Τα ζώδια της ημέρας (01/04)

Αφροδίτη σε ημιτετράγωνο με Άρη. Εμπόδια σε ερωτικά ενδιαφέροντα και συναισθηματικές δοκιμασίες.

Elle 01 Απρ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (01/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα,01 Απριλίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Η τακτοποίηση των οικονομικών σας φαίνεται να είναι το κύριο μέλημα των πρώτων ημερών του Απριλίου. Αποφύγετε αντιθέσεις με άτομα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την εξέλιξή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο και αν δεν θέλετε να το πιστέψετε, αρκετές ουσιαστικές αλλαγές γίνονται μέσα σας με την είσοδο του Απριλίου. Μην παίρνετε αποφάσεις αν δεν είστε έτοιμοι να «πληρώσετε» τις συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζητήστε από τους δικούς σας ανθρώπους να περάσετε το πρώτο σαββατοκύριακο του μήνα, στο σπίτι σας χαλαρά, ανέμελα και ξεκούραστα, το έχετε όλοι ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαλαρώστε αυτό το σαββατοκύριακο με την ηρεμία που θα αντλήσετε από πολλές πηγές γύρω σας. Διώξτε τις ανασφάλειές σας και προγραμματίστε τους στόχους σας για τον Απρίλιο με επιμέλεια.

ΛΕΩΝ

Σίγουρα τώρα η επιρροή σας είναι αναμφισβήτητη, δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να την επιβάλετε. Η κλειστή σας διάθεση σήμερα σας απομονώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονο προβλέπεται αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Απριλίου για σας. Σε συνδυασμό δε με την επίδραση πολλών πλανητικών όψεων σίγουρα δεν θα προλάβετε να πλήξετε.

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Απριλίου ήρθε και η στιγμή να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην τακτοποίηση περιουσιακών ή κληρονομικών στοιχείων αν υπάρχουν φυσικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ευχάριστη βραδινή έξοδος με φιλικά και συγγενικά άτομα σίγουρα θα σας φτιάξει το κέφι. Μετρήστε και τακτοποιήστε τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφήστε τις επαγγελματικές σκοτούρες στο χώρο της δουλειάς σας και ασχοληθείτε με τα του «οίκου» σας, μιας και έχετε λείψει πολύ τελευταίως στους δικούς σας ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πλησιάστε περισσότερο τον άνθρωπο που αγαπάτε και ορίστε τις νέες βάσεις στις οποίες θα μπορούσε να στηριχτεί ο δεσμός σας. Για τους αδέσμευτους, προβλέπεται μια καινούργια γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με την επιμέλεια της φυσικής και της ψυχικής σας κατάστασης. Στις σχέσεις σας, δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και μη νομίζετε πως κρύβεται πάντα ένα υπονοούμενο πίσω από κάθε λέξη.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια καλή ευκαιρία σάς δίνεται αυτό το σαββατοκύριακο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι επιθυμείτε και τι οφείλετε να κάνετε τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT