Τα ζώδια της ημέρας (04/05)

Δυσαρμονία Ήλιου – Δία, αρμονία Άρη – Ουρανού. Δυσχεραίνουν θέματα έκφρασης, ή υγείας. Ριψοκίνδυνες ενέργειες αποδίδουν.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 04 Μαΐ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (04/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 4 Μαΐου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Προχωρήστε προσεκτικά τις υποθέσεις ενδιαφέροντός σας. Επαγγελματικά προνοήστε για εμπόδια και αντιθέσεις

Ταύρος

Επωφεληθείτε από νέες γνωριμίες. Διατηρήστε την καλή σας διάθεση και γίνετε πιο τολμηροί στις προσωπικές σας επιλογές.

Δίδυμοι

Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα. Οικονομικά θα βρείτε τις λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν χωρίς να χρειαστεί να κάνετε περικοπές.

Καρκίνος

Οι άλλοι γίνονται πιο προσιτοί και πιο πρόθυμοι να σας βοηθήσουν όταν τους το ζητήσετε. Αλλαγές στο σημερινό σας πρόγραμμα κρίνονται αναγκαίες.

Λέων

Ό,τι πρέπει η σημερινή μέρα για να υποστηρίξετε περισσότερο και αποτελεσματικότερα, αποφάσεις, επιλογές, ανθρώπους, σχέδια και στόχους.

Παρθένος

Από αφανή θέση μπορείτε να καταφέρετε πολλά χωρίς να αλλάξετε ισορροπίες στα επαγγελματικά σας, χωρίς να αδειάσετε το περιεχόμενο της τσέπης σας και χωρίς να προβληματίσετε τον σύντροφό σας.

Ζυγός

φροντίστε να κάνετε ορισμένες υποχωρήσεις καλής θέλησης απέναντι στο σύντροφο ή στην παρέα σας. Είναι καλύτερα να αποκτήσετε συμμάχους, παρά να ανοίξετε περισσότερα μέτωπα στο περιβάλλον σας.

Σκορπιός

Η αναβολή θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας, αλλά καλύτερα αναβολή, παρά ματαίωση. Συνεχίστε να σκέφτεστε δημιουργικά.

Τοξότης

Κατάλληλη μέρα για επικοινωνία και ευχάριστες συναναστροφές. Αισθηματικά μην αλλάζετε ότι έχει ήδη μπει σε καλό δρόμο!

Αιγόκερως

Όλα μπορούν να αλλάξουν αν το θελήσετε και να πάρουν το δρόμο και τη μορφή που επιθυμείτε. Χρειάζεται θετική σκέψη και προσεκτική προσέγγιση

Υδροχόος

Αν παραμείνετε σταθεροί στα σχέδιά σας, τότε είναι πολύ πιθανόν να βρείτε τόσο υποστηρικτές, όσο και μιμητές. Αποφύγετε να δώσετε αφορμή για παρεξηγήσεις στο σπίτι

Ιχθύες

Ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί. Ο προσωπικός σας χώρος προσφέρεται για ανακαίνιση ή ευχάριστες αλλαγές.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: