Τα ζώδια της ημέρας (02/07)

Ερμής τρίγωνο με Κρόνο: η προγραμματισμένη δράση αποδίδει. Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα: οι κίνδυνοι της εξαπάτησης καραδοκούν. Άρης τετράγωνο με Πλούτωνα: σημάδι μοιραίων ή τραγικών περιστατικών.

Elle 02 Ιουλ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (02/07)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 2 Ιουλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Κάποιες από τις ευαίσθητες σχέσεις, κοινωνικές ή φιλικές χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και αντιμετώπιση. Το προσωπικό σας περιβάλλον φαίνεται ότι απαιτεί διαφορετική εκτίμηση εκ μέρους σας

Ταύρος

Σήμερα προσέξτε μόνο να έχετε σωστά επιχειρήματα με σωστούς αποδέκτες. Φροντίστε επίσης τα έξοδά σας να μην υπερβαίνουν τα έσοδα και βρεθείτε σε άβολη θέση.

Δίδυμοι

Προετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στους πρακτικούς τομείς. Μην θέτετε σε κίνδυνο μια ιδιαίτερη σχέση και μην ξεπερνάτε το καθήκον σας εξ αιτίας μιας ανάποδης στροφής που πήρατε!

Καρκίνος

Σήμερα χρειάζεται να είστε διπλωμάτες στην συμπεριφορά, ιδιαίτερα απέναντι σε εκείνους με τους οποίους συνεργάζεστε για έναν κοινό στόχο. Αποφύγετε ταξίδια και μετακινήσεις!

Λέων

Μπορεί να μην παίρνετε στα σοβαρά τη στάση των άλλων σε θέματα που σας αφορούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να αγνοήσετε και μια καλή ευκαιρία που σας προσφέρει ένας δικός σας άνθρωπος.

Παρθένος

Τα ενδιαφέροντα της ημέρας πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους και αν καταφέρετε να διακρίνετε τις σκοπιμότητες των ανθρώπων γύρω σας, τις εξελίξεις των επαγγελματικών σας αλλά και τις ανάγκες της οικογένειας, τότε θα ξέρετε που πρέπει να εστιάσετε περισσότερο.

Ζυγός

Οι θετικές και αρνητικές όψεις των πλανητών είναι εξ ίσου μοιρασμένες, γεγονός που σας κρατά σε επιφυλακή και εγρήγορση. Διατηρήστε το προβάδισμα που διαθέτετε σε όποιον τομέα σας αφορά περισσότερο!

Σκορπιός

Οι κάθε είδους σχέσεις σας είναι σε καλύτερο σημείο από ότι στο πρόσφατο παρελθόν. Επιμεληθείτε όμως και ενός οικονομικού ζητήματος για να απαλλαγείτε από ένα σχετικό άγχος.

Τοξότης

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί και ενδιαφέροντες άνθρωποι γύρω σας, εσείς πρέπει να εστιάσετε σε εκείνον ή εκείνους στους οποίους έχετε αδυναμία.

Αιγόκερως

Έχετε πολλές πιθανότητες να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο αν ετοιμάζετε Πασχαλινές διακοπές, ή να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις οι υπόλοιποι.

Υδροχόος

Είστε ευαίσθητοι όσον αφορά στις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει να δώσετε υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείτε να τηρήσετε.

Ιχθύες

Φροντίστε να ελέγχετε περισσότερο τον παρορμητισμό σας και να μην παρασύρεστε σε μεγαλεπήβολα σχέδια λόγω κάποιας έμπνευσης της στιγμής. Αισθηματικά, αλλιώς το πράγμα σας προκύπτει!

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT