προσοχή και σε βάθος τις νέες ιδέες συνεργατών σας και εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις μόνο αν είστε σίγουροι ότι κάτι καλό θα μπορούσε να προκύψει από αυτές.

ΛΕΩΝ
Αποφασίστε να βγάλετε από τη ζωή σας ό,τι δεν σας κινεί πλέον το ενδιαφέρον. Μην εμπιστεύεστε αναξιόπιστα άτομα και κυρίως μη βασίζεστε σε συμφωνίες που πιθανόν κάνατε μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα έχετε πεσμένη διάθεση. Μην ξεχνάτε ότι δεν μπορεί να είναι όλοι καλοπροαίρετοι απέναντί σας. Μην πτοείστε από τα λόγια των άλλων, ειδικά από αρνητικά άτομα.

ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά σας φαίνεται να είναι στο παρασκήνιο αυτές τις πρώτες μέρες του Απριλίου και θα μπορούσαν ίσως να είναι σε καλή κατάσταση αν περιορίσετε τις σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κρατήστε την ηρεμία αλλά και την ψυχραιμία σας γιατί αυτή την εποχή είστε μάλλον γεμάτοι επιθυμίες και πάθος και αυτό θα μπορούσε να σας κάνει διεκδικητικούς αλλά και απαιτητικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επαγγελματική σας πορεία μπορεί να έχει κάποιες μεταπτώσεις που πιθανόν να δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σας με τους ανωτέρους ή ακόμα και τον συνεργάτη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήρθε η στιγμή που βγαίνει στην επιφάνεια η αντίδρασή σας για μια δουλειά που δεν σας εκφράζει και σας καταπιέζει ίσως με τις ευθύνες που έχετε αναλάβει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δείξτε ψυχραιμία και διπλωματικότητα αν θέλετε να αναδειχθούν σύντομα οι ικανότητές σας. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές κυρίως κινήσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα θα είναι δύσκολη. Αποφύγετε με κάθε θυσία σχόλια και έντονες διαφωνίες. Καλό θα ήταν να αναβάλετε για αργότερα τις αποφάσεις πάνω σε σημαντικά θέματα.

Cover photo:ΙΜΑΧtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: