Τα ζώδια της ημέρας (15/03)

Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα. Πληθώρα γεγονότων θολώνει το τοπίο της καθημερινής ζωής. Αποκαλύψεις και σκάνδαλα είναι πιθανά.

Elle 15 Μαρ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (15/03)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 15 Μαρτίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα αποφύγετε κάθε υπερβολή. Εξετάστε και αξιοποιήστε ρεαλιστικά και με μέτρο κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί. Η ερωτική ένταση πάντως ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΣ
Επιστρατεύστε όλη την οργανωτικότητά σας και όλα θα πάνε καλά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών, μιας και η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει πολλές αντιφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έντονη θα είναι η ανάγκη να βελτιώσετε αισθητικά το περιβάλλον, αλλά και την εμφάνισή σας. το βραδύ, συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα σας χαροποιούν ιδιαίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καριέρα σας παίρνει μία ασυνήθιστη τροπή και σας σπρώχνει με πάθος σε νέες εξορμήσεις. Μην παραμελείτε όμως παράλληλα κάποιες εκρεμμότητες στο σπίτι σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα είστε επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά, που απαιτούν έντονα τη δυναμική παρουσία σας προς τα έξω. Ευνοούνται οι ερωτικές σχέσεις, που πολύ πιθανόν να είναι στον εργασιακό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια μέτρια μέρα για εσάς. Προγραμματίστε τώρα την ολοκλήρωση κάποιων γραφειοκρατικών σας εκκρεμοτήτων και προωθήσετε κάποιες νομικές σας υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ιδιαίτερα έντονη θα είναι η σημερινή μέρα και αισθάνεστε ότι οι υποχρεώσεις σας πνίγουν, ενώ κάποια νομική σας υπόθεση μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή μέρα μπορεί να σας οδηγήσει σε ζημιές στην δουλειά σας, αν αφήσετε κάποιο άτομο να σας εκμεταλλευτεί. Μην δείχνετε τόσο επιπόλαιοι και ευκολόπιστοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία καινούργια γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα πολύτιμη στα σχέδιά σας. Αξιοποιείστε καλύτερα τον χρόνο σας, και τις δυνατότητές σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι λίγο καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χαλαρώστε και αναζητείστε την γαλήνη και την αυτοσυγκέντρωση. Η εσωτερική σας ηρεμία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις στην συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα κρύβει αρκετές παγίδες. Φροντίστε να ελέγχετε τα λόγια σας και μην παρασύρεστε σε ανακοινώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν αργότερα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα εγκυμονεί κινδύνους στις μετακινήσεις σας, και στις συζητήσεις σας. Ξαφνικά νέα μπορεί να σας ταράξουν. Φανείτε περισσότερο εγκρατείς στις συζητήσεις σας με κάποιο συνεργάτη.

Cover photo: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT