Τα ζώδια της ημέρας (15/05)

Αφροδίτη σε όψη με Ουρανό. Αιφνιδιασμοί ή πρωτοτυπίες στον έρωτα.

Elle 15 Μαΐ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (15/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 15 Μαΐου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι μέρες αυτές χρειάζονται προσοχή καθώς επηρεάζουν την διάθεση αλλά σας δίνουν περισσότερες ευκαιρίες να αυξήσετε τα κέρδη σας ή να ανεβάσετε την δημοτικότητα σας τόσο σε προσωπικές, όσο και σε άλλες, ιδιαίτερες συναναστροφές.

Ταύρος

Συναισθηματικά μπορείτε να κινηθείτε με μεγαλύτερη ευκολία ή και να έχετε μια καινούρια κατάκτηση έστω και αν η διάρκεια της θα είναι σύντομη. Αλλά αυτό εσάς δεν σας πειράζει!

Δίδυμοι

Πληροφορίες και συμπτώσεις συμβάλουν στο να μπορέσετε να ενισχύσετε την άμυνα σας ή την προστασία σας. Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και αύριο.

Καρκίνος

Η μέρα προβλέπεται νευρική και λιγότερο ικανοποιητική για τις επιδιώξεις σας. Αποφύγετε εντάσεις με το προσωπικό σας περιβάλλον, αλλά μην υποχωρείτε περισσότερο από όσο αντέχετε.

Λέων

Η προσωπική σας ζωή παραμένει αμφιταλαντευόμενη, οι αποφάσεις απαιτούν ρίσκο και οι σοφότεροι θα πρέπει να τις μεταθέσετε για τον Αύγουστο, ιδιαίτερα αν αυτές επηρεάζουν το οικονομικό σας συμφέρον.

Παρθένος

Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να σας αφήνει περιθώρια να κινηθείτε πιο εύκολα ώστε να καλύψετε τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Οργανώστε αποτελεσματικότερα το χρόνο σας.

Ζυγός

Βρίσκεστε στον προθάλαμο μιας περιόδου που θα δώσει για άλλους καινούργιο νόημα στη ζωή και για άλλους θα σας υπαγορεύσει διαφορετικές τακτικές που πρέπει να εφαρμόσετε τόσο στην επαγγελματική σας στρατηγική όσο και στις συνθήκες διαβίωσης.

Σκορπιός

Δώστε περισσότερη προσοχή στην οικογένεια, κλείστε εκκρεμότητες που επηρεάζουν τη διάθεσή σας και φανείτε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο υπερασπίζεστε στο συμφέρον σας.

Τοξότης

Κινητικότητα θα παρουσιάσουν τα επαγγελματικά σας αλλά το κλίμα θα συνεχίσει να είναι εριστικό από την πλευρά των άλλων. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις εκεί που συναντάτε απροθυμία, ή που δεν σας επιτρέπουν να συνεχίσετε τις επιδιώξεις σας.

Αιγόκερως

Επιδιώξτε μια καλύτερη τάξη τόσο στο στενό περιβάλλον όσο και σε όλο τον κοινωνικό περίγυρο διαλέγοντας τα χρήσιμα και διώχνοντας τα περιττά. Όσοι ταξιδεύετε χρειάζεται να κινείστε με ασφάλεια.

Υδροχόος

Οι προσπάθειες στην ερωτική σας ζωή μπορεί να μην αποδώσουν αλλά θα ληφθούν υπόψη από την άλλη πλευρά. Ψυχολογικά νιώθετε την ανάγκη μιας εκκαθάρισης.

Ιχθύες

Κινηθείτε πιο αποφασιστικά προκειμένου να κατακτήσετε περισσότερο τον κοινωνικό χώρο. Όπου χρειάζεται, ζητήστε συμπαράσταση ανθρώπων που έχουν αποδείξει ότι ανταποκρίνονται.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT