Τα ζώδια της ημέρας (05/08)

Όψη Ερμή – Δία. Χρησιμοποιήστε την αντίληψη και την εξυπνάδα για να αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις.

Elle 05 Αυγ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (05/08)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 5 Αυγούστου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Αποφύγετε ανοικτές αναμετρήσεις με ανταγωνιστές ή με επαγγελματικούς σας αντιπάλους. Όλα είναι ρευστά και πιθανά σήμερα για σας.

Ταύρος

Μην εκτίθεστε σε κινδύνους , μην κάνετε απερισκεψίες και κυρίως μην ξεκινάτε κάτι καινούργιο σήμερα. Δώστε τη δέουσα προσοχή στις ανάγκες της οικογένειας.

Δίδυμοι

Σε υποθέσεις που θα σας πιέσουν ζητήστε πίστωση χρόνου για την διευθέτησή τους και εργαστείτε ανάλογα!

Καρκίνος

Το διάστημα αυτό δεν είναι ούτε ήρεμο, ούτε και τόσο ικανοποιητικό. Οφείλετε να προσέξετε τα οικονομικά σας.

Λέων

Στα επαγγελματικά σας και στις σχέσεις που θα σας προβληματίσουν αφήστε το χρόνο να δείξει που θέλουν οι άλλοι να καταλήξουν χωρίς προς το παρόν να αντιδράτε με οποιοδήποτε τρόπο.

Παρθένος

Η ημέρα είναι επεισοδιακή για τα αισθηματικά σας και λιγάκι επικίνδυνη για τα επαγγελματικά σας.

Ζυγός

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με τους άλλους. Εδώ θα συμβούν πολλά και διάφορα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα κοινωνικά.

Σκορπιός

Καταγράψτε αυτά που συμβαίνουν αλλά μην αντιδράτε προς το παρόν. Αποδεχτείτε εξελίξεις μη αναστρέψιμες χωρίς να γίνετε μοιρολάτρες.

Τοξότης

Προνοήστε για μια δυσκολία στο σπίτι που σας προειδοποιεί για την εκδήλωση της. Φανείτε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά μην αναλαμβάνετε καινούριες.

Αιγόκερως

Ζήστε τις καλές στιγμές στα ερωτικά σας όποτε προκύψουν, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις. Δικαιούστε την απόλαυση που επιδιώκετε!

Υδροχόος

Υποστηρίξτε τις ανάγκες κάποιου μέλους της οικογένειας. Αν πρόκειται για παιδί βοηθήστε να ξεπεράσει ένα ζήτημα σπουδών.

Ιχθύες

Κλείστε τις εκκρεμότητες της εβδομάδας που τελειώνει. Δώστε ριζικές λύσεις σε χρόνια προβλήματα, έστω και με μια μικρή απώλεια δική σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: