Τα ζώδια της ημέρας (05/05)

Σύνοδος Ήλιου – Ουρανού. Αυξάνονται απρόοπτα και αιφνιδιασμοί.

Elle 05 Μαΐ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (05/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 5 Μαΐου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η κούραση και ο ταχύς ρυθμός των μέχρι τώρα προσπαθειών σας στα πρακτικά θέματα επηρεάζουν την κρίση, σας θέτουν σε επιφυλακή και θαμπώνουν κάπως τον ορίζοντα των επιθυμιών σας.

Ταύρος

Οι δικοί σας άνθρωποι χρειάζονται επιβεβαίωση για τα αισθήματά σας, την προσοχή σας και τις προτεραιότητές σας απέναντί τους. Παραμείνετε πιστοί στις δεσμεύσεις σας!

Δίδυμοι

Εξηγείστε τους λόγους που σας αναγκάζουν να στρέψετε αλλού την προσοχή σας χρησιμοποιώντας το πιο πλατύ σας χαμόγελο. Θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο εύκολο έτσι.

Καρκίνος

Κάποια σύννεφα που μαζεύονται στον ορίζοντα των σχέσεών σας μπορεί να ξεσπάσουν σε καταιγίδες και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Λέων

Όλα βαίνουν καλώς, αλλά χρειάζεται και προσοχή για να φτάσετε και σε αποτέλεσμα. Βάλτε τις σωστές προτεραιότητες και κινητοποιείστε τους κατάλληλους ανθρώπους

Παρθένος

Έχετε πάρα πολλά να ασχοληθείτε και πρέπει τώρα να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που σας καλύπτει. Αισθηματικά μιλήστε ειλικρινά, αν θέλετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ζυγός

Αν πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις ή αν προσπαθήσετε να κρατήσετε ισορροπίες σε ακατάλληλες καταστάσεις, τότε το πιθανότερο είναι να αποτελέσετε μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης.

Σκορπιός

Εξυπηρετήστε τα οικονομικά σας συμφέροντα, χωρίς να βλάψετε άλλους τομείς. Η μέρα μπορεί να φέρει ένταση στο προσωπικό σας περιβάλλον.

Τοξότης

Η υγεία, η καλή σωματική κατάσταση, ακόμα και η εμφάνισή σας είναι θέματα που χρειάζονται επιμέλεια και προσοχή. Αλλάξτε αυτά που σας ενοχλούν.

Αιγόκερως

Είστε επιφυλακτικοί με όλους και με όλα κι αυτό γιατί διακρίνετε ότι οι περισσότεροι γύρω σας ενεργούν απερίσκεπτα. Η αλήθεια είναι ότι είστε καλύτερα προετοιμασμένοι και πιο ουσιαστικοί στις επιλογές σας.

Υδροχόος

Ενεργήστε μόνοι ώστε να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Αποφύγετε τις υπερβολές.

Ιχθύες

Αξιολογήστε καλύτερα το συναίσθημα και τις σχέσεις σας με ανθρώπους που δεν ανταποκρίνονται στις ποιότητές σας. Δείτε πιο καθαρά τις σκοπιμότητες των άλλων.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT