Τα ζώδια της ημέρας (11/08)

Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό. Ανατροπές στην πραγματοποίηση σχεδίων.

ELLE Team 11 Αυγ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (11/08)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 11 Αυγούστου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η σημερινή Πανσέληνος σας κάνει συναισθηματικά ευάλωτους και κοινωνικά εκτεθειμένους σε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

Ταύρος

Μην χάνετε τον αυτοέλεγχο και την υπομονή σας. Φανείτε επιεικείς σε κάποιους ανθρώπους που έχουν αποδείξει τα αισθήματα τους για εσάς.

Δίδυμοι

Οι άλλοι αλλάζουν γρηγορότερα από ότι εσείς όταν βρίσκονται μπροστά σε αδιέξοδα. Μιμηθείτε τους και μην μπαίνετε στον κόπο να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας.

Καρκίνος

Ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε την επικοινωνία με ανθρώπους που δεν βλέπετε πια τόσο συχνά.

Λέων

Φιλίες κινδυνεύουν και οι συμπτώσεις δοκιμάζουν αντοχές και φιλοδοξίες. Υποχωρήστε όταν διακυβεύονται περισσότερα από αυτά που έχετε να κερδίσετε!

Παρθένος

Προσδοκίες ανατρέπονται. Έκτακτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα προκαλούν αναστάτωση και διλήμματα.

Ζυγός

Ελέγχετε τις κινήσεις σας και αποφύγετε διαπληκτισμούς με εκείνους που μπορεί να τραυματίσουν τον εγωισμό, ή τα αισθήματά σας.

Σκορπιός

Υποχρεώσεις προς τρίτους γίνονται απαιτητές και εσείς πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα μέσα που διαθέτετε για να ξεπεράσετε ζημιές και ανασφάλειες.

Τοξότης

Αιφνίδια προβλήματα στα αισθηματικά και στην εργασία επηρεάζουν την ψυχολογία και διακόπτουν για λίγο την ροή των θεμάτων που σας απασχολούν.

Αιγόκερως

Υπερασπιστείτε τη δουλειά σας, προσέχετε την υγεία σας και μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Κάθε προσπάθεια πρέπει να βασίζεται σε πρακτική ανταπόκριση.

Υδροχόος

Δοκιμάζονται σχέσεις από έκτακτα περιστατικά και είναι πιθανόν να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την επιστροφή στην κανονικότητα.

Ιχθύες

Γεγονότα στο σπίτι και δυσκολίες σε συνεργασίες σας προβληματίζουν. Ξεχωρίστε αρμοδιότητες και κινηθείτε με ασφάλεια στις επιδιώξεις σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: