Τα ζώδια της ημέρας (06/04)

Σελήνη σε αντίθεση με Ήλιο, Δία και Ποσειδώνα. Η ανθρώπινη ψυχή δοκιμάζεται από εξαπατήσεις, υπερβολές και επιτακτικά αιτήματα.

Elle 06 Απρ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (06/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 6 Απριλίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Μην παρασύρεστε από επιπολαιότητες και φροντίστε να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας. Ίσως χάσετε μία καλή επαγγελματική ευκαιρία, αν αφεθείτε σε εφήμερες απολαύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Φροντίστε να το ρίξετε λίγο έξω, και αφήστε για λίγο τις έγνοιες της καθημερινότητάς σας. Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ασχοληθείτε χαλαρά σήμερα με την δουλειά σας και προετοιμάστε ένα μακρινό ταξιδάκι, που άλλωστε το αξίζετε. Αισθηματικές υποθέσεις ευνοούνται αλλά υπάρχουν παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευχάριστες μικρές οικονομικές εξελίξεις, θα σας φτιάξουν τα κέφια. Όμως θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή ώστε να μην πέσετε σε κάποιες παγίδες που μπορεί να σας στήσουν σήμερα.

ΛΕΩΝ
Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις μπορεί να σας πιέσουν σήμερα. Φροντίστε να είστε τυπικοί σε εκκρεμότητες με φιλικά άτομα. Ανοίξτε τα φτερά σας και κάντε όνειρα για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσέξτε σήμερα για κάποιες ζημιές στο περιβάλλον τού σπιτιού σας, και φανείτε επίσης ιδιαίτερα προσεχτικοί στην οικονομική σας διαχείριση από δω και πέρα.

ΖΥΓΟΣ
Η τωρινή περίοδος θα απορροφήσει το ενδιαφέρον σας τώρα. Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να παρουσιαστούν στα οικονομικά σας που δεν πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απρόσμενες οικονομικές εξελίξεις μπορεί να σας ταράξουν σήμερα, αλλά τα αποτελέσματα είναι θετικά για σας. Μην ανησυχείτε άδικα, και ασχοληθείτε περισσότερο με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αισιοδοξία σας βελτιώνεται αυτές τις μέρες και αισθάνεστε ότι περιέργως όλα θα πάνε καλά. Αξιοποιήστε μία σημαντική γνωριμία, ή προωθήστε μία σημαντική συνάντηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξαφνικά γεγονότα στο περιβάλλον τού σπιτιού σας μπορεί να σας αποδιοργανώσουν. Φανείτε πιο προσεκτικοί με την διαχείριση σοβαρών οικονομικών σας θεμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βρείτε τα με τον εαυτό σας, και καθορίστε κάποιους καινούργιους στόχους στην ζωή σας. Η μέρα βοηθάει τον διαλογισμό και την προσωπική σας συγκέντρωση.

ΙΧΘΕΙΣ
Τιθασεύστε τον παρορμητισμό σας και μην λέτε πράγματα για το οποία μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Η επιπολαιότητά σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες οικονομικές κινήσεις.

Cover photo: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT