Τα ζώδια της ημέρας (05/05)

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία: Ημέρα κατάλληλη για συναλλαγές και οικονομικές διαπραγματεύσεις.- Πανσέληνος / έκλειψη Σελήνης στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου: Ανακατατάξεις και αναθεωρήσεις σχέσεων.

Elle 05 Μαΐ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (05/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 5 Μάϊου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Από σήμερα μπορεί να αρχίσετε να διαμορφώνετε κάποιες πιο ξεκάθαρες απόψεις για φλέγοντα θέματα που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Οι δυσκολίες όμως δεν έχουν περάσει ακόμα .

ΤΑΥΡΟΣ
Παρακάμψτε κάποια ενοχλητικά άτομα, και αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευτεί ελεύθερα. Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου είναι ιδανικό για διασκέδαση και η τύχη σας γελάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε έντονη την διάθεση να ηρεμήσετε μακριά από τον θόρυβο και τις εντάσεις της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να κάνετε σχέδια για την επαγγελματική σας πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδιαίτερη ευαισθησία δείχνετε σήμερα, και το ένστικτό σας έχει πολλά να σας πει. Ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την οικογένειά σας και απολαύστε την θαλπωρή τού σπιτιού σας.

ΛΕΩΝ
Θετικές οικονομικές εκπλήξεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε μερικά έξοδα για το σπίτι σας. Μην το παρακάνετε… Φροντίστε να βρείτε λίγο χρόνο για μια μικρή βόλτα σε καθαρό αέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκπλήξεις μπορεί να έχετε από ανθρώπους τού κοντινού σας περιβάλλοντος. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, και καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις κακοτοπιές.

ΖΥΓΟΣ
Ανακαλύψτε τις πνευματικές σας δυνατότητες και οραματιστείτε το μέλλον σας. Τα αισθηματικά σας μπορεί να σας απογοητεύσουν σήμερα. Η εικόνα σας προς τα έξω όμως είναι πιο έντονη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια ξαφνική γνωριμία μπορεί να σας αλλάξει τα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Ακόμα, μια ξαφνική εκδρομή μέσα στο σαββατοκύριακο μπορεί να σας αφήσει άριστες αναμνήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι εντάσεις αρχίζουν να αποσυμπιέζονται, αλλά οι σχέσεις σας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή ακόμα. Προσπαθήστε να δείτε την ζωή σας σε μια πιο ουσιαστική προοπτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το οικογενειακό σας περιβάλλον σας φορτίζει επικίνδυνα, και εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ζημιές και καυγάδες. Δείξτε περισσότερη ψυχραιμία και μην θίγετε σκοτεινές καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και φανείτε πιο συγκαταβατικοί με τον σύντροφό σας. Οικονομικές υποχρεώσεις μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην διασκέδασή σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες, και προσπαθήστε να εξομαλύνετε τυχόν διαφορές. Φανείτε πιο διαλλακτικοί με δύσκολα άτομα, και κάντε κάποιες υποχωρήσεις αν επιβάλλεται.

Cover photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT