Τα ζώδια της ημέρας (09/04)

Ήλιος όψη με Κρόνο: Η λογική και η πειθαρχία αποδίδουν θετικά αποτελέσματα.

Elle 09 Απρ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (09/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 9 Απριλίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Επιστρατεύστε τη λογική σας και διατηρήστε την αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας όταν καλείστε να λύσετε προβλήματα που αφορούν συγγενικά σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια «εύθραυστη» περίοδος για τα ερωτικά σας θέματα αυτή, καθώς νιώθετε την ανάγκη να σας αγαπούν και να σας δέχονται με τις παραξενιές σας, πράγμα που δεν είναι και πολύ εύκολο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι ήπιοι τόνοι είναι ό,τι πρέπει για την αρμονία που χρειάζεται η καθημερινή σας ζωή. Φερθείτε με ψυχραιμία όταν οι κινήσεις κάποιου ατόμου σάς προκαλεί ανησυχία ή άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φροντίστε την υγεία σας, την περίοδο αυτή ενδέχεται να υπάρξουν ατυχήματα ή αιφνιδιασμοί στον τομέα αυτό. Όσοι είστε γονείς αντιμετωπίστε ψύχραιμα τα προβλήματα των παιδιών σας.

ΛΕΩΝ
Ψυχικά φορτισμένοι αυτό το διάστημα με την πορεία της Αφροδίτης στον Κριό. Προσπαθήστε να είσαστε αντικειμενικοί απέναντι στα προβλήματα που υπάρχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι λίγο τεταμένες. Τα πράγματα θα ξεκαθαριστούν μόνο αν αποφασίσετε να εκφράσετε με σαφήνεια τις απαιτήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Για να είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού τώρα που ο Άρης από τον απέναντί σας Κριό σας δίνει την ευκαιρία, χρειάζεται να γίνετε πιο προσεκτικοί στην κάθε σας κίνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην ενδίδετε στις εντάσεις και μην αρπάζεστε με το παραμικρό με τους ανωτέρους ή τους συναδέλφους σας, αν θέλετε να υπάρχει ένα αρμονικό κλίμα στον χώρο της δουλειάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι φίλοι αυτό το διάστημα αποδεικνύονται πολύτιμοι, όσο και αν έχουν τις δικές τους απόψεις και διαφωνούν με τον δικό σας τρόπο σκέψης. Βρείτε τρόπο καλύτερης επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα με ευελιξία και ψυχραιμία. Τα αποτελέσματα θα δείτε πως θα είναι πολύ ικανοποιητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι μέρες αποδεικνύονται έντονες και επεισοδιακές. Προσοχή στον Άρη που ενδέχεται να φέρει προστριβές στον επαγγελματικό τομέα με την παρουσία του στο ζώδιο των Ιχθύων.

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή με τον Άρη στο ζώδιό σας. Μην αφήνετε λοιπόν τα προβλήματα που υπάρχουν στο σπίτι σας να σας χαλάσουν την διάθεση και να σας αποπροσανατολίσουν.

Cover photo: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT