Τα ζώδια της ημέρας (12/11)

Ήλιος σε όψη με Ουρανό: Εμπόδια και ανατροπές εξυπηρετούν μελλοντικούς σκοπούς.

Elle 12 Νοε. 23
Τα ζώδια της ημέρας (12/11)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 12 Νοεμβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Αφήστε κατά μέρος τις οικονομικές σας διεκδικήσεις και φροντίστε να ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας φύση. Μια πολύ καλή γνωριμία μπορεί να σας προκύψει σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες στην δουλειά σας. Προωθήστε με πιο ανοικτό μυαλό και με αποφασιστικότητα τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η λογική σας μπορεί να μην συμφωνεί με την συναισθηματική σας φύση. Προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή, και αποφύγετε ψυχολογικές φορτίσεις στα αισθηματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην παρασύρεστε από επιπολαιότητες και φροντίστε να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα εξουσίας ή με τον σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ
Αξιοποιείστε τις καλές σας ιδέες στην δουλειά σας. Τα οικονομικά σας ανεβαίνουν, και μια μεγάλη ευκαιρία οικονομικής φύσεως μπορεί να σας παρουσιαστεί σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα θα σας φορτίσει με κάποιες προσωπικές σας υποχρεώσεις, και θα έχετε την ευκαιρία να επιδείξετε τα ταλέντα σας. Δείξτε την απαραίτητη σοβαρότητα.

ΖΥΓΟΣ
Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές, και ασχοληθείτε πιο σοβαρά με το σπίτι σας. Μην δανείζετε χρήματα, και ψυχαγωγηθείτε περισσότερο για να ξεφύγετε από τα άγχη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις από την δουλειά σας, θα σας φτιάξουν τα κέφια. Δείτε το υπαρκτό πλέον ενδεχόμενο κάποιων σημαντικών συνεργασιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η οικογενειακή σας ζωή χρειάζεται προσοχή σήμερα. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κακόβουλες κριτικές που στόχο έχουν την οικογενειακή σας ευημερία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσέξτε ιδιαίτερα κάποιες νομικές υποθέσεις στον χώρο της δουλειάς σας. Αν χρειαστεί να υπογράψετε κάτι, διαβάστε με πολύ προσοχή όλες τις λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια σχέση ή μια συμφωνία μπορεί να πάρει πολύ καλή τροπή. Αν ταξιδέψετε, το ταξίδι αυτό θα σας μείνει αξέχαστο. Φανείτε πιο καχύποπτοι με κάποια άτομα στο περιβάλλον σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η καριέρα σας εξαρτάται από κάποιες διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που θα κάνετε τώρα. Επιλέξτε με προσοχή τους αυριανούς σας συνεργάτες.

Cover Photo: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: